هنوز از امکانات تیپ 2 جدید خبر ندارم! اما اگه اینا باشه که شما میگید باز از تیپ 3 کمتره!پژو ۲۰۶ جدید: مجهز به موتور کم مصرف TU3A ترمز EBD + ABS ( چهار کاناله ) و AIR BAG راننده٬ قطعات ترییناتی (DECORATIVE) طرح چوب٬ کپسول آتش نشانی٬ کفپوش های موکتی و چراغ جلو با لنز شفاف٬ چراغ های نیمه شفاف عقب جدید ( صادراتی )٬ تجهیزات همرنگ بدنه معروف به PACK LOOK شامل: سپر های جلو وعقب٬ زه های ضربه گیر جانبی٬ دستگیره های در باز کن پژویی ( اصلی )٬ قفل مرکزی و شیشه های جلو برقی٬ سیستم ضد سرقت ایموییلایزر.
همشون یکیه!تنها چیز 206 که برای من غیر قابل قبوله صندلی های زاقارتش هست، اصلا راحت نیست، صندلی های تیپ های مختلف با هم فرق داره یا اینکه همشون همینجورین؟
میتونی صندلی راننده رو عوض کنی تا مشکلت برطرف بشه!روکشی چیزی برای صندلی هاش وجود داره که مثلا شیار شیار داشته باشه برای جلوگیری از عرق کردن یا صندلی ها رو نرم تر کنه و...؟
اونوقت این 206 ها کامپیوتر سفری دارن یا نه؟
در ضمن 206 کامپیوتر سفری نداره!
اکثرا ماشین هایی که اپشنشون کماره راحت تر فروخته میشن و ماشین هایی که اپشنشون زیاده به قیمت بدون اپشن فروخته میشه!اتفاقا من دنبال تیپ 3 بودم که به این برخوردم، تمام نمایندگی های ایران خودرو و خیلی از بنگاه ها رو رفتیم، تیپ 3 صفر نایاب می باشد، و تمام بنگاهی ها هم متفق القول بودن که تیپ 3 نخرم چون مشتریش خیلی خیلی کمتر از تیپ 2 هست. ( موقع فروش باید به قیمت تیپ 2 فروختش )
این مورد تو اکثر ماشین ها هستش!
اگه چند تا امکانات جزئی برات فرق نمیکنه همون تیپ 2 جدید رو بخر.