نصب شد . به نظرم خوب اومد . ولی بعد از ریستارت ویندوز بالا نیومد و مجبور به Restore کردن شدم . الانم نه ورژن 2007 م بالا میاد نه 2009 . باید بشینم دوباره نصب کنم . ولی در خالت کلی از ظاهرش خوشم اومد.
نصب شد . به نظرم خوب اومد . ولی بعد از ریستارت ویندوز بالا نیومد و مجبور به Restore کردن شدم . الانم نه ورژن 2007 م بالا میاد نه 2009 . باید بشینم دوباره نصب کنم . ولی در خالت کلی از ظاهرش خوشم اومد.
دانلود نسخه بتاي محصولات نورتون 2009 همراه با كليد جهت فعال كردن آن
دوستاني كه علاقمند محصولات نورتون 2009 (البته نسخه بتا) ميباشند ميتوانند از لينك زير نسبت به دانلود و دريافت Activation Code كه به آدرس ايميل آنها از طريق انتخاب محصول موردنظر فرستاده خواهد شد اقدام كنند.
به آدرس زير مراجعه نموده و با انتخاب محصول موردنظر (آنتي ويروس يا اينترنت سكيوريتي 2009) و با پر كردن فرم مربوطه و وارد كردن آدرس ايميل خود هم برنامه را دانلود كرده و هم كد فعال سازي را دريافت نماييد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلید فعال سازی برای 14 روزه . خودش به صورت پیش فرض 7 روزه هستش . Hamilton عزیز شما خودتون تست کردید که برای چند روز فعال میکنه ؟
سلام.
منظور Hamilton هم همون 14 روزه. با کلید 14 روز. بدون کلید 7 روز.
راستی NIS برای من مشکل داره. Crash میکنه. ولیNav اینطوری نیست.
من NIS 2009 رو نصب کردم خیلی با حال بود . ولی خوب بلای آسمانی نازل شد و مجبور به تعویض ویندوز حتی ...
راستی Batman عزیز من نسخه اورجینال 2008 رو خریدم و نصب کردم و خیال خودمو راحت کردم . خیلی از 2007 بهتر و سبک تره . 6و7 ماه دیگه 2009 رو میگیرم خیلی خوشم اومد ازش . اصلا" بعضی چیزا به کرکش نمی ارزه . اورجینالش بهتره .
بابت زحمتی که بهت داده بودم بازم تشکر میکنم .
سلام symk عزیز.من NIS 2009 رو نصب کردم خیلی با حال بود . ولی خوب بلای آسمانی نازل شد و مجبور به تعویض ویندوز حتی ...
عجب پس NIS2009 به سیستم شما لطف داشته.من خیلی خوش شانس بودم.
ورژن 2008 هم مبارک باشه.راستش شما از در وارد شدید ما از پنجره.راستی Batman عزیز من نسخه اورجینال 2008 رو خریدم و نصب کردم و خیال خودمو راحت کردم . خیلی از 2007 بهتر و سبک تره . 6و7 ماه دیگه 2009 رو میگیرم خیلی خوشم اومد ازش . اصلا" بعضی چیزا به کرکش نمی ارزه . اورجینالش بهتره .![]()
فکر کنم تو ایران الان دو نفر شدیم که راحت از محصول 2008 استفاده میکنن.![]()
من یه نگاهی به 2009 انداختم.فکر کنم در آینده براش Patch بدن بیرون.
این آپدیتهای Stream خیلی سبک - کم حجم و سریع هستن.البته هنوز به طور کامل جایگزین آپدیت قدیمی نشدن.
خلاصه تحول بزرگی تو محصول امنیتی سیمانتک انجام شد.باید منتظر نتیجه اون باشیم.
نه بابا چه زحمتی.کاری نکردیم.بابت زحمتی که بهت داده بودم بازم تشکر میکنم .
ایشاالله به زودی آموزش کرک N360 v2 را به روش دستی میذارم.![]()
سلام
من نمیتونم nav 2007 رو crack کنم
به عکس زیر توجه کنید:
هیچ گزینه ای برای active by phone نمیاد
ضمنا من بعد از دانلود به اینتر نت وصل نشدم
ورژن دقیق: 14.4.0.12
ضمنا این انتی ویروس است نه اینترنت سکیوریتی
ممنون
سلام.
شما ورژن 14.2.0.29 را دانلود کنید.
اگر نسخه Retail را دانلود کرده باشید باید چند بار Next بزنید تا گزینه Phone Activation را به شما بده.
Last edited by *Batman*; 23-07-2008 at 15:35.
بله
ممنون از راهنماییتون
فقط از کجا پیداش کنم؟
Last edited by V i r u s e r; 23-07-2008 at 16:37.
NAV 2007 را از اینجا میتونید دانلود کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)