کانورتور برای تبدیل فایل RMVB به AVI رو میخواستم البته با نرم افزار ConvertXtoDVD و Ultra DVD Creator تبدیل کردم به فایل Vob تبدیل میکنه میخوام به AVI بتونم تبدیل کنم. ممنونم
کانورتور برای تبدیل فایل RMVB به AVI رو میخواستم البته با نرم افزار ConvertXtoDVD و Ultra DVD Creator تبدیل کردم به فایل Vob تبدیل میکنه میخوام به AVI بتونم تبدیل کنم. ممنونم
سلام برنامه ای میخوام که بتونم فیلم رو به فرمت فشرده mkv تبدیل کنم.
سرچ کردم ولی چیزی نیافتم.
ممنون![]()
سلام
توحید جان اینارو ببین :
Xilisoft MKV Converter
Amadis AVI/DIVX/WMV/MPEG/MOV/SWF/FLV/MKV Video Converterکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مسعود جون ممنونم؛
ولی متاسفانه اولی فرمت mkv رو به فرمت دیگه ای تبدیل میکرد و دومی هم چنین فرمتی نداشت....
ممنونم از کمکتون
بازم اگه موردی باشه بگید. ممنون![]()
این برنامه، کاری رو که شما میخواهید انجام میده دوست من.
موفق باشید![]()
سلام
شرمنده توحید جان
این رو امتحان کن . فکر کنم مخصوص این کار باشه :
RipBot264
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با عرض سلام و خسته نباشید
برنامه ی Magic DVD Ripper رو میخواستم,البته با سریال نامبر یا کرک که رجیستر بشه.
MER30
من یه سوالی دارم از هرکی میپرسم درست جواب منو نمیده.
من ----- کارت دارم و یه سریالی رو ضبط کردم.فرمت فایل mpeg2 هستش حجمشم خیلی بالاست 1.5gig برای هر ساعت از این فیلمه حالا میخوام روش کارای میکس انجام بدم پیام های وسطش رو بردارم مسلما با این فرمت امکان ادد کردن فایل در برنامه هایی نظیر ulead یا adobe premier و غیره نمیشه اول باید به چه فرمتی تبدیل کنم تا داخل این برنامه ها import بشه؟و بعد از اینکه کار تبدیلم تموم شد میخوام روی dvd رایت کنم که پلیرهای dvd نشونش بدن اخر سر باید به چه فرمتی تبدیل کنم؟
راهنمایی کنید ممنون میشم
در ضمن فرمت فایل به قدری سنگین و افتضاحه که حتی Quick time بازش نمیکنه فقط km player بازش میکنه یه راهنمایی کلی بکنید برای اینکه اخره سر بیاد رو دی وی دی چه کارایی رو میتونم انجام بدم با چه برنامه هایی؟
با تشکر
Last edited by alisharapova; 17-09-2009 at 11:05.
سلام
Magic DVD Ripper 5.3
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کسی نیست اینجا مارو تحویل بگیره راهنمایی کنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)