تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 120 اولاول ... 46869293949596979899100106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1192

نام تاپيک: آرشیو >>> تاپیک محصولات McAfee در اینجا

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimaoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان آیا راهی هست که بشه به وسیله DAT فایل یا super DAT فایل ، MCafee Internet security 2008 را آپدیت کرد ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان آیا راهی هست که بشه به وسیله DAT فایل یا super DAT فایل ، MCafee Internet security 2008 را آپدیت کرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه. این نوع آپدیت مخصوص نسخه تجاری این آنتی ویروس یعنی Enterprise است. اما اینترنت سکیوریتی و یا آنتی
    ویروس پلاس و اینها ... همه شون نسخه های خونگی هستند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اينم آخرين update نسخه 5216
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت odadgari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    كرج

2 در مورد update کردن McAfee Enterprise

بعد از مدتها تحقیق و پرس و جو و سر زدن به فروم‌های مختلف، McAfee VirusScan Enterprise, ver. 8.5i رو به عنوان آنتی ویروس جدیدم انتخاب کردم. یکی از دلایل اصلی انتخابم هم این بود که علاوه بر حجم کم و سرعت زیاد برنامه، امکان آپدیت اون هم هست. ولی الآن که اون رو نصب کردم، می‌بینم که امکان autoupdate آن نیست، و برای آپدیت کردن باید یک فایل exe رو با حجم 30Mb دانلود کنم و اجرا کنم. در حقیقت الآن شدیدا‍ً احساس می‌کنم سرم کلاه رفته. تصورم این بود که مثل نورتون می‌تونم موارد آپدیت رو انتخاب کنم و حداکثر با حجمی حدود 2-3 مگ، virus definitionام رو آپدیت کنم.
    نمی‌دونم واقعاً امکانش نیست یا این که من نمی‌تونم. کسی هست کمک کنه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

بعد از مدتها تحقیق و پرس و جو و سر زدن به فروم‌های مختلف، McAfee VirusScan Enterprise, ver. 8.5i رو به عنوان آنتی ویروس جدیدم انتخاب کردم. یکی از دلایل اصلی انتخابم هم این بود که علاوه بر حجم کم و سرعت زیاد برنامه، امکان آپدیت اون هم هست. ولی الآن که اون رو نصب کردم، می‌بینم که امکان autoupdate آن نیست، و برای آپدیت کردن باید یک فایل exe رو با حجم 30Mb دانلود کنم و اجرا کنم. در حقیقت الآن شدیدا‍ً احساس می‌کنم سرم کلاه رفته. تصورم این بود که مثل نورتون می‌تونم موارد آپدیت رو انتخاب کنم و حداکثر با حجمی حدود 2-3 مگ، virus definitionام رو آپدیت کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

زود قضاوت نکن.
    این آنتی ویروس از نظر امکانات و تنظیمات یکی از بهترین آنتی ویروسهاست که تنظیمات بسیار پیشرفته ای داره.
    البته منظور من نسخه تجاری است نه خانگی.

برای اتوماتیک آپدیت شدنش هم شما باید اول برنامه ریزی خودتون رو در این آنتی ویروس تنظیم بکنید. به همین
    دلیل هم بعضی آنتی ویروسها نسخه های تجاری و خانگی دارند. نسخه های خانگی معمولا از همون اول به دلیل
    نا وارد بودن تعداد زیادی از مردم تنظیم شده هستند و معمولا تنظیماتی رو براش انتخاب میکنند که کاربران دچار
    مشکل نشند. اما وقتی یک کمپانی و یا شرکتی برای کامپیوتر هاش میاد و از نسخه های تجاری یک نرم افزار
    استفاده میکنه حتما فکر کسی که اون برنامه رو نصب و برنامه ریزی هم بکنه رو کرده.

جاهایی رو که علامت زدم مربوط به آپدیت اتوماتیک این آنتی ویروسه و تنها کاری که شما باید بکنید اینه که
    تنظیماتش رو انجام بدید.

در ضمن یک راه دیگه هم برای آپدیت این آنتی ویروس هست و اون اینکه بر روی آیکون این
    آنتی ویروس در سیستم ترای کلیک راست کنید و Update Now رو بزنید.

راه سومش هم اینه که آپدیت ها رو دستی بگیرید و آنتی ویروس رو آپدیت کنید.

Last edited by zhina_gian; 31-01-2008 at 02:18.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

zhina_gian جان خیلی ممنونم از توجهی که به پیغامم کردی و زحمتی که کشیدی. ولی من همه‌ی اونهایی که گفتی رو امتحان کردم.
    الآن متوجه شدم که از وقتی که نورتونم رو آنینستال کردم، دسترسی برنامه‌ها به اینترنت دچار مشکل شده. مثلاً پیکاسا یا IDM هم به اینترنت وصل نمی‌شند. اول فکر کردم به خاطر McAfee هست. با فایروالش ور رفتم درست نشد. حتی McAfee رو آنینستال کردم. همچنان مشکل برقراره. فایروال ویندوز رو هم بستم. فرقی نکرده. حتی کانکشن ADSLام رو هم آنینستال کردم و دوباره نصب کردم، بازم مشکل سر جاشه. الآن دارم به این نتیجه می‌رسم که علت این که McAfee هم آپدیت نمی‌شده، همین بوده که بنده خدا دسترسی به اینترنت نداشته. جالب اینجاست که فایرفاکس و IE راحت به اینترنت دسترسی دارند. نمی‌دونم چی شده!!!
    می‌دونم شاید جای مطرح کردنش اینجا نیست ولی کسی هست بتونه گره از کار ما بگشاید؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

12

من که خودم آپدست می کنم از ایران!
    آخرین آپدیت هم Super Dat 5026 بود.
    سلاااااااااام
    من خوشحالم که شما رو پیدا کردم..
    من خیلی تمایل دارم نسخه جدید انتی ویروس مکافی رو رو سیستمم داشته باشم..ولی از اونجایی که میدونم آپ نمیشه بیخیال شدم...ولی الان شما که گفتید آپ میشه کمی امیدواری گرفتم..میشه بهم بگید چه جوری و باید چه ورژنیشو بگیرم ...ممنون میشم اگه منو کامل راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان آیا با تغییر ip میشه نسخه 2008 را آپدیت کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •