از قیمتش خبر ندارم چون هر چی دیگه از این گوشی مونده دسته هزارم و خیلی خرابه ...
فکر کنم حول و حوش 200 - 300 باشه .
آره بلوتوثش حله . فیلم برداری هم میکنه ...
عذر میخوام اپل 3G نه آیفون 3G . ممنون![]()
از قیمتش خبر ندارم چون هر چی دیگه از این گوشی مونده دسته هزارم و خیلی خرابه ...
فکر کنم حول و حوش 200 - 300 باشه .
آره بلوتوثش حله . فیلم برداری هم میکنه ...
عذر میخوام اپل 3G نه آیفون 3G . ممنون![]()
سلام دوستان
من یک 3g لاک دارم.میخوام آپدیتش کنم.
الان بالاترین ورژن واسه 3g که بشه جیلیریک و آنلاکش کرد چنده؟
چون گوشیتون لاکه و بهتره که بیس باند رو تغییر ندین بهتره با کستوم فریمور ریستور کنید. برنامه های sn0wbreeze و pwnage tool برای این کار وجود دارند
خب چه فریوری رو الاد میتونم بریزم که آنلاک هم بشه؟
فرقی نمیکنه 4.2.1 دیگه آخرین فریموری هست که برای 3G اومده و دیگه هم نمیاد که اونم میتونید با رفتن به بیس باند آیپد آنلاک کنید و دیگه تمام.
اینم بگم بهترین فریمور 3G که به خوبی کار میکنه 3.1.3 هستش.
سلام
دوستان گوشی 3.1.3 هست مبخام reset کنم اول چون یکمی قاط زده و بعدش برم رو 4.2.1 .....
فقط تازه وارد هستم ... برای اینکه برم رو 4.2.1 اول باید با itune 4.2.1 بریزم بعدش جیل کنم ؟ آنلاک چطوری هست ؟
ممنون
به نظر من رو همون 3.1.3 بمونید چون 4.2.1 خیلی افتضاح و کند هست و پشیمون میشید البته 3G و میشه دانگرید کرد و دوباره به 3.1.3 برگشت ولی دردسر های خاص خودش از جمله اینکه نمیتونید از بک آپ استفاده کنید.
ولی اگه میخواید ریستور کنید داخل آیتونز shift و بگیرید و گزینه ریستور بزنید بعد فریمور مورد نظر و انتخاب کنید.
حرفه دوستمون رو تایید میکنم رو 3G به هیچ وجه رو فریمور 4 نری . من خودم امتحان کردم واقعا سرعت گوشی رو میاره پایین و گاهی اوفات چند ثانیه هنگ هم میکنه . رو آخرین فریم 3 بمون بهتره ...
![]()
سلام
شرمنده اینجا میپرسم
من 3.1.3 دارم بقل آنتن گوشی علامت e اومده و هیچ حور نمیره ! فقط اون هست و اینترنت هم نمیره ! چطوری میتونم کلا خاموشش کنم که علامت بره ؟
ممنون
سلام دوستان
آیفون رو رمزش رو 3 بار اشتباه وارد کردم حالا مدت زمانی که میگه باید صبرکنی خیلی بالاست حدود5960512 دقیقه است
راه دیگه ای برای باز کردن قفلش هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)