حالا این به قول شما پالیش ! تو ایران پیدا میشه اصلا ؟
میدونم معمولیش هست! این مدلی که شما میگی مد نظرمه!
حالا این به قول شما پالیش ! تو ایران پیدا میشه اصلا ؟
میدونم معمولیش هست! این مدلی که شما میگی مد نظرمه!
روش جالبيه . تقريبا مشابه رفع خراش از روي شيشه ساعت مچي كه با استفاده از پوليش بسيار نرم اين كار رو انجام ميدن. من براي رفع خراش از روي شيشه جلو ماشين هم از اين روش پوليش نرم استفاده كردم منتها خيلي وقت ميگيره و با دست نميشه و خيلي سخته . بهتره از درل و يا سنگ جت كه سر اون ابر مخصوص اين كار بسته شده استفاده كرد.
در مورد طلقهايي كه بر اثر نور آفتاب دچار زردي و كدري شدند احتمالا اثر نداشته باشه چون در اين حالت اون طلق دچار كدري از نوع شيميايي شده و ماهيت اون تغيير پيدا كرده.
شنيده بودم كه از استون هم ميشه استفاده كرد منتها چون حلال قوي هست بايد از روش خاصي و در شرايط خاصي استفاده كرد و نميشه اون رو ماليد .
از اين نوع پوليش نرم پيدا ميشه و در واقع ديگه اسم اون پوليش نيست و به اون واكس رنگ گفته ميشه. انواع مختلفي از اون در فروشگاهها هست و بايد بگيد كه واكس رنگ ميخوام .
![]()
Last edited by camaro lt; 29-07-2011 at 21:25.
اگر ماشينت اب كم ميكنه و در زير ماشبن نشانه اي از نشت اب وجود نداره
واشر سرسيلندر سوزوندي و اب بدليل خرابي واشر سرسيلندر به سر پيستون راه پيدا كرده و مي سوزد
در اين حالت از اگزوز دود مرطوب خارج ميشه
سلام دوستان
دیروز تو بازار یه پولیش مخصوصِ براق کردنِ چراغهایِ پلاستیکی دیدم . شاید ایران هم باشه یا چیزی شبیه به اون که همین کار رو انجام بده .
G12310کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من رفته بودم خیابون سورنا ... سوال کردم ... گفتن که این نوع پلیشها برای از بین بردن خط و خشهاییه که توی جاده بر اثر پرت شدن خرده سنگ یا اینکه تمیز کردن ماشین ،روی شیشه می افته استفاده داره و زرد شدن طلق شیشه ، به خاطر خوب نبودن جنس استفاده شده توی کارخونست! و بر اثر آفتاب خوردن و ... اینجوری میشه![]()
یک مدته که به نظرم موتور ماشین بیش از حد صدا میده...یعنی وقتی ماشین روشنه ولی حرکت نمیکنه به نظرم بیشتر از حد انتظار صدا میده.
موقعی هم که در حال حرکته همچین فکری میکنم...
به نظرم شتاب ماشین هم کم هست...این رو هم بگم که ماشین سمند ال ایکس هست
به نظرتون مشکل چی میتونه باشه؟!
صداي بيش از حد احتمالا مربوط به اگزوز ها است كه ممكنه انباره اگزوز پاره يا سوراخ شده باشه.البته كم شدن شتاب ميتونه يك مسئله ديگه باشه و ربطي به اين موضوع نداشته باشه.
يك چك آپ كامل تنظيم موتور انجام بديد
ســلام...
درباره پولوس های ماشین های دیفرانسیل جلو زیاد شنیدم که باید حداقل ماهی یه بار چک بشن...پلاستیک اش و خاکگیر ها .ووو...
میشه بگید چطوری باید اینکار رو بکنم کجا رو ببینم ....ممنون...
نه دوست عزیز ماهی یکبار خیلی زیاده! مگر اینکه به ماشین فشار بیارین! مثل تیک آف زیاد!
اصولا پلوس ها در صورت رانندگی درست و درست بودن گردگیر آن و تخلیه نشدن گریس و از همه مهمتر کیفیت مناسب سال ها کار میکنن!
شما در صورت فشار نیاوردن سالی یکبار ویا قبل از مسافرت های بیرون شهری بدید مکانیک براتون چک بکنن!
نمیتونم خودم نگاه کنم.....تاحالا چک نکردم..یعنی دقیقا نمیدونم باید کجا رو ببینم و چی رو چک کنم.....یه سری اطلاعات از نت فقط خوندم..شما در صورت فشار نیاوردن سالی یکبار ویا قبل از مسافرت های بیرون شهری بدید مکانیک براتون چک بکنن!
مثلا نمیدونم گردگیر چیه..؟؟ولی میدونم باید چکش کرد..
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)