بهادر جان ممنون از زحمات شما بخاطر عکسها
اون عکس لپ تاپ که با فلش گرفته شده بود ایا در تاریکی مطلق بود یا اینکه نور کم بود؟؟ و همچنین فاصله دوربین تا لپ تاپ چفدر بود؟؟
خیلی ممنون
بهادر جان ممنون از زحمات شما بخاطر عکسها
اون عکس لپ تاپ که با فلش گرفته شده بود ایا در تاریکی مطلق بود یا اینکه نور کم بود؟؟ و همچنین فاصله دوربین تا لپ تاپ چفدر بود؟؟
خیلی ممنون
سلام
عکس لپ تاپ توی تاریکی مطلق بود و فاصل حدود 1.5 تا 2 متر بود فکر کنم چرا ؟
والا بهادر جان من ریویوهای این گوشیو توی چند تا سایت خارجی خونده بودم و همگی میگفتن که فلش این گوشی فقط در حد 1-2 متر جواب میده بخاطر این پرسیدم
ولی با این عکسهایی که شما گرفتی فکر کنم تا 3.5 متر هم به خوبی جواب بده در واقع میشه ایطور گفت که قویترین فلش led رو بین گوشیها نداره ولی در هر حال راضی کننده هستش
سایت phonearena عکسهای این گوشی با فلش رو هم گذاشته بود ولی خیلی تاریک بودن که احتمالا گوشی اپدیت نبوده
ممنون از زحماتت بهادر جان
حق با شماست قبل از آپدیت مشکل داشت یعنی وقتی شاتر می زد تازه فلش کار می کرد زمان بندی فلش بد بود ولی بعد از آپدیت خیلی بهتر شده و تمام سایت های معتبر اولین سری موبایل رو مورد بررسی قرار می دن و ورژن گوشی پایین هست قطعا با آپدیت مشکلات گوشی حل می شه فلش گوشی تنها مشکلی داره اینه که رنگهارو به طور واقعی نمایش نمی ده
بعدش وظیفه بود
سلام بر همه دوستان
من شنیدم که توی فیلمبرداری صدا رو خیلی ضعیف ضبط میکنه و شارژش هم زود تموم میشه.
درسته؟
مرسی
hasanmotori جان میشه اینجا به توضیح کوچولو در مورد طریقه نصب نرم افزار گارمین بدی
من هر قدر سعی کردم نتونستم نصبش کنم.
مرسی
من از کیفیت صداش راضی هستم به نظر من خیلی عالی و حساس هست و اگر اون عکس های رو که توی چند پست قبل قرار دادم و نوشتم دوربین و میکروفن گوشی دانلود کنی می بینی که چه میکروفن بزرگی برای فیلم برداری داره و من با گوشی تا حدود 2:47 فیلم گرفتم ولی خاموش نشد 2تا خط از باتریش موند
من اول گارمين 5 رو نصب كردم بعد اون فايل ها كه گفته بود رو تو مموري كپي كردم ولي وقتي اجراش كردم رو همون صفحه اول گير كرد و ديگه اتفاقي نيفتاد منم پاكش كردم!
كسي با بازيهاي جاوا مشكلي نداره؟
من كه هر بازي اي ميريزم مشكل دارم
مثلاً counter كه روي w700 اجرا مي شد روي اين وقتي لود ميشه مي پره بيرون
يا crash arena ميگه out of memory!!!! هيچ برنامه اي هم باز نيست
colin mc rally dirt هم تو بازي ميره ولي فقط آبي نشون ميده![]()
نه من تا حالا هر چی ریختم مشکل نداشته.
ورژن گوشی چنده؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)