تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 104 اولاول ... 46869293949596979899100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1037

نام تاپيک: ا ATI Radeon HD 4800 Series ا

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض کاتالیست 9.6 ati منتشر شد

شرکت AMD/ATI روز گذشته کاتالیست 9.6 خود را منتشر کرد.

این کاتالیست دارای بهبود کارایی در زمینه های زیر می باشد :

*- در بازی Company of Heores ، افزایش کارایی 25درصد ، برای کارتهای سری 4600 و 10 درصد افزایش کارایی برای کارتهای سری 4800 .

*- در بازی Crysis Warhead ، افزایش 11 درصدی کارایی برای کارتهایی که از تکنولوژی ATI CrossFireX استفاده می کنند .

*- در بازی Crysis ، افزایش کارایی 13 درصدی برای کارتهایی که از تکنولوژی ATI CrossFireX استفاده می کنند .

*- در بازی World in Conflict ، افزایش کارایی 30 درصدی ، برای تنظیماتی که قبلا توسط پردازنده محدود بود .

برای دانلود Catalyst 9.6 ATI به لینک پایین مراجعه فرمایید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع خبر :
    کد:

2. 4 کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه سوال دارم
    اینکه میگن برای سری 8 ATI، باید پاور 500 وات یا بالاتر داشت، آیا منظور توان اسمیه یا توان عملی؟

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان من یه سوال دارم
    اینکه میگن برای سری 8 ATI، باید پاور 500 وات یا بالاتر داشت، آیا منظور توان اسمیه یا توان عملی؟
    سلام. منظور اینه که باید 500 ریل باشه ، البته بهتره که به آمپراژ در شاخه ی 12 ولت توجه کرد. کلأ این حرف یک راهنماست و بهتره که شما میزان مصرف برق سیستم خودتون رو حساب کنید + 20% و یک پاور مناسب بخرید.

5. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. منظور اینه که باید 500 ریل باشه ، البته بهتره که به آمپراژ در شاخه ی 12 ولت توجه کرد. کلأ این حرف یک راهنماست و بهتره که شما میزان مصرف برق سیستم خودتون رو حساب کنید + 20% و یک پاور مناسب بخرید.
    برنامه ای هست که این رو حساب کنه؟
    جریان هم علاوه بر ولتاژ مهمه؟ و چقدر روی کارایی کارت گرافیک تاثیر داره؟
    من احتمالا فردا یه 4890 1 گیگ بگیرم، ولی بیش از 60-70 تومن نمی تونم برای پاور بدم!

سوال دیگم هم اینه که کارت های اور کلاک شده، چه معایبی نسبت به کارت های مرجع دارن؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

برنامه ای هست که این رو حساب کنه؟
    جریان هم علاوه بر ولتاژ مهمه؟ و چقدر روی کارایی کارت گرافیک تاثیر داره؟
    من احتمالا فردا یه 4890 1 گیگ بگیرم، ولی بیش از 60-70 تومن نمی تونم برای پاور بدم!

سوال دیگم هم اینه که کارت های اور کلاک شده، چه معایبی نسبت به کارت های مرجع دارن؟
    برنامه ای نیست که بتونه پاور مصرفی رو حساب کنه، البته سایت هایی هستند که با دادن قطعات به شما میگن چقدر مصرف دارید مثل:
    کد:
    چیزی که مهم هست جریانه چون مصرف شما با میزان جریان مشخص میشه و ولتاژهای 12 ولت و 5 ولت و ... در همه پاورها و در همه قطعات ثابته.

از معایب کارتهای اورکلاک شده میشه به مصرف بالاتر، حرارت بیشتر و قیمت بیشتر اشاره کرد و مزیتشون هم کارایی نسبتا بهترشونه.

8. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برنامه ای نیست که بتونه پاور مصرفی رو حساب کنه، البته سایت هایی هستند که با دادن قطعات به شما میگن چقدر مصرف دارید مثل:
    کد:
    چیزی که مهم هست جریانه چون مصرف شما با میزان جریان مشخص میشه و ولتاژهای 12 ولت و 5 ولت و ... در همه پاورها و در همه قطعات ثابته.

از معایب کارتهای اورکلاک شده میشه به مصرف بالاتر، حرارت بیشتر و قیمت بیشتر اشاره کرد و مزیتشون هم کارایی نسبتا بهترشونه.
    کارت هایی که برندهای مختلف خودشون به صورت اور شده بیرون میدن، خطر آسیب زدن به قطعات رو نداره؟ کلا برای کسی که اهل دستکاری کردن و اور کردن دستی نیست، توصیه میشه یا نه؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

کارت هایی که برندهای مختلف خودشون به صورت اور شده بیرون میدن، خطر آسیب زدن به قطعات رو نداره؟ کلا برای کسی که اهل دستکاری کردن و اور کردن دستی نیست، توصیه میشه یا نه؟
    من شخصا استفاده از کارتهای اورکلاک شده رو به افرادی که قصد اورکلاک ندارند توصیه نمی کنم، چون هر کارتی که اورکلاک می شه (چه دستی و چه توسط سازنده) دیگه اون رفتار کاملا Stable ای رو که NVIDIA/ATI براش تضمین کردند رو ممکنه نداشته باشه (در برندهای متوسط)

ولی خطر آسیب دیدن قطعات وجود نداره.

11. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هیچ تفاوت عملی بین برند ها هست یا تفاوت قیمت ها فقط بر اساس نام برند تولید کنندس؟

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

هیچ تفاوت عملی بین برند ها هست یا تفاوت قیمت ها فقط بر اساس نام برند تولید کنندس؟
    کلأ در کارت های انویدیا ، تفاوت عملی زیاده چون دست شرکت ها برای تغیرات باز تر بوده و تعداد زیاد تولید کننده ها و فروش بالای انویدیا اون ها رو مجبور کرده که با انجام تغییرات کارت های بهتری رو ارائه کنند ، البته همون ها هم کارت هایی به شکل مرجع دارند که شبیه همند.، ولی در کارت های ati ، اون کارت های که به صورت مرجع هستند ، تفاوت خیلی کمی با هم دارند ، چون قطعاتشون مشابه همهو حتی حافظه ها هم دقیقأ یکی هستند! ولی بعضی از کارت های خاصشون که خود شرکت ها دستکاری می کنند ، با هم تفاوت دارند ، مثل sapphire toxic یا HIS ICQ و .... این ها ممکنه تو نوع برد ، نوع حافظه ، نوع خنک کننده و .... با هم تفاوت داشته باشن و کاراییشون هم فرق می کنه.

14. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

دوستان من كارت گرافيكم ATi 4850 هست كه تو بعضي بازيها تو بعضي مواقع از بازي پرش ميكنه تو دسكتاپ و اين ارور رو ميده :

ميخواستم بدونم مشكل از چيه ؟ ميتونه از فنش باشه چون دور فن به صورت معمولي بسيار بالاست .

Last edited by aliani; 08-07-2009 at 17:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •