این عادلانه نیست.من میخواستم جزء اولین مشتریان این گوشی باشم.از روز اول هم که معرفی شد تصمیم گرفته بودم ولی حالا.................خیلی عصبانیم............!!!!!!!!!!!!!!![]()
این عادلانه نیست.من میخواستم جزء اولین مشتریان این گوشی باشم.از روز اول هم که معرفی شد تصمیم گرفته بودم ولی حالا.................خیلی عصبانیم............!!!!!!!!!!!!!!![]()
هنوز که Hd وارد بازار جهانی به اون شکل نشده چه برسه به ایران.
ولی این X1 یک ماه هست داره فروش میره و خیلی از بروبچ خارجی خریدن.
به زودی ایران هم میرسه.
چرا حامد جان.
Hd رو تو پایتخت دیدن دوستان...
چــــی میگی؟جدا.ایول سرعت.چند روز بیشتر نیست که available شده.
قدرت ایرانه دیگه..........دست کم گرفتیش
آره دیگه...
واسه همینه که مشکوک شدیم X1 کم اومده...
چون الان دقت کنی فقط به کسایی که رزرو کنن میدن که حدود 2-3 هفته طول میکشه...
این چرندیات چیه شماها باور میکنین؟هنوز تولید انبوهش راه نیوفتاده کمبود مواد اولیه پیدا کرده؟از این شایعه مسخره تر نبود؟
نرسیدنش به ایران میتونه دلایل مختلفی داشته باشه.اما از همه مهمتر به نظرم قیمتشه که به این برادر قاچافچی غزیزمون اجازه اوردنش رو نمیده
میترسه انبوه بیاره بعد فیمتش بیاد پایین ضرر کنه.فعلا هم که قیمت به قول حامد داره با مخ میاد پایین.خیلی ها منتظر تثبیت قیمت نسبی اش هستن تا بیارن.هیچ کسی ضرر رو نمیخواد
اگه تا 1 هفته دیگه نیاد من و حامد و حمید خودمونیم میاریمش غصه نخورین
اخرین قیمت:893 دلار![]()
Last edited by mostafa_khan001; 15-11-2008 at 21:44.
ایران که خدای تورم هست پس فرقی نمی کنه قسمت بیاد پایین یا نیاد چون بهرحال هر قیمتی که بخان میدن بیرون و بازار دستشه
من فکر کنم اگر هم بیارن به صورت محدود میارن.مثلا 2-3 تا.
اون روز شیراز یک فروند C905 دیدم که در همون موقع یه بنده خدایی داشت میخرید.قیمت هم 780.000.به هر حال با هر قیمت بیاد خریدار داره به نظرم ولی چون با تعداد کم میاد سریع فروش میره.هرچند من نشنیدم کسی تا حالا دیده یا خریده باشه.
من پريروز كل علائدين رو زيرو رو كردم چيزي نديدم
مي پرسيدم آقا X1 اومده مي گفت : چي؟ x1 چيه؟
شما سوني اريكسون بردار خيلي خوبه![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)