میتونی بازی winning eleven 4 ساخت سال 1998 رو برام باز کنی من فقط پچ آماده اون رو دارم.
با تشکر emando
میتونی بازی winning eleven 4 ساخت سال 1998 رو برام باز کنی من فقط پچ آماده اون رو دارم.
با تشکر emando
مگه open sours بازی رو داری ؟؟ اگه نداری از کجابازی رو ادیت میکنی ؟؟؟ اگه میتونی بازی رو که من بهت میگم رو برام باز کن . من حاضرم 15000 تومان بهت بدم. ولی فکر نکنی بهت پول میدم و میتونی سرم کلاه بذاری ها . چون من الان پورتها و ip تو رو دارم ومیتونم هکت کنم.
www,emandodevil@yahoo.com
من نمی دونم شما چی می گی ولی من اصلا تو کار ادیت جی تی ای هستم تو این فروم
از تازگی دارم PES ادیت می کنم این اپدیت رو هم از یکی از بچه ها گرفتم ولی شما می تونی ارم شبکه سه و ادبورد هم بزاری خیلی کار ها می تونی بکنی...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by king of the kings; 14-05-2009 at 16:50.
یکی فارسی کردن رو آموزش بده
سلام توی نصب پچ برای pes 2009 مشکل برخوردم
رفتم و کرک 1.20 را دانلود کردم و آن را کپی کردم جای فایل بازی و ورژن را نگاه کردم شد 1.2.0.0 بعد آمدم پچ ورژن 1.20 همان 25 مگی را گرفتم و در فولدر بازی کپی کردم بعد از آن دوبار روش کلیک کردم و این خطا را داد نمی دانم چیه"the upgrade patch cannot be installed by the windows installer service because the program to be upgraded may be missing or the upgrade patch may update a different version of the program verify that the program to be upgraded exists on your computer and that you have the correct upgrade patch"
کسی می تواند کمک کنه ؟ این خطا یعنی چی خود سایت راهنمایی کرده این جوری استفاده کنم پچ را این هم لینک سایت :http://www.pes8-edit.blogfa.com/post-219.aspx
پچ کم حجم"درست شدن لباس و لوگو "تیم هارو لطفا, توروخدا... بذارید.
اگه کسی پچی داره که بازی pes6 رو به 2009 تبدیل م یکنه رو بذار..
ممنون
بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی بلده گزارش فارسی درست کنه برای pes 2008
پچ صدای عدال رو
فرقی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)