خوب من هم همينو ميگم ديگه! 262 كيلو كالرش اينه ببين 16 مگ كالرش چي ميشه!راستی چه تاکیدی روی 16 میلیون رنگ داری؟همین حالا کیفیت lcd گوشی های se کم از 16 میلیونی ها نداره.
تو بدت مياد سوني هم به جمع 16 مگ كالر ها بپيونده!؟
خوب من هم همينو ميگم ديگه! 262 كيلو كالرش اينه ببين 16 مگ كالرش چي ميشه!راستی چه تاکیدی روی 16 میلیون رنگ داری؟همین حالا کیفیت lcd گوشی های se کم از 16 میلیونی ها نداره.
حميد اين چيه؟
ميشه روش حساب كرد؟
بدك نيست
حقیقتا ! 256 ش پوز 16 مگ نوکیا رو میزنه .. ببین 16 مگش دیگه چیه !262 كيلو كالرش اينه ببين 16 مگ كالرش چي ميشه!
امان از این Tob!s ..دهنه ما رو سرویس کرده با این کانسپت هاش ! هر جا دیدین نوشته tob!s بدونین کانسپته !حميد اين چيه؟
دیگه فکر نکنم گوشییی عکس یا مشخصاتش لو بره ... اگه یادتون باشه پارسال هم اینطوری بود ..هیچی نمیدونستیم تا شبی که فرداش معرفی بود peterkey اومد گفت آقا یه x1 نامی هست با این مشخصات ! که فرداش معرفی شد ... به همراه دو سری جدید !
خوب چراکه نه.به نظرم حرکت سونی اریکسون به طرف 16 میلیون رنگ با براویا باشه.فعلا صلاح ندونستن این رو رو کنن.من اینجوری فکر میکنم.خوب من هم همينو ميگم ديگه! 262 كيلو كالرش اينه ببين 16 مگ كالرش چي ميشه!
Last edited by hamed1297; 09-02-2009 at 23:10.
با با سونی اریکسون که بازم گند زد !
تازه شده نوکیا سی 905 رو رنگ کرده اسمشو گذاشته هیکارو ؟
چی اضافه شده بهش ؟ هیچی
پورت 3.5 که مدت ها پیش گوشی های دیگه داشتن همه
اسپیکر استریو که این هم همین طور
8 گیگ مموری ؟! اینم که واقعا عادی شده حداقل 32 نمی زاره 16 گیگ میزاشت !
ال سی دی 16 میلیون اینم که چیزی نیست
رزولوشنش هم به احتمال 90% 320 در 240 هستش !
فقط یه دوربین 8 داره با اون فیلمبرداری مزخرف و فلاش زنون همکه نقطه قوت دوربین 8 سونی بود حذف شده !!
یه محصول فوق تکراری
صفحه اش هم که تاچ نیست ماشالا 2.8 هم که نیست !
نوکیا هم انگار مرده نه خبری ازش هست نه....
حالا تا میاد روحیه توی اردوی تدارکاتی بچه های se بره بالا شما بیا بزن تو ذوقمون.
خوب همین اسپیکر استریو و واکمن 4 و جک 3.5 .. واسه se بازا جدیده دیگه.
اگر میبینی سامسونگ فرت فرت داره 8 مگاپیکسلی میده بیرون خوب همه لنزها یکی هست.فرق داره با هم؟
قبول دارم یه نو آوری چیز خفنی باید باشه.ولی خوب....شایدم واکمن 4 حرفی واسه گفتن داشته باشه.
بازم خوش به حالش ما کسی رو دارید که روحیتون رو ببره بالا ....ما چی ؟
ماشالا همه چی تاچ شده (حتی ماشین ظرف شویی !) امیدوارم این هیکارو تاچ باشه
راستی به نظرتون ممکنه هیکارو سیمبین باشه ؟ اگه سیستم عامل نداشته باشه که خیلی ضایع اس
برای شروع بهتون یه خورده گیر بدم حال بیام.
بعضا مشاهده می کنیم که از عبارت نا صحیح 16مگ کالر استفاده شده. چرا؟
حمید این همه هیکارو هیکارو میکردی این بود؟ اعصابم خورد شد
7-8 تا بلیط دارم برای بارسلون، کیا میان؟
عجب اسپمی
سلام
بچه ها 16مگ کالر یعنی چی؟ میشه توضیح بدید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)