تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 299 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بابا ایول Krauser و Armin . دستتون درد نکنه. عالی بود . ببخشید اگه ناراحتتون کردم.

اینکه زیاد فرقی نکرده ولی تو 09 بهتر شده!
    مخصوصا زمین خوردن بازیکنا و بهم خوردنشون خیلی جالب تر شده!

دمو رو یک روز بعد انتشارش داشتم ولی دو روز بعد وقت کردم که بازی کنم!!!

نه باهم فرق دارن اینو سازنده نسخه PC گفته که این اولین سالی هستش که یه نسخه مجزا واسه PC ساخته میشه!

خوب اینکه واقعی هستش و بازیکن که خسته میشه نمی تونه بدوه!

در ضمن نمی دونم اینو میدونستید یا نه, وقتیکه توپ دست دروازه بان هستش یعنی تو دستاش هستش پاس رو سریع پشت سر هم دوبار بزنید یه کار جالب میکنه!!!

بفرمائید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Masoud میشه بگی دروازه بان چیکار میکنه؟

Masoud جون منظورم اینه که گفتی توپ تو دستشه دوبار پشت سرهم پاس رو بزنی!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

Masoud جون منظورم اینه که گفتی توپ تو دستشه دوبار پشت سرهم پاس رو بزنی!
    توپ رو سعي مي كنه زميني بندازه ولي معتل ميكنه براي پرتاب با دست اين دست و اون دست مي كنه

حالا چرا عصبانی شدی دوست عزیز!درسته دو نسخه PC,PS2 توسط یک تیم ساخته میشه ولی کاملا با هم فرق داره!!!ولی ایشان درست میگن که مال PS2 در حد همون فیفا 08 نسل قبل هست کافیه عکسای دو نسخه را ببینی تا متوجه بشی!!
    منبع هم ایشان اشاره کردند شما برو سایت فیفا خودت متوجه موضوع میشی!!فکر نمیکنم منبع موثقتر از سایت خود فیفا در ضمینه بازی فیفا 09 وجود داشته باشه!!!!
    اون عكسايي كه صفحه قبل گذاشته بودي بالاي از 08 بود چون رونالدينيو تو 09 لباس ميلان تنشه. تازه من گفتم كه اصلا برام مهم نيست PS2 چه طوريه اينقد كش ندين

بازم يه پچ جديد دارم براتون كه خيلي توپه كلا بهبود مبده كيفيت دمو رو حتما بگيريد
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armin 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

چجوری باید بریزیمش ارمین جان؟

بابا ایول Krauser و Armin . دستتون درد نکنه. عالی بود . ببخشید اگه ناراحتتون کردم.
    خواهش می کنم.
    اون عكسايي كه صفحه قبل گذاشته بودي بالاي از 08 بود چون رونالدينيو تو 09 لباس ميلان تنشه. تازه من گفتم كه اصلا برام مهم نيست PS2 چه طوريه اينقد كش ندين
    اون عکسایی که گذاشتی هم رونالدینیو لباس بارسا پوشیده.پس 08 بوده عزیز.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Here

پيش فرض

اگر میشه کمی راجع به نسخه ایکس باکس صحبت کنید.البته اگر اطلاعاتی دارید.ممنون

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اگر میشه کمی راجع به نسخه ایکس باکس صحبت کنید.البته اگر اطلاعاتی دارید.ممنون
    اینا تو پست اول هم بودش!!!!
    بگفته David Rutter سازنده نسخه Next-Gen در بازی 250 بهبود و پیشرفت اعمال شده!
    بهبود پاسخ دهی بازیکن که موجب این میشه که بازیکن سریع تر پاس بده و واکنش نشون بده, سیستم جدید تنه زدن که بستگی به قدرت بدنی بازیکن ها داره موقعی شانه به شانه میشن و حرکت های زیرکانه که بازیکن رو قادر میکنه ضربه اول ور بزنه.
    یکی دیقه از تغییرات بزرگ در 09 اصلاح کامل سیستم بر خورد هستش که سرعت, وزن و قدرت بازیکن رو موقع بر خورد حساب میکنه, بطوریکه هر بازیکن استحکام و قدرت فردی خودش رو داره که این بر اساس قدرت او در واقعیت هستش.
    تکنولوژى جدید دوازه بانی که دراون جایگیری و عکس العمل دروازه بان ها بهتر شده و بعد از هر دریافت سریع ریکاوری میکنن یعنی سریع بلند میشن و برای ضربه بعدی واکنش نشون میدن.
    بهبود های دیگه مطابق فیفا 08 باران و زمان است. باران فبل بازی میتونه روشن یا خاموش باشه. آب و هوا تاثیر کذار هستش مثلا در هوای سرد بازیکنان دستکش دارند و در هوای بارانی لبساشو گلی میشه.
    بازی میونه در زمان های روز, شب و هنگام غروب انجام بشه که در 09 بازی که هنگام غروب باشه هنگام شروع نیمه دوم شب میشه!
    در manager mode بازیهای اروپایی در شب برگزار میشه و فینال ها سعی شده حتی الامکان در استادیم های مربوط باشه مثلا فینال FA Cup در استادیوم Wembley هستش!
    همچنین اگه وسط نیمه بازیکنی قرار باشه که به زمین بیاد در حال گرم کردن دیده میشه.بعضی بازیکنان نسبت به تعویض واکنش بد نشون میدن, بازیکنی که گل زده باشه قبل از شروع تعویض برای تماشاگران دست تکون میده و کاپیتان هم موقع تعوض بازوبندشو به داخل زمین پرت میکنه!
    کاپیتان ها تاثیر زیادی روی تیم دارند, به بازیکنان توصیه میشه بازیکنی رو برای این پست انتخاب کنند که این خصوصیت های این کار رو داشته باشه مثلا توانای رهبری کردن تیم!کاپیتان ها در بیشتر cut scene ها دیده میشه که داره با داور بحث میکنه یا باه هم تیمیش دلگرمی میده و اونو تشویق میکنه.
    Be A Pro آنلاین ویژگی بازی '10 vs 10 رو برای حداکثر 4 فصل رو داره!
    همچنین بازیکنان میتون شادی کردن بازیکن رو کنترل کنند مثه یورو 2008.
    به علاوه تائید شده که نسخه PS3 از اولین بازیهایی است که DualShock 3 رو ساپورت میکنه!!
    لیگ ها و تورنومنت ها:
    EA اعلام کرده که در بازی 500 تیم باشگاهی و 40 تیم ملی حضور دارند مثه تعدادی که در فیفا 08 بودش. اما هنوز جزئیات لیگ ها اعلام نشده. PC-version تونومنت مد ویژه ای داهر که شامل کلا 61 تورنومنت که 41 رسمی هستن و همچنین بازیکنان میتونن تورنومنت دلخواه هشون رو درست کنند.
    به علاوه تائید شده که نسحه PS3 یه تورنومنت ویژه که در FIFA Interactive World Cup هستش رو دارد.
    سایت GameSpot مصاحبه ای رو با David Rutter سازنده نسخه های PS3 و Xbox 360 ترتیب داده که در زیر با هم میخونیمش:

GameSpot AU: اول از همه شما وجود لیگ استرالیا رو در بازی تائید میکنید؟؟
    David Rutter: بله! لیگ استرالیا در فیفا 09 هستش و آن یکی از کشور های مهم در فوتبال است.

در جه انتخاب تاکتیک تیم خیلی بالا رفته

GS AU : چه تعداد تیم ملی و باشگاهی برای این بازی در نظر گرفتید؟
    DR : ما در این بازی 30 لیگ و حدود 40 تیم باشگاهی داریم.که همراه با لیسانس کامل تیم هاست.

GS AU : چه تفاوت های قابل تاملی در این سری از بازی هستش؟
    میشه نکات مهم رو به ما بگین؟
    DR : ما عموما وقت زیادی رو برای فکر کردن رو بازی صرفکردیم و 250 نکته کلیدی به بازی اضافه شده که مهمترین موضوع در بهبود بازی هستش.
    3 تا از بزرگترین تغییرات که در گیم پلی بازی دیده میشه, بهبود بازی فیزیکی و تاثیر بازیکنان بر روی یکدیگر و هوش مصنوعی( AI) هستش.
    ما انیمیشن ها رو اصلاح کردیم و تنولوژ انیمیشن بازی پیشرفت زیادی کرده!
    و دریبل زدن, دویدن, تکل زدن, ,پاس دادن وشوت زدن بهبود یافته.

GS AU : چه جیز هایی به بازی اضافه شده؟ آیا modes جدیدی به single-player یا multiplayer
    بازی اضافه شده؟
    DR : یکی از این modes های جدید که خیلی هیجان انگیز هستش Custom Team Tactics هستش.هدف از این ویژگی فرق دادن بین تیمها در بازیمان به وسیله شناختی که از هریک از آنها بر اساس بازی کردن در جهان واقعیت داریم.
    فرآيند ساختماني اين ويژگي اين است که به gamer این اجازه داده بشود تا تاکتیکی را انتخاب کند که مناسب تراست.که بطور کلی 140 انتخاب در زمینه حمله و دفاع کردن وجود دارد

GS AU : در مورد بخش آنلابن بازی توضیح بدین. آخرین بار ما شاهد 5 - 5 بودیم آیا بار دیگر نیز شاهد آن هستیم یا شاید تغییراتی در آن ایجاد شده است؟
    DR : یک از این ویژگی ها که بعدا در همین ما در موردش صحبت میکنیم Be A Pro: Online Team Play هستش.

GS AU : آیا فرقی بین نسخه های PS3 و Xbox360 هستش؟ کار کردن بر روی کدام یک آسان تر بود؟
    DR : هیچ فرقی بین این دو نسخه نیستش و بازی کردن بر روی هر دو یکسان هستش فقط یه mode بازی انحصارا برای PS3 هستش که بعدا در مورد آن صحبت میکنیم.
    من نمیگم که کار کردن بر روی کدام آسان تر هستش فقط میگم که راه ها مختلف بود.

GS AU : ممنون از اینکه وقتتون رو در اختیار ما گذاشتید.
    Last edited by Masoud King; 20-09-2008 at 16:11.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نه بابا.مال 2009 بود.ولی مال وقتی بود که هنوز رونالدینیو به میلان نرفته بود.چون تو خود سایت فیفا 09 گذاشته بود.بابا قبول کن که فرق دارن

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

اي بابا از اينايي كه دمو رو دنلود كردن چرا هيشكي جواب نميده
    دوستان براي خطاها انيميشني هست يا نه ؟ چون براي من انيميشني نداره براي شما چه طوره؟

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اي بابا از اينايي كه دمو رو دنلود كردن چرا هيشكي جواب نميده
    دوستان براي خطاها انيميشني هست يا نه ؟ چون براي من انيميشني نداره براي شما چه طوره؟
    آره داره!
    مال شما نداره؟!خیلی عجیب هستش!!! اون 160 مکابایتی رو دانلود کرد ؟

3 استادیوم جدید برای دموی فیفا 09:
    که شامل استادیوم های زیر هستش:
    Boca Juniors Bombonera Stadium
    Engenhao Stadium (Botafogo)
    Morumbi Stadium
    دانلود:
    کد:

9. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

آره داره!
    مال شما نداره؟!خیلی عجیب هستش!!! اون 160 مکابایتی رو دانلود کرد ؟

3 استادیوم جدید برای دموی فیفا 09:
    که شامل استادیوم های زیر هستش:
    Boca Juniors Bombonera Stadium
    Engenhao Stadium (Botafogo)
    Morumbi Stadium
    دانلود:
    کد:
    آره 160 مگ رو دنلود كردم ولي فقط براي اخطارها و اخراج ها انيميشن داره و خطاهاي معمولي هيچ انيميشني نداره راستي اين استاديوم هارو بايد كجا ريخت؟

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دیدی متوجه نشدی مال 09 هستش!!!واسه Ps2!!!نه داداش اون عکس از فیفا 09 بودش اگه دقت کنید اون عکسها از اولین عکسهای منتشر شده از بازی بوده که تو اون موقع رونالدینیو رفتنش به میلان قطعی نبوده!یا اگه بوده هم تازه رفته بوده که شبیه سازی نشده بود!!
    این هم یک عکس از فیفا 09 نسل بعد که رونالدینیو تو بارسا هستش!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •