تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 108 اولاول ... 46869293949596979899100106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1077

نام تاپيک: Crysis Warhead

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دلتا خیلی سخته.من تا وسطها رفتم دیگه کم اوردم.هارد هم نشونه نداره ولی دلتا دیگه خیلییییییی سخته.
    نه اونقد هام سخت نيست.
    يه مدت با دشمن ور بري هوش مصنوعيش دست مياد بعد ميدوني چجوري جلو بري...

مثلا سه چهار نفر ديدنت دارن بهت شليك ميكن:

حالت اول: Maximum Armor
    با دو سه تا گلوله انرژيت تموم ميشه. دشمن داره شما رو ميبينه و دائم شليك ميكنه پس انرژي روي صفر ميمونه، با چنتا تير از پا در مياي

حالت دوم: Maximum Speed
    تير هايي كه به شما ميخوره روي انرژي هيچ تاثيري ندارره ولي خون شما كم ميشه، انرژيت كامله، حالت ‍cloak (مخفي) رو سريع انتخاب ميكني، دشمن رندوم تير ميزنه،(نميبينه) سينه خيز زير بوته اي چيزي قايم ميشي يه برانداز ميكني بعد يه حالي بهشون ميدي

تجربه بنده ميگه حالت دوم بهتره، اينم در نظر داشته باشيد كه تو حالت مخفي وقتي ايستاده اي تو مسافت كمتري انرژي شما تموم ميشه. وقتي سينه خيز بري مسافت بيشتري رو ميتوني تو حالت مخفي طي كني.

از اين قبيل براندازا بكن، بعد از يه مدت DELTA تبديل ميشه يه BAAGHLAVA
    Last edited by J U N I P E R; 01-07-2009 at 14:17.

2. 2 کاربر از J U N I P E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

نه اونقد هام سخت نيست.
    يه مدت با دشمن ور بري هوش مصنوعيش دست مياد بعد ميدوني چجوري جلو بري...

مثلا سه چهار نفر ديدنت دارن بهت شليك ميكن:

حالت اول: Maximum Armor
    با دو سه تا گلوله انرژيت تموم ميشه. دشمن داره شما رو ميبينه و دائم شليك ميكنه پس انرژي روي صفر ميمونه، با چنتا تير از پا در مياي

حالت دوم: Maximum Speed
    تير هايي كه به شما ميخوره روي انرژي هيچ تاثيري ندارره ولي خون شما كم ميشه، انرژيت كامله، حالت ‍cloak (مخفي) رو سريع انتخاب ميكني، دشمن رندوم تير ميزنه،(نميبينه) سينه خيز زير بوته اي چيزي قايم ميشي يه برانداز ميكني بعد يه حالي بهشون ميدي

تجربه بنده ميگه حالت دوم بهتره، اينم در نظر داشته باشيد كه تو حالت مخفي وقتي ايستاده اي تو مسافت كمتري انرژي شما تموم ميشه. وقتي سينه خيز بري مسافت بيشتري رو ميتوني تو حالت مخفي طي كني.

از اين قبيل براندازا بكن، بعد از يه مدت DELTA تبديل ميشه يه BAAGHLAVA

منم هم همین جوری تا نصفه رفتم به صورت مخفی آدم می کشتم.بعد فرار می کردم تا دوباره یک نفرو تنها گیر بیارم. ولی وسطاش یک جا پر آدم بود دیگه نشد این ترفند رو بزنی.

4. این کاربر از soltanarash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من توي يكي از اين مراحل گير گردم 1 ساعته هر كاري ميكنم نميتونم اين مرحله رو رد كنم تمام آدما رو كشتم -- يه كشتيه خيلي بزرگه كه توش بم ماموريت داد انجامش دادم (يه كامپيوتر بود بايد ميرفتي سرش و use رو ميزدي حالا توي همون كشتي يه ماموريت ديگه داده و ميگه air strike is avalable. use binoculars to lock target اينو هي توي صفحه مينويسه و اسمه آخرين save كه دارم اينه: 22_assault_01H-06M-43s اون هدفي كه توي نقشه سبزه رو هم بمب بارون كردم ولي فايده اي نداشت-- 1 ساعت خودمو كشتم هيچي نفهميدم توي ديكشنري هم اين چيزي كه ميگه رو ترجمه كردم بازم نفهميدم

اگه ميشه يكي راهنمايي كنه كه من بايد چي كار كنم ؟؟؟

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم هم همین جوری تا نصفه رفتم به صورت مخفی آدم می کشتم.بعد فرار می کردم تا دوباره یک نفرو تنها گیر بیارم. ولی وسطاش یک جا پر آدم بود دیگه نشد این ترفند رو بزنی.
    آره همه جا نميشه، اين يه مثال بود، ولي تو هر مرحله با تحليل هوش مصنوعي ميشه (تقريبا) راحت جلو رفت.
    من توي يكي از اين مراحل گير گردم 1 ساعته هر كاري ميكنم نميتونم اين مرحله رو رد كنم تمام آدما رو كشتم -- يه كشتيه خيلي بزرگه كه توش بم ماموريت داد انجامش دادم (يه كامپيوتر بود بايد ميرفتي سرش و use رو ميزدي حالا توي همون كشتي يه ماموريت ديگه داده و ميگه air strike is avalable. use binoculars to lock target اينو هي توي صفحه مينويسه و اسمه آخرين save كه دارم اينه: 22_assault_01H-06M-43s اون هدفي كه توي نقشه سبزه رو هم بمب بارون كردم ولي فايده اي نداشت-- 1 ساعت خودمو كشتم هيچي نفهميدم توي ديكشنري هم اين چيزي كه ميگه رو ترجمه كردم بازم نفهميدم

اگه ميشه يكي راهنمايي كنه كه من بايد چي كار كنم ؟؟؟
    شما از كشتي خارج شو برو رو يه بلندي، يه جا كه كشتي رو ببيني. بعد كليد ‌B رو بزن.(دوربين) به سمت كشتي كليد E رو فشار بده.( همونجا كه خودش نشون داده)
    هواپيماها ميان كشتي رو بمباران ميكنند. بعد هم ادامه ي ماجرا ...
    Last edited by J U N I P E R; 03-07-2009 at 17:02.

7. 2 کاربر از J U N I P E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

آقا من دوباره يه جا گير كردم

من توي يه مرحله گير كردم ك اسمش core هست يه جاي تريكه يه مرده اي رو كشتم بعد يه زنه هي داد زد من رفتم طرفش توي آسانسور يه عالمه حرف زد بعد آسانسور رفت بالا اون طنابو گرفتو رفت منه بدبخت توي اين غار گير كردم هيچ كسم نيست فكر كنم بايد از اين غار برم بيرون اما هر كار ميكنم راهي به بيرون پيدا نميكنم ميشه يه save كه اين تيكه مسخره رو رد كنه يكي بم بده؟ به نظر من اين تيكه از بازي بازي رو مسخره كرد

الان چند درصد از بازي رو تقريبا من رفتم ؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

آقا من دوباره يه جا گير كردم

من توي يه مرحله گير كردم ك اسمش core هست يه جاي تريكه يه مرده اي رو كشتم بعد يه زنه هي داد زد من رفتم طرفش توي آسانسور يه عالمه حرف زد بعد آسانسور رفت بالا اون طنابو گرفتو رفت منه بدبخت توي اين غار گير كردم هيچ كسم نيست فكر كنم بايد از اين غار برم بيرون اما هر كار ميكنم راهي به بيرون پيدا نميكنم ميشه يه save كه اين تيكه مسخره رو رد كنه يكي بم بده؟ به نظر من اين تيكه از بازي بازي رو مسخره كرد

الان چند درصد از بازي رو تقريبا من رفتم ؟؟؟؟
    عزیز اونجا کمی سخت هست.شما ببین یه جا هست هم پایینش یه سوراخ هم بالاش راه هست از بالاش باید راتو بگیری بری.ببین عزیز این بازی کلا چند مرحله است و هر مرحله زیبایی خودشو داره.اگه سیو بریزی فایده نداره با کمی جستجو راه پیدا میشه.(این مرحله از زیباترین مرحله هاست.)

10. این کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من چرا یادم نمیاد این مرحله رو اصلا!
    اصلا برای من دختری رو نشون نمیداد!

یذره در مورد مرحلش توضیح میدین؟
    بین کدم یکی از اینا قرار میگیره؟

مرحله کنار ساحل
    رو کشتیه
    یخبندان
    روی قطار
    آخرش هم که اون غول رو میزنیم.

12. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

نه.هستش.قبل از اینکه بریم روی قطار تویه غار تاریک هست.ریل قطار دارن.سربازاشم خیلی خفنن.

14. این کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

عزیز همون مرحله ای هست که وقتی همه رو میکشی یه دمو نشون میده که شخصیت اصلی با سرعت میره و میپره روی قطار در حال حرکت . بعد موقع پریدنش یه انفجاری میشه و میگه : What the hell was that ؟!

16. 2 کاربر از Oracle_Eldorado بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ما هر كار كرديم هيچ جايي پيدا نكرديم تا بريم بيرون بعدم رفتيم توي يه جايي كه انگار آب بود سرعت هم خيلي كم شد يه درو برام باز كرد بعد هم اونجا توي آب ها گير كردم هيچ راهه خروجي نبود البته مطمن نيستم كه آب بودا

اه حالمو دوباره يك ساعت گرفت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •