تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 105 اولاول ... 46869293949596979899100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1042

نام تاپيک: Dead Space

پروفشنال ..hamed..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

اقا من تو چپتر 7 گير افتادم همون جايي كه بايد يه چيزي رو يه كره‌ي كدر بزرگ بزاري و اطراف اون كره دو تا اهن هلالي در بازه هاي زماني مشخص يه بار از روي اين كره رد ميشن ور نميزارن اون شي‌‌ء رو روش بزاريم دو تا هم چرخ وجود داره كه بايد زمان رو اهسته كنيم و توشون لوله هاي شيشه اي درخشانو هدف بگيريم كه دو تاش همون جا هست و من زمان رو اهسته ميكنم و توشون رو هدف ميگيرم و اون لوله هاي درخشانو ميزنم ميتركونم ولي اون دو تاي ديگه رو نميتونم پيدا كنم اگه متوجه نشدين توضيح بديد كه چه جوري از بازي عكس بزارم تا عكس بزارم
    Last edited by ..hamed..; 12-07-2009 at 20:12.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

هر كاري ميكنم نمياد روبروم....كلافه شدم.
    سلام . اینجا رو میگی ؟ اینجا خیلی آسونه اون دره با راست کلیک + F میتونی به سمت راست بکشیش و بازش کنید . به این صورت :
    اول روی دیوار جلو روت میپری بعد به در نزدیک میشی و کلیدایی که گفتم رو میزنی بعد در باز میشه و برو توش بعد طبق راهنمایی که با زدن Ctrl میاد برو یکی دیگه از اینا هست همینطوری بازش کن برای پریدن داخلشم درست به داخل با زاویه مناسب حدف بگیر و برو تو .

اگه دوست داری سیوتو بزا برات میرم .
    اقا من تو چپتر 7 گير افتادم همون جايي كه بايد يه چيزي رو رو يه كره‌ي كدر بزرگ بزاري و اصراف اون كره دو تا اهن هلالي در بازه هاي زماني مشخص يه بار از روي اين كره رد ميشن ور نميزارن اون چي‌‌ء رو روش بزاريم دو تا هم چرخ وجود داره كه بايد زمان رو اهسته كنيم و توشون لوله هاي شيشه اي درخشانو هدف بگيريم كه دو تاش همون جا هست و من زمان رو اهسته ميكنم و توشون رو هدف ميگيرم و اون لوله هاي درخشانو ميزنم ميتركونم ولي اون دو تاي ديگه رو نميتونم پيدا كنم اگه متوجه نشدين توضيح بديد كه چه جوري از بازي عكس بزارم تا عكس بزارم
    بالای کیبردت حاشیه سمت چپ کلید های ماشین حساب یه سری کلید مثل Home و End و ... هست . PrtScr SysRq رو بزن و عکس بگیر بعد برو تو فوتوشاپ یا Paint و عکس رو Paste کن و بعد سیو یادت باشه فرمتش بهتر Jpg باشه .
    بعد آپلود میکنی مثلا توی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه نکته کلی:
    هر جا این شکل رو دیدید یعنی باید از Kenesis استفاده کنید(قدرت کششی) که تو کامپیوتر این دکمه هاست
    راست کلیک + F

اقا من تو چپتر 7 گير افتادم همون جايي كه بايد يه چيزي رو يه كره‌ي كدر بزرگ بزاري و اطراف اون كره دو تا اهن هلالي در بازه هاي زماني مشخص يه بار از روي اين كره رد ميشن ور نميزارن اون شي‌‌ء رو روش بزاريم دو تا هم چرخ وجود داره كه بايد زمان رو اهسته كنيم و توشون لوله هاي شيشه اي درخشانو هدف بگيريم كه دو تاش همون جا هست و من زمان رو اهسته ميكنم و توشون رو هدف ميگيرم و اون لوله هاي درخشانو ميزنم ميتركونم ولي اون دو تاي ديگه رو نميتونم پيدا كنم اگه متوجه نشدين توضيح بديد كه چه جوري از بازي عكس بزارم تا عكس بزارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجا رو میگی فکر کنم:(لینک زیر رو ببین)

کد:
    از حد وسط سمت چپ شهاب سنگ (کره) و پایین شهاب سنگ به روی شهاب سنگ برین, وقتی که کمان ها از اون نقطه دور شدند.
    بلافاصله به سمت خارج شهاب سنگ برین و S.O.S. Beacon رو کار بزارین. خارج کره دو Gravity Tether رو نابود کنید و همین مسیر رفتن رو برگردین.
    زدن دوتاش راحته
    اون دوتای دیگه رو باید بری روی کرده با توجه به توضیحات داده شده توسط havas جان (نقل قول بالا)
    و بعد دوتای دیگه رو هم بزنی....و اون شیئ رو کار بذاری رو کره.

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

دوستان...ديشب اينقدر ور رفتم كه ردش كردم....كاش زودتر بهم ميگفتين!

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

اقا من نتونستم اينجا رو رد كنم يكي كمكم كنه
    کد:

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا من نتونستم اينجا رو رد كنم يكي كمكم كنه
    کد:
    یذره در موردش توضیح بده
    چپتر چنده؟....کدوم قسمتش؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

چپتر هشته همون قسمتش كه بايد پشت يه اسلحه اي بشينيم و يه غولاخر كه به طرفمون كپسول و... پرت ميكنه رو بكشيم يا شايدم نزاريم كه اون كپسولها به سفينه بخوره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چپتر هشته همون قسمتش كه بايد پشت يه اسلحه اي بشينيم و يه غولاخر كه به طرفمون كپسول و... پرت ميكنه رو بكشيم يا شايدم نزاريم كه اون كپسولها به سفينه بخوره
    این غوله یهجورایی شبیه همون غول چپتر 6 هست . فقط اونجاهایی که زرده رو بزن تا بکشیش موقعی که یکی از بازو هاش ثابته راست کلیک و چپ کلیکو با هم نگه دار و بترکونش هرچی هم پرتاب کرد با اسلحه بترکونش یادت باشه زیاد راست و چپ کلیکو با هم نزن چون اونوقت زود ری لود میخواد بشه .

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

اقا اونجا رو رد كردم
    الان چپتر 10 هستم

آخر فروم باز h_r_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    كــــــــرمان

پيش فرض

دوستان من مرحله اول بازی گیر کردم!!
    اونجایی که باید دو تا میله رو به یه چیزی وصل کنین!!
    اونجا!!
    یکیشون وصل میشه اما اون یکی وصل میشه اما دوباره برمیگرده!!
    چی کار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •