تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 127 اولاول ... 46869293949596979899100106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1265

نام تاپيک: کلوپ F480

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

....راستی دوستان تو تهران موجوده یا نه رنگ طلاییش؟؟؟؟

سلام احمد جان تو علاادین پیدا میشه

2. این کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدصالح پور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پاریسparis عشق=مادر به یاد تمام دوستان بن شد

پيش فرض

سانتیاگو جان بارنگای دیگه تفاوت قیمت داره ؟؟نمایندگی ها دارن ؟؟؟

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام:من گوشیf480 خریدم و دو مشکل دارم اگه دوستان مشکلات رو میدونند و به من بگن ممنون میشم 1_بعد از ضبط صدا ذخیره نمیشه 2_در هنگام بلوتوث فرمت amr ذخیره نمیشه
    عجیبه یعنی گوشی شما کلا با فرمت amr مشکل داره؟مطمئن هستید که دقیق رفتین و محلی که فرمت amr ذخیره میشه رو نیگا کردین؟بعد از ضبط صدا یا دریافت این نوع فرمت فایل مورد نظر در قسمت حافظه ی گوشی --->فولدر sounds --->فولدر my voice clips ذخیره میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

هدف از مضاحمت من اين بود كه من ميخواستم يه گوشي اف480 بگيرم
    چنتا سوال داشتم كه اميدوارم با صبوري جواب بديد:
    1. الان بهترين فريموري كه روي اين گوشي هست و فارسي رو هم ساپورت ميكنه چيه؟ موقع خريد چطور متوجه ورژن فريمور بشم؟
    2. اگه گارانتيه مايكروتل بگيرم ديگه خيالم از بابت اصلي بودن و رجيستر و آنلاك بودن راحت باشه؟
    3. با اون روشي كه همه دوستان ميگن انصافاً ميشه راحت هر برنامه اي روش ريخت؟هر برنامه ای برای هر گوشی رو؟ شما از كجا بيشتر دانلود ميكنيد؟
    4. چون من معمولاً زياد اس ام اس ميدم ميخوام بدونم تايپ اس ام اس چطوريه؟ تفاوت زيادي بين كيبورد گوشيه معمولي و اين احساس ميشه و آدمو اذيت ميكنه؟
    5.جریانه این گوشیه نوکیا 5800جیه؟ظاهرا با انگشت و قلم کار میکنه؟ یعنی تاچش مثله اف480 هست؟
    بازم ببخشید كه مضاحم
    ممنونم اگه جوابمو بديد

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    احمد جان فکر کنم تفاوت داره اما نه اونقدر نمایندگی رو هم نمی دونم زنگ بزن یه سوال کن شاید داشته باشن
    66497446 اینم شمارش

7. این کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سپاس فراوان، بالاخره تونستم رو گوشی f 480 خودم یه بازی نصب کنم ، واقعاً واسه نصب بازی و برنامه نمی دونستم چی کار کنم. درود برتو .

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

هدف از مضاحمت من اين بود كه من ميخواستم يه گوشي اف480 بگيرم
    چنتا سوال داشتم كه اميدوارم با صبوري جواب بديد:
    1. الان بهترين فريموري كه روي اين گوشي هست و فارسي رو هم ساپورت ميكنه چيه؟ موقع خريد چطور متوجه ورژن فريمور بشم؟
    2. اگه گارانتيه مايكروتل بگيرم ديگه خيالم از بابت اصلي بودن و رجيستر و آنلاك بودن راحت باشه؟
    3. با اون روشي كه همه دوستان ميگن انصافاً ميشه راحت هر برنامه اي روش ريخت؟هر برنامه ای برای هر گوشی رو؟ شما از كجا بيشتر دانلود ميكنيد؟
    4. چون من معمولاً زياد اس ام اس ميدم ميخوام بدونم تايپ اس ام اس چطوريه؟ تفاوت زيادي بين كيبورد گوشيه معمولي و اين احساس ميشه و آدمو اذيت ميكنه؟
    5.جریانه این گوشیه نوکیا 5800جیه؟ظاهرا با انگشت و قلم کار میکنه؟ یعنی تاچش مثله اف480 هست؟
    بازم ببخشید كه مضاحم
    ممنونم اگه جوابمو بديد
    سلام
    در حال حاضر بهترین فریمور این گوشی f48fxeia1 یا f48fxeia3 یا به اختصار pink هستش ولی فارسی نیست.تنها یه فریمور فارسی عربی وجود داره و فکر کنم اسمش f480jphg3 بوده.شما اگه تو قسمت شماره گیری گوشی عبارت #1234#* رو به ترتیب تایپ کنین میتونید شماره ی فریمور رو ببینید.
    اگه با گارانتی اصل مایکروتل بخرین که خود گوشی اصله اصله و مشکل رجیستر و اینا هم نداره(البته الان دیگه هیچ گوشی این مشکل رو نداره)و خود گوشی فریمور فارسی رو داره.منم با گارانتی اصلی خریدم و الان چند باره فریمور گوشیمو عوض کردم و به مشکلی بر نخوردم ولی دقیق نمیدونم که آیا همه ی گوشی های گارانتی دار بعد از تغییر فریمور به مشکل میخورن یا خیر.
    با اون روش هم میتونید هر بازی و برنامه ی جاوا رو که خواستین رو گوشی بریزین.من خودم خیلی از برنامه ها و بازی ها رو امتحان کردم و تنها سه چهارتا از اونا نصب نشدن.
    تایپ اس ام اس در ابتدای کار با گوشی شاید یه کم سخت باشه ولی کم کم به اون عادت میکنید.کیبورد گوشی کاملا شبیه یه گوشی معمولی هست.اگه با دو دست و با استفاده از انگشت اشاره تایپ کنید خیلی با سرعت و راحتی میشه اس ام اس زد ولی با استفاده از انگشت شست یه کم واسه من سخته.
    من جریان 5800 رو نمیدونم ولی صفحه ی f480 فقط با انگشت کار میکنه و حساسیت فوق العاده ای داره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با تشکر . گوشی من فرمت amr رو از طریق کابل ذخیره میکنه ولی از طریق بلوتوث نه هیچ جا ذخیره نمیکنه . میگن باید یه نرم افزار روش نصب بشه نمیدونم جه برنامه ای هر جام رفتم بلد نبودن ویه جا بردم فلش کرد باز هم خوب نشد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنون از اینکه جواب دادی . از طریق کابل فرمت amr ذخیره میشه ولی از طریق بلوتوث نه . هیچ کس هم نمی داند که چه مشکلی دارد فقط یه جا گفت بلدم که فلش کرد ولی خوب نشد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان من یه گوشی d980 خریدم
    می خوام براش نرم افزار بزنم ولی نمی دونم چتوری میشه؟
    می خواستم ببینم این روش روی گوشیم جواب میده یا نه اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •