اخه رفیق چه نگران داره؟خب نم تربیت بدنی رو هم انتخاب کرده بودم ولی همون نرم افزار رو رفتم
هیچ نگرانی به دلت راه نده![]()
اخه رفیق چه نگران داره؟خب نم تربیت بدنی رو هم انتخاب کرده بودم ولی همون نرم افزار رو رفتم
هیچ نگرانی به دلت راه نده![]()
اشکالی نداره تربیت بدنی رو زدی
سعی کن بیشتر تخصصی بخونی چون ضریب 15 هستش تو عمومی ها ریاضی خیلی تاثیر داره تو تخصصی ام باسه رشته ی کامپیوتر برنامه سازی چون اکثرا کم میزنن این 2 تا درسو
کامپیوتر
سال 86
عمومی :تخصصی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدكامپيوتر 88کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تخصصي:سوالات عمومي: 88http://mohammadreza-reive.persiangig.com/document/oumoumi88.zipکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع سوالات سایت کارشناسی
Last edited by DJ_EBI; 28-07-2010 at 13:55.
مرسی آقا ! خیالم راحت شد !
آقا دستت درد نکنه واقعا ممنون !![]()
خوب ما که رفتیم کنکور ازاد را دادیم امروز..
سوال هاش خوب بود..
باید منتظر ماند تا مهر ماه..
امسال هم بعضی واحدها کاردانی بدون کنکور میگیرن یا ول شده؟
کنکور آزاد جوری طرح شده بود که بوق ترین دانش آموزان هم قبول میشدند.
من خودم 4 تا از دروس تخصصی رو 100 زدم.
عمومی ها هم که حتی در سطح کتاب هم نبود، اینقدر ساده بود.
با تشکر![]()
بله . میگیرن
دوستان یکی کتاب های تخصصی کامپیوتر رو بزاره (توی لینکی که دوستان معرفی کرد یکی بیشتر نبود اونم خراب بود)
ممنون
تست کردم همه رشته ها رو دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ســــــــــــلام
يه چيزي ميگم فقط گيج نشيد
من دانشكده فني كاشان نرم افزار شبانه ميخونم قصد داشتم امسال هم كنكور شركت كنم (البته ثبت نام هم كردم) اينجا جالبه كه سازمان سنجش اعلام كرده 26 شهريور موقع آزمونه...در حالي كه شروع كلاسهاي دانشكده ما 27 شهريوره...حالا من برم انتخاب واحد بهتره يا كنكور بدم!!!!!!!
اصلا بيخيال هر دو بشم بهتره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)