درود :
من هم اول کمتر از سیصد میگرفتم اما یکی دوتا از تنظیماتو عوض کردم شد 320 البته الان روی سیستم نصب نیست و یادم نیست چه تنظیماتی بود امام با تنظیمات پیشفرض نبود اینو مطمئنم.
درضمن ویندوز 32 بیت 7 تست شده بود.
درود :
من هم اول کمتر از سیصد میگرفتم اما یکی دوتا از تنظیماتو عوض کردم شد 320 البته الان روی سیستم نصب نیست و یادم نیست چه تنظیماتی بود امام با تنظیمات پیشفرض نبود اینو مطمئنم.
درضمن ویندوز 32 بیت 7 تست شده بود.
سلام من از فاریوال FortKnox Personal Firewall استفاده میکنم اما خوب مصرف اینترنتمو نشون نمیده که کدوم نرم افزار چقدر از اینترنت استفاده میکنه -
چه فایروالی نصب کنم که نشون بده حجم دیتا های دریافتی و ارسالی نرم افزار هارو ؟
درود :
COMODO
BW-METER
در مورد عملکرد خوب فایروال خود ویندوز 7 و 8 زیاد شنیده بودم ولی برام جالب بود که مقایسه عملکرد اونها رو با اینتر نت سکیوریتیها داشته باشیم . مارس 2014 سایت AV comparatives یه مقایسه جالب انجام داده که اگر درست باشه تایید می کنه که سیستم عامل ویندوز 7 و 8 با یه آنتی ویروس ساده به مراتب ایمن از زمانی هست که بعضی از پکیجهای اینترنت سکیوریتی استفاده می شه.
![]()
دقیقا 5 تا اینترنت سکیوریتی تونستن امنیت کامل رو تامین کنن. البته منظور از کامل، همون ++ هستش. هیچ امنیتی کاملی نیست!
کسپرسکی در همه جا بهترین عملکرد رو داره
ممنونم از شما
![]()
با سلام . تست CLT و ZoneAlarm 14.0.508.000 در Windows 10 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سایت GRC در حالتی که DMZ در روتر فعاله :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Public Enemy; 31-08-2015 at 12:32.
سلام دوستان
من روی سیتمم ویندوز 7 دارم واز انتی ویروس رایگان کسپر استفاده میکنم
به نظر شما فایروال خود ویندوز امنیت سیستمو حفظ میکنه یا نه؟ اگه جواب منفیه فایروال رایگان چی پیشنهاد میکنید؟
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)