شما باید اون روم هایی رو انتخاب کنید که چراغ سبزشون روشن نباشه ! یعنی ظرفیت بازیکن داشته باشه !
یوزرتون چی هست ؟
شما باید اون روم هایی رو انتخاب کنید که چراغ سبزشون روشن نباشه ! یعنی ظرفیت بازیکن داشته باشه !
یوزرتون چی هست ؟
میخوام تو مسابقات شرکت کنم.
ولی نمیدونم از کجا ثبت نام کنم .
من یوزرم تو گیم رنجر اینه
p30] prince of persia]
میخوام تو مسابقات شرکت کنم.
یوزرم هم تو گیم رنجر اینه:
prince of persia
[P30]
بابا اومدید یه مسابقه بزاریدا
بچه ها لطفا همگی هر روز ساعت 5 آن بشید تا سریع این کار تموم بشه دیگه!!
بریم مسابقات مرحله بعدی
با برنده های فروم های دیگه بازی کنیم !!!
دیدم حامد جان توی چنتا سایت دیگم مسابقات گذاشته
راستی اسپانسر مسابقات کیه
نکنی خودتی آقا حامد ؟؟![]()
با سلام
منم می خوام تو این مسابقات شرکت کنم خواهش مکنم تاریخ ، روز و ساعت دقیق شروع بازی رو بگید که منم بیام
و یه لطف دیگه بگید به کدام سرور یا شماره آیپی که باید متصل بشم چیه
ممنون
بچه من تو دو تا بازی آنلاین هستم و تو یکش حریف می طلبم جنگ های صلیبی رو در حد حرفه ای نیستم ولی خیلی دوست دارم بازیشو و بازیش می کنم البته نسخه ی فارسیشو و اینکه Command & Conquer 3 Tiberium Wars واقعا حریف مطلبم فکر نکنم کسی بتونه حریفم بشه
با عرض شرمندگی خدمت دوستان و آشنایان !
ما سه شنبه تصمیم گرفتیم ADSL مون رو عوض کنیم و از یه سرویس دیگه استفاده کنیم ! قرار بود که فقط 4 ساعت قطع اینترنت داشته باشم ! ولی متاسفانه این طور نشد و من نمی تونم بیام !یا امروز ( پنج شنبه ) میام ! یا هم که موند شنبه ظهر ! امان از دست مخابرات !!!
--------------------------
مسابقات همین سایت هستش !!!
اسپانسر مسابقات هم خودم هستم ! ولی اگه این جوری پیش بره و یکی بیاد و یکی نیاد فکر نکنم مرحله ی بعدی هم باشه ! این همه زحمت آخرش هم هیچی !
ما گفتیم این تابستون یه حالی به بچه ها بدیم ! اونم که انگار شما نمی خوایید !!
اگه کسی نیاد و شرکت نکنه اسم شما رو به جای ایشون می نویسم ! فقط به شرط این که هر روز به تاپیک سر بزنید و فعال باشید !
شما می تونید به تاپیک خود بازی برید !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتاریخ و روز اصلی نداریم ! بیشتر بازی ها ساعت 5 بعد از ظهر هر روز برگذار میشه ! ای پی هم نیاز نیست !
اگه جای خالی داشته باشیم اسم شما رو هم ثبت می کنیم !!!
یوزرتون تو برنامه ی گیم رنجر رو هم بگید !!
آقا حامد من پیشنهاد می کنم مسابقات ظهر ها برگزار بشه چون ظهرهای افراد بیشتری آنلاین هستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)