سلام
به ادرس زیر رجوع کنید و از برنامه ای که گذاشته شده استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
سلام
به ادرس زیر رجوع کنید و از برنامه ای که گذاشته شده استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
سلام
1- برای فعال کردن task manager و regedit از برنامه ای که پیوست کرده ام استفاده کنید . هر چند برنامه های زیادی برای این مشکل توی صفحه اول معرفی کرده ام .
2- منظورتون کدوم ایکون دسکتاپ هست . اگه به صورت bat شده باشه که نباید نوت پد باز بشه . بلکه باید محیط داس یا cmd باز بشه .
3 - اگه صفحه اول را دقیق خونده باشی توضیح دادم که فلسفه ویروس اتوران چیه
متاسفانه طوری این ویروس طراحی شده که هر باز همراه خودش یه فایل exe ضمیمه می کنه و همین باعث شده انتی ویروس ها در شناخت این ویروس ناتوان باشند .
چون وقتی به انتی ویروس گفته می شه که یه فایل نوت پد اتوران به همراه فایلی به اسم مثلا a.exe را پاک کن . حالا وقتی یه فایل دیگه به ویروس اتوران ضمیمه می شه انتی ویروس در شناخت و تشخیصش دچار مشکل می شه .
پس باید زحمت بکشید و به صورت دستی اون را پاک کنید . روش پاک کردنش را هم توی صفحه اول همین تاپیک گفتم . از روش اول خیلی راحت می تونید اونا پاک کنید . فقط باید به نکاتی گه گفتم به دقت عمل کنید .
4 - برای این مشکل باید از انتی ویروس بیدیفندر استفاده کنید . به شرطی که این انتی ویروس را حتما اپدیت کنید . فعلا این انتی ویروس هست که می تونه تقریبا این مشکل را حل کنه . بعد به صفحه اول همین تاپیک برید و روشهایی که توی ابتدای صفحه برای حل این مشکل گفتم را انجام بدید .
5 - مرورگر خودتون را حذف کنید و دوباره اونا نصب کنید .
6 - غیر فعال شدن انتی ویروس احتمالا به دلیل تموم شدن کرکش باشه . از کرک های معتبر باید استفاده کنید . و ممکنه ویروس خود فایل exe انتی ویروس را از بین برده باشه و همین امر باعث بشه انتی ویروس و یا دیگر برنامه ها اجرا نشن .
اگه از داخل درایوهاتون ویروس را پاک نکرده باشید 2 با که سهل هست اگه 1000 بار هم ویندوز عوض کنید فایده ای نخواهد داشت . چون ویروس های جدید به هیچ وجه دیگه روی ویندوز نمی شینند . بلکه توی درایوها خودشون را مخفی می کنند .
باز هم به انتی ویروس ها اعتماد کنید و اونها را اپدیت کنید و سیستم را در حالت safe mode ویروس یابی کنید .
موفق باشید .
سلام
اکثر کرکها مشکل الوده بودن به ویروس را دارند .
بعضی وقتها هم انتی ویروس ها به اسم کرک و غیره گیر می دن . اگه به کرک نیاز دارید انتی ویروس را غیر فعال کنید و از کرک دانلود شده استفاده کنید . و بعد سیستم را کامل اسکن کنید .
موفق باشید .
کاربر جدید :از مطالب مفید سایتتان خیلی خیلی خیلی متشکریم
تمام کارهای ÷ست اول رو انجام دادم....اون برنامه هم مشکل رو حل نکرد!!!آنتی ویروس هردو مشکلی نداره!اون کسپراسکای نسخه اصلی هست که خریداری شده!nod هم خودم fix کردم!!!چیزی نیست....اون ویروس لعنتی کشته!!!!
توی درایوها چیز عجیبی نیبست....نمیدونم کجا قایم شده....
دوست عزیز یه نرم افزار درست حسابی بدید تا خرابکاری های این ویروس آشغال اتوران را درست کنه . قبل از اینکه پاکش کنم زده یه خرابکاریهایی کرده : وقتی تو My Computer و درایو ها مشغول گشت و گذار هستم، یه دفعه یه Don't send میاد و چرت و پرت میگه و اکسپلورر هم میره رو هوا ! یا وقتی ور درایو ها و فولدرها کلیک میکنم یه اروری میده که هیچ پیامی به غیر از Yes , No ( گزینه های yes , No ) نداره ! سرعت هم خیلی پایین رفته ! لطفا یه نرم افزار درست و حسابی معرفی کنید .
لطفا کمک کنید این مشل من حل نشد حتی ویندوز رو هم عوض کردم درست نشد نود هم آپدیت دارم :بابا بيچارم کرد اين لامصب اول که مشکلي ندارم بعد کانکت شدن هم مشکلي ندارم ولي بلافاصله بعد از ديسکانکت شدن سرعت به صورت وحشتناکي افت ميکنه طوري که برا باز کردن نوت پد بايد کلي صبر کنم و کانکت دوباره به سختي انجام ميشه ؟برا حلش بايد سيستم رو دوباره ريست کنم .
علتش چيه و چيکار بايد کرد ؟
بیشتر موقع کار با مازیلا این مشکل پیش میاد
البته من nod32 آپديت همين امروز رو سيسيتمم دارم.
عزیز دلم پاسخ شما را همون موقع که این سوال را کردید دادم .
یه نگاه به صفحات بعد از پرسیدن این سوال بندازید .
موفق باشید .
بله درسته ولی همون کار رو هم کردم ولی درست نشد
الان میگین چیکار کنم؟
سلام فکر میکنم ویروس SCVHOST.exe گرفتم یه نرم افزار معرفی کنید مرسی خواهش میکنم تحت safe mode نباشه مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)