تازه مال من سرعتش قبل از ظهر 50 تا 55 بوده
حالا شده38 تا 42 زنگ زدم گفت مال همه رو كم كرديم مال شما هم اينجوري شده؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تازه مال من سرعتش قبل از ظهر 50 تا 55 بوده
حالا شده38 تا 42 زنگ زدم گفت مال همه رو كم كرديم مال شما هم اينجوري شده؟
اينجاشو خوب اومدي![]()
زیاد غصه نخوریدتمام شرکت ها به جز شاتل این جوری است
من خودم صبانتی هستم شبا هم 1800 تا 2000 مگا دانلود دارم ولی سرعت روز ها افتضاح شده طوریکه روزا آدم به اینترنت نره بهتره چون اونقدر قطع و وصل می شود که اعصاب برا آدم باقی نمی گذارد
سلام دوستان.
من همین الان به خاطر حرفهای شما زدم یه فایل دانلود بشه.
جالب اینجاست که متوسط سرعت دانلود من، همون 62 هست.
موفق باشید![]()
به جز همارا فکر نکنم شرکت دیگه ای مناسب باشه.
شاتل فقط 64 و 512 نامحدود داره که 64 با دایال آپ زیاد فرقی نداره و قیمت 512 اش هم خیلی زیاده.
راستی Max Net چطوره؟128 خانگی رو 12900 تومن میده.
من نمیدونم کیفیت سرویس های ماکس نت چطوریه. ولی این رو میدونم که پشتیبانی خیلی ضعیفی دارند. و اصلا هم مشتری مدارانه حرکت نمیکنن.
موفق باشید![]()
همارا چرا اینطوری می کنه ؟!
امروز از 13 تا 16 قطع بود دیروزم از 12 تا 14 ! تو این 2 روز 100 بار هم قطع شده ! با 0.7 کیلوبایت دانلود داشتم امروز !![]()
قابل توجه همه دوستان! مخصوصا دوستانی که میگن امروز خیلی دیس شدیم.
من مطابق تصویر بالا، 24 ساعت هست که دیس نشدم.
به نظر من، دیس شدن به منطقه مخابراتی مربوط هست. این رو هم بگم که ایران واقعا داره روی پهنای باندش کار میکنه. این دیس شدن ها در بعضی از مراکز مخابراتی هم، دلیلش آپدیت سرویس ها و همچنین پهنا هست.
موفق باشید![]()
Last edited by tohidkh; 10-09-2008 at 00:22.
کلي حالم به هم خورد . تمام خاطرات درسهاي رياضي اومد جلو چشم.
بله تاييد ميشه. آفرين مي تونم بگم MaSoOd شما خيلي باهوش و زرنگ و کاري و درس خوان هستيد. من حسوديم شد چون من اينطوري نيستم.
مورد شما اندکي تاييد نميشه .
دوستان با مشخصات شما مشکلات شما را ، ندارند.
مشکل را بررسي کنيد. (اگر حوصله دارين از اول تاپيک دونه دونه بخونيد)
به راحتي ميتونيد سرويستان را عوض کنيد. اين مشکل و عصبانيت نداره که .
نداريم اينا رو : امکانات - تشکيلات - اطلاعات - ماديات - هنريات - رباعيات .... اي بابا چي گفتم ، به هر حال عمدي نيست وگرنه همين رو هم نخواهيد داشت. جيره بندي .
در شب هاي رمضان دعا کنيد ، دعاتون روا ميشه تا بزرگان کشور يک فکري بنمايند.
تازه يک خبر ديگر اينکه ما فقط اينترنت 40 کيلوبيت پايين در ايرانسل داريم. در اين مونديم.
حالا مي خواهيم اينترنت 300 کيلو بيت + . - را در اپراتور سوم بديم . خيلي جالب ميشه.
بعد از تماس با شرکت همارا، گفتند که قطع شدن های مکرر توسط خود مخابرات انجام میشه؛ همین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)