---------------------------------------
-------------------------------------------------
سلام
میشه خواهش کنم که راهنمایی بفرمایید که این فایلها وقتی که دانلود شدن باید در کدام فولدر برنامه نصب بشن ؟
---------------------------------------
-------------------------------------------------
سلام
میشه خواهش کنم که راهنمایی بفرمایید که این فایلها وقتی که دانلود شدن باید در کدام فولدر برنامه نصب بشن ؟
Last edited by amirardallan; 06-09-2009 at 14:25.
بله دوست عزیز
در قسمت simObject و پوشه aircraft.در محل نصب بازی. باید کپی کنی.
حسام جان از شما یک دنیا ممنونم،اما مثل اینکه یادتون رفت بگید اون چند تا دکمه و نشانگر چکار میکنن؟
course چیه؟
راستی چرا وقتی من یه پست ادیت میکنم تشکر هاش میپره؟
Last edited by grand theft auto; 06-09-2009 at 14:44.
حالا تو این صفحه چندتا چیز مهم هست که باید یادداشت کنیم
1=شماره باند مورد نظر
2=کد شناسایی ILSمورد نظر(فقط توHSI سیستم دیجیتال قابل دیدن است)
3=فرکانس ILS
4=هدینگ یا جهت دقیق باند
خوب بعد از داشتن این کد ها کارهایی که باید انجام بدیم به این صورته
فرکانس رو وارد رادیو NAV1 (دایره شماره 1)میکنیم واونو روشن میکنیم اگه جایی باشیم که امواج فرستنده رو بگیریم صدای بیب رادیو رو خواهیم شنید
حالا هدینگ رو وارد HSI(دایره شماره 2) میکنیم با چرخوندن سویچی که روی اون نوشتهHDG برای مثلا هدینگ باندفرودگاه روبرو 136
بعد همه این کارا حالا مهمترین قسمت نشانگر شماره 3 ما اینجا دوتا خط داریم یکی عمودی که اگه باندنسبت به هواپیما سمت راست باشه اون خط به سمت راست میره (مثل عکس بالا نسبت هواپیما به باند رو ببینید) وبرعکس
واون خط عمودی ارتفاع هواپیما رو با قیف فرود(GLIDE SLOPE) نشون میده اگه بالا کج بشه یعنی ارتفاع شما نسبت به قیف فرود کمه(البته هرچی به باند نزدیک تر بشی ارتفاع قیف فروذ کم میشه تا ابتدای باند به صفر میرسه)واگه این خط به پایین کج بشه یعنی ارتفاعتون بالا تر از قیف فروده و اگه بتونین هر دو تا رو صاف نگه دارید یعنی درست وسط باند و ابتدای باند فرود میایید حالا برید از ILS لذت ببرید
وشما اقاپویان روی HSI 727 هم تقریبا همین جوریه با این تفاوت که بالای HSIسمت راست نشون دهنده کورسه که برای VOR استفاده میشه البته میتونیی با استفاده اراون هدینگ دقیق رو انتخاب کنی و اون نشونگر بالا سمت چپ فاصله هواپیما تا فرشتنده امواج یا در واقع فاصلتون تا باند یا فرستندهVOR رو به ناتیکال مایل نشون میده و اون خطهای زرد دوطرف HSI ارتفاع شما نسبت به قیف فرود نشون میده که وقتی ILSروشن شه اوتا کنار میرن و یه خط کوچولو میاد جاش
تو 727 دقیق نمیدونم ولی اکثر هواپیماهای تجاری این خطوط ILS رو رویADIبا یه بعلاوه بزرگ نشون میده
امیدوارم مطالب مفید بوده باشه![]()
من سایت iran ait virtual air line رو میگم ها
یه فرمی هست که گزارش پرواز میکنیم . نمیدونم به چه دردی میخوره ولی امکاناتش شبیه درخواست پروازی هستش
راستی اینی که گفتی تو قسمت سیم آبجکت کپی کنیم من اونجا ایرکرافت ندارم .به جاش Rotorcraft دارم
جناب حسام حسابی شرمنده کردی!حالا این course چیه؟
منم همین سایت رو میگمن سایت iran ait virtual air line رو میگم ها
یه فرمی هست که گزارش پرواز میکنیم . نمیدونم به چه دردی میخوره ولی امکاناتش شبیه درخواست پروازی هستش
راستی اینی که گفتی تو قسمت سیم آبجکت کپی کنیم من اونجا ایرکرافت ندارم .به جاش Rotorcraft دارم
توی اون فرم نباید مقدار بنزین رو بنویسی.قبل از اینکه پرواز کنی ببین چقدر بنزین داری.بعد که پرواز تموم شد ببین چقدر مونده.اینجوری متوجه میشی چقدر بنزین سوزوندی.مقدار بنزین مصرف شده رو باید به اونا بگی.
شبیه ساز من که اینجوریه،مال شما شاید فرق داره؟
راستی من AES رو دانلود کردم.پسوردش همونبود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by grand theft auto; 06-09-2009 at 15:53.
نه آقا
کار نمیکنه حتی با تورنت![]()
منم دقق نمیدونم ولی وقتی میخوای از سیسم وی او ار استفاده کنی باید زاویهای که میخوای وارد ایستگاه بشی رو وارد کنی به اون زاویه میگن کورس برای مثال شما میخواهید از نقطه ا از طریق ایسستگاه وی او ار بری نقطه ب
قطه ب در زاویه 46 درجه ایستگاه قرار داره پسکورس وی او ار رو روی 45 تنظیم میکنی
و به سمت ایستگاه پرواز میکنی به طوری که با هدینگ 45 از ایستگاه خارج شی به این زاویه 45 درجه میگن کورس پرواز نسبت به اسیتگاه وی او ار
نقاشیم اصلا خوب نیست
کسایی که عاشق میراژ هستن ه سر برن اینجا ضرر نمیکنن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی دوستان لطف کنید اب وهوای هاستی که میسازید رو روی واقعی نزارید تا دوستانی که از دایال اپ استفاده میکنن دچار مشکل نشن
همین الان تست کردم کار کرد!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)