یک عکس با K800
Night Mode
محل عکاسی : تبریز
![]()
یک عکس با K800
Night Mode
محل عکاسی : تبریز
![]()
سلام
اینم دو تا عکس از باغ پرندگان اصفهان
گرفته شده با گوشی Nokia n73 Me
به اینم میگند شکار لحظه ها
![]()
دوست عزیز:
1- اگه سایز عکسهاتو کوچیکتر کنی (600*800) و اینجا بذاری بهتره ... چون هم برای بارگذاری یه عکس اینهمه وقت تلف نمیشه ... هم اینکه اگه کیفیت عکست خوب باشه تو همون سایز کوچیک هم مشخصه ... اگه کسی هم اصل عکس رو خواست نسخه مادرش رو براش می فرستی ... ( عکس های شما بالای یک مگابایت بود!)
2- بعضی ها فکر می کنند اگه عکس در سایز های بزرگتر گرفته بشه حتما کیفیتش بهتره ... در صورتی که همیشه نیست ... توی نورهای کم و پایین و در شب آنهم با رزولوشن های زیر هزار ممکنه کیفیت افت کنه ... اما توی نور روز اگه شما با رزولوشن (768*1024) هم عکس بگیری با رزولوشن های بالاتر فرق نمی کنه
3- تنها در صورتی از رزولوشن های بالاتر استفاده کنید که حتما می خواهید عکس را در یک محدوده خاصی بزرگ کنید یا یک پرینت از عکس بگیرید که مثلا روی A4 چاپ کنید .... یا در نورهای کم مانند شب و نور فلورسنت ... اگر می خواهید عکس را در یک کاغذ 10 در 15 چاپ کنید نیازی به رزولوشن های به این بالایی ندارید ...
اینم یه عکس که با D900i گرفتم . تو شب ... بدون فلاش ... با یک لامپ کم مصرف ... اینم بگم که قدرت اتوفوکوس D900i خیلی معرکه است با N73 مقایسه کردم کم نمیاره که هیچ ..... کمی هم بهتره ...
![]()
کیفیت عکس خیلی خوبه ...
مسلما اگه نخوام d900i داشته باشم ... به K800 فکر می کنم ....
اگه نخوام دی 900 داشته باشم؟
واقعا دی 900 خیلی بهتر از کا 800 عکس میگیره!!!!!؟؟؟؟
نه منظورم این نبود که D900i بهتر از k800 عکس میگیره ... چیزهای دیگه ای برام مهمه و شرایطی که باعث شد D900i بگیرم ... پس اگه نخوام بخاطر شرایطی خاصی D900i داشته باشم .... به K800 فکر می کنم
چند تا عکس از سنجاقک
با دبلیو 810
![]()
K800
![]()
عکس با k750i
از کاخ سعدآباد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)