تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 940 اولاول ... 46869293949596979899100106146196596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

PES 2009 Named In Top 50 Games Of All Time
    The Independent on Sunday have published a list of their Top 50 video games of all time, with Pro Evolution Soccer 2009 making the list despite the game not being officially released yet.
    Coming in at number 31, it's ahead of fellow Konami masterpiece MGS4, and other stellar titles including GTA IV and Spore.

It's a rather bizarre list of games with XBox Live Arcade Game Braid coming in second place, and the list is topped by Wii Sports. Whether PES 2009 deserves to be in any Top 50 list only time will tell.

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان ...
    این ویدیوهای بازی رم با رئال چه قدر باحال بود حال کردم به نظر من گیم پلیش خیلی بهتر شده انیمشناش خیلی نرم ترو بهتر شده صدا گزاری ورزشگاهاشم به نظرم بهتر شده یه سری سوت وصرو صدام اضافه شده یه چیز باحالم دیدم که تو قبلیشم بود ولی فکر کنم یهکم جدید تر شده یه جا اشنایدر خطا کرد بعد دوربین تکون نخورد همونجوری از دور نشون داد داور قشنگ با اشنایدر صحبت کرد کلی بهش تذکر داد بعد که داشت کارتو از جیبش در میاورد دوربین کاملا از نزدیک نشونشون داد خیلی فاز مثبت داد به من . . . یه چیز دیگه که خیلی امید وارم کرد این بود که هر چی شوت از بیرون محوطه ی جریمه زده شد هیچ کدوم تو چهارچوب نبود این ینی دیگه مثل قبلی نیست که هر چی شوت میزدی راحت گل میشد شوتاش سخت شده سرعت و ارتفاع کرفتن توپشم خیلی طبیعیتر شده سرعتش میزون شده و پنالتیاشم عوض شده دورخیز بازیکنا بیشتر شده موقع زربه زدنم بقل پا میزنن در کل طبیعی تر شده...
    من فکر کنم امسال یه حال اساسی میخوام با این پیس بکنم خیلی بهتر میشود ....

3. 7 کاربر از maximiliyanus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من هم دیدم بازی رم با رئال مادرید را یک حس کاملا واقعی از فوتبال و لیگ قهرمانان بود!!!فیزیک و حرکت بازیکنها خیلی عالی از اب در امده و دیگه مثل قبل خشک نیستند و نکته بعدی این بود که یک بازیکن نمیتونه حداقل دو دقیقه توپ را نگه داره سریع توپ را میزنن بازی خیلی سخت شده!!!طول و عرض زمین را هم نمیشه سریع طی کرد!!!
    بعدیش فیزیک توپ بود که واقعگرایانه ترین حرکت و فیزیکی بود که برای یک توپ وجود دارد!!!!
    انواع کفش هم تو بازی هست که خیلی عالی هستش!!!بعد هم دقت کونامی در طراحی استاد یوم بود خیلی خیلی شبیه بود طراحیشون بازی در زمین رم برگذار میشد استادیم المپیک واقعا با جزئیات بی سابقه طراحی شده بود باید ببینید تا باور کنید دور زمین پیست دو و میدانی همشون با نهایت ظرافت طراحی شده بودند!!!!بعدش که بازی به ضربات مرگبار پنالتی رسید!!!
    وقتی اولین بازیکن که توتی بود ضربه را زد اینجا متوجه پیشرفت پنالتی میشید که دیگه پنالتیهای هوایی را روی پا و خشک نمیزنند!!!با یک استیل عالی توتی به طرف توپ حرکت کرد و با یک بغل پا دروازه را باز کرد خیلی حس خوبی داد به من!!!بعد گل زدن اگر دقت بکنید در دور دست تماشاگران بالا و پایین میپرن این حرکت در Pes 2008 نبود!!!فقط میایستادن و دسمال بالا میکردند!!!ولی حالا بپر بپری راه انداخته بودند که نگو!!!صدای تماشاگرا هم خیلی زیبا بود!!!ایتالیایی ها تشویقهای خاص خودشونو دارند اونها را هم عالی ساختن!!!در کل همه چیز فوق العاده بود!!!!!!!
    من نمیتونم دیگه صبر کنم!!!

5. 2 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

لینک این ویدئو رو میشه لطف کنید؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

لینک این ویدئو رو میشه لطف کنید؟
    لينكش رو تو صفحه 94 گذاشتمش قدم رنجه كن برو اونجا

8. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

واقعا با اين توضيحاتي كه دوستان دادن ميشه گفت :
    Pes 2009 Is Best Football Game

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تو این پنالتی دیگه از پشت دروازبان دوربین نگذاشتند که کار خوبی کردند
    فکر کنم باز هم نشه چیپ زد

و خدا کنه مثل نسخه 2008 وقتی که پنالتی ها را به وسط دروازه میزنیم صد در صد گل میشدند
    تو این نسخه بر طرف شده باشه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

غير از همه اينا اميدوارم حركات تكنيكي بازيكنان رو هم بذاره تو بازي و با Right Stick گيم پد بشه كاراي زيادي انجام داد. خيلي محدود بود كارهايي كه با Right Stick ميشد انجام داد ورژنهاي قبلي

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام! دوستان یه گیم پد pc خوب به من میشه معرفی کنید!؟ فقط برای 2 بازی می خوام: fifa و pes!!
    قیمتشم بذارین لطفا
    مرسی.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام! دوستان یه گیم پد pc خوب به من میشه معرفی کنید!؟ فقط برای 2 بازی می خوام: fifa و pes!!
    قیمتشم بذارین لطفا
    مرسی.
    اينجا مراجعه كن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •