کسی میدونه اسم این ستون سمت راست که توی ورژن جدید اضافه شده، چی هست؟ (همون ستونی که مثل مرورگر هست).
کسی میدونه اسم این ستون سمت راست که توی ورژن جدید اضافه شده، چی هست؟ (همون ستونی که مثل مرورگر هست).
...PlusTab
پس از بلاک کردن برنامه توسط فایروال، در شروع Play شدن فیلم در پایان آن پیغام خطای زیر ظاهر میشه.
البته مقدار آدرسی که به رنگ قرمز مشخص کرده ام، متغیر است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدتی است که ارتباط KM رو بافایروال قطع کرده ام و هیچ مشکلی وجود نداشته...با دو سه فایروال متفاوت هم تست کردم.
برای این ارور این موارد رو چک کنید:
-یوزرتون ادمین هست؟
-از چه فایروالی استفاده میکنید؟ امکان داره مشکلی در تنظیمات وجود داشته باشه...
-از چند سویت امنیتی، آنتی ویروس ویا فایروال بطور همزمان استفاده نمیکنید؟
-سیستمتون رو با آنتی ویروس آپدیت شده تون اسکن کنید، با MBAM نیز یک تست تکمیلی برای میلویرها بگیرید.
در نهایت اگر مشکل مرتفع نشد، برنامه رو پاک کنید، بصورت run as admin مجدد نصب کنید و پیش از اجرا ارتباط رو با فایروال بلاک کنید.
من از بوتوب وقتي دان مكنم mkplayer فقط صداداره نه تصوير جرا؟سپاس
Sent from my iPad 2
متوجه نشدم دقیقا چکار باید بکنم؟
Last edited by FOURTH RETURN; 28-09-2013 at 16:36.
من توی فایروال هم قرار دادم بازم وقتی برنامه رو اجرا میکنم چهار بار میخواد به اینترنت وصل بشه خستم کرد دیگه
![]()
بهترین کار برگشتن به نسخه ی قبلی هست. توی ورژن جدید جز تبلیغات چیزی اضافه نشده.
به هر حال توی تنظیمات اینترنت اکسپلورر این گزینه ای که مشخص کردم رو تیک دار کنید، حل میشه.
![]()
واقعا راهی برای غیرفعال کردن این ستون تبلیغات نیست؟
اینجوری محبوبیتشو از دست میده ( هر چند دیر یا زود یک راهی برای بلاک کردنش میاد )
راهش بلاک کردن دسترسی برنامه به ادرس Play.kmpmedia.net هست از طریق فایل هاست.
اما همونطوری که گفتم. بهترین کار بازگشت به نسخه ی 3.6 هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)