1. منطقتون چیه؟
2. باید اول شرکتت رو تعین کنی تابعد بتونی مودم را مشخص کنی
3. اون بیسیمه این باسیمه
4. فرقی نمیکنن همشون یکین
5. مسلمه که بیشتره....سرعت 64 تقریبا همون سرعت دایال آپه(حالا یه کم بیشتر) ولی 128 به مراتب سرعت بالاتری داره
6. عجببب!!!!
1. منطقتون چیه؟
2. باید اول شرکتت رو تعین کنی تابعد بتونی مودم را مشخص کنی
3. اون بیسیمه این باسیمه
4. فرقی نمیکنن همشون یکین
5. مسلمه که بیشتره....سرعت 64 تقریبا همون سرعت دایال آپه(حالا یه کم بیشتر) ولی 128 به مراتب سرعت بالاتری داره
6. عجببب!!!!
سلام
من از مرورگر internet Explorer استفاده می کنم و چون صحفات رو save نمی کرد یه بار هم حذ ف و بعد هم نصب کردم ولی باز هم seve نکر د با تشکر از شما ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح کردم.![]()
با سلام خدمت تمام دوستان من تازه از صبا نت ADSL گرفتم و مودم
( USROBATICS ( 819115 دارم دیشب می خواستم برای اولین بار خودم اون رو نصب کنم و اومدم خط تلفن که وارد اتاقم می شود رو زدم به پورت adsl مودم و از طریق کابل LAN یک سرشو زدم به پورت LAN مودم و یک سرشو زدم به LAN کارت شبکه و وقتی آداپتورمودم رو زدم به برق چراغ Power روشن شد و چراغ adsl یه 7 الی 9 ثانیه بعد ثابت شد و چراغی که روش نوشته LAN همین طور چشمک می زد(مدام) و خود ویندوز یک Local Area Connection ساخت و آیکون شبکه رو هم در پایین صحفه قسمت SysTray نشون داد که فعال بود. وبرای تنظیمات مودم رفتم مرورگر IE باز کردم وطبق دفترچه راهنمایی مودم در نوار آدرس 192.168.1.1 وارد کردم.بعد USER و PASSWORD خواست که طبق دفترچه وارد کردم بعد یه صفحه اومد که فقط گزینه NEXT داشت که زدم و صفحه اومد که شامل کزینه های چون Encapsulation , Protocol ,
,("Half-bridge (also known as “IP extension ,
Authentication,
که نمایندگی فقط به من USER و PASSWORD و VPI و VCI رو داده بودند حالا می خوام بدونم با توجه به این موارد اصلا" خط من رانژه بوده یا نه وبعد هم این گزینه ها که به من نگفتند جریان شون چیه؟ و من باید چه کارکنم؟ باید چه وارد کنم ؟؟؟ اگر ممکنه دوستان یه راهنمایی کنند چون من برای دانشگاه نیاز فوری دارم با تشکر از تمام شما دوستان عزیز و ....
Last edited by farid_ss; 03-10-2008 at 03:39.
وقتی این چراغ ثابت و روشن بمونه یعنی خطت رانژه شده....و چراغ adsl یه 7 الی 9 ثانیه بعد ثابت شد
تنظیمات مودم هم باید بری تو تاپیک آموزش جامع اونجا فکر کنم باشه
از دیروز نمیدونم چرا نویز خط تلفنمون زیاد شده.......
کسی میدونه دلیلش چی میتونه بشه؟؟
تا دیروز اصلا نویز نداشت ها؟؟؟!
بله آقا مهدی. برای من هم اینطوری میشه.
باید از شاهراه باشه. (شاهراه مسیری است که خط تلفن شما وارد خونه میشه. یا جایی که از اون مکان به چند تا جا انشعاب پیدا میکنه)
(برای من دو تا شاهراه وجود داره. یکی کنار درب ورودی خونه هست. دومی هم داخل خونمون هست.)
معمولا وقتی بارون میاد، سیمها خیس میشند و تلفن به نویز میافته.
باید اتصالات رو چک کنید. و در جاهایی که احتمال وجود رطوبت میدید، یه طوری خشک کنید اون منطقه رو. (مثلا با سشوار.) یا اتصال رو قطع کرده و مجددا سیم ها رو به همدیگه وصل کنید.
موفق باشید
سلام. میشه لطفا به من تفاوت این مودم ها رو بگین، قیمتشون و کارایی و کیفیتش. از نظر مچ شدن کدوم خوبه؟ شیراز سان بایت اینارو داره همشون USROBOTICS هستن. واقعا آمریکاییه؟ اصلا مودمهای خوبی داره؟
USROBOTICS 9107
9115 USROBOTICS
USROBOTICS 9112
عجیبه دوتای آخری مثکه هیچ تفاوتی ندارن!
Last edited by rory; 03-10-2008 at 11:50.
ببینم خودش بعد یه مدت درست نمیشه؟؟؟ وقتی سیما خشک بشن؟؟؟
نه بابا. بیش از یه هفته طول میکشه تا به حالت عادی برگرده.
اون هم اگه در طی این یک هفته، باز هم رطوبت نبینه . . .
موفق باشید![]()
من ميخام Asus Am604 بگيرم .
الان قيمتش چنده؟
تقلبي هم داره؟ اگه داره وجه تمايزش چيه؟ گارانتيش ماله چه شرکتي خوبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)