چه جالب ! من فک کردم فقط با Access Point میشه!
بعد بین ویندوز و مک هم میشه این کارو کرد ؟
چه جالب ! من فک کردم فقط با Access Point میشه!
بعد بین ویندوز و مک هم میشه این کارو کرد ؟
خواهش میکنم قابل شما رو نداشت.
فقط اگر ویندوز شما 7 هست و امکان این رو دارید که یک فایل بالای 700 مگ رو از هارد Pc به لپتاپ کپی کنید و سرعت انتقال رو که ویندوز نشون میده رو بگید ممنون میشم.
در مورد مک اطلاعی ندارم که با ویندوز میشه به خالت workgroup شبکشون کرد و فایلها رو به اشتراک گذاشت اگر شما امکان تست دارید ممنون میشم
ویندوزهای من هر دو XP هستند. من با این شبکه وایرلس یک فایل 1.56 گیگابایتی رو از هارد PC به لپتاپ کپی کردم و زمانش رو با کورنومتر اندازه گرفتم 11 دقیقه و 58 ثانیه طول کشید.
همین فایل رو از لپتاپ به PC کپی کردم 10 دقیقه و 23 ثانیه طول کشید.
به نظر شما چطوره ؟
Last edited by koorosh2500; 14-11-2010 at 19:16.
یعنی شما 1.56*1024*8= 12779 مگابیت رو در 623 ثانیه کپی کردید که میشه حدود 20.5 Mbit/s جالبه نه![]()
فاصله مودم شما چقدر هست؟ فایل شما چه فرمتی بوده یک تکه بوده؟
می بینید در عمل با تئوری چقدر فاصله هست ؟ البته این وسط فکر کنم چیزهایی وجود داره که مهندسهای معمولی هم شاید زیاد ازش سر درنیارند. ولی به نظر من خودم هم تست کردم و نمیشه از 54 Mbit/s استفاده کرد مودم من Linksys بود و در بهترین شرایط سرعت به 23 مگ میرسید و تا 54 خیلی فاصله هست. اول خواستم مودم رو ببرم گارانتی ولی گفتند که مشکلی نداره و طبیعیه ولی دلیلش رو نگفتند.
فاصله لپتاپ تا مودم حدود 3 الی 4 متر بود و آنتن دهی لپتاپ Exellent رو نشون می داد. فایل یک فایل ویدئویی یک تکه بود با فرمت mpg که قبلا کپچر کرده بودم.
بعدا همین فایل رو در فواصل دورتر وقتی سیگنال ضعیفتر باشه حتما کپی خواهم کرد تا ببینیم چه نتیجه ای خواهد داد.
اما یک سوال: سرعت هارد لپتاپ یا هارد PC تاثیر گذار نیست؟
بی تاثیر نمی تونه باشه ولی 54 مگابیت یعنی 6.75 مگابایت در ثانیه که بدترین فلشهای بازار سرعت خواندن و نوشتنشون از 8 مگ در ثانیه بیشتره در صورتی که هارد شما سرعتش خیلی بیشتره پس نمیتونه نقش بزرگی داشته باشه.
من نمیتونم مودم وایرلس رو با لن وصل کنم به کامپیوتر از این طرف هم ازطریق وایرلس لب تاپ به مودم وایرلس وصل بشم فایل شر کنم
طبق قولی که دادم این آزمایش رو برای فاصله دور که 3 تا دیوار بین لپتاپ و PC قرار داشت و سیگنال لپتاپ بین Low و very Low نوسان می کرد ، انجام دادم:
همین فایل 1.56 گیگا بایتی رو از هارد PC به لپتاپ کپی کردم 13 دقیقه و 40 ثانیه طول کشید و از هارد لپتاپ به PC که کپی کردم 18 دقیقه و 35 ثانیهطول کشید. (ضمنا مودم بنده Zyxel P660 HW است)
Last edited by koorosh2500; 15-11-2010 at 21:10.
سلام
من یه کامپیوتر با ویندوز اکس پی دارم که با کابل لن به لپتاپم با ویندوز 7 شبکه اش کردم (با کمک پست اول این تاپیک). دو سیستم به هم وصل هستن ولی من نمیدونم چطوری فایل های مثلا کامپیوتر رو به لپتاپم انتقال بدم.
توی کامپیوتر رفتم روی یه فولدر کلیک راست کردم و توی پروپرتیز توی تب شرینگ یه سری تنظیمات انجام دادم و زیر آیکن اون فلدر عکس دست اومد که فکر کنم یعنی شیر شده، ولی نمیدونم چطوری اون رو توی لتاپ باز کنم و بریزمش توی لپتاپ. ممنون میشم کمکم کنین.
راستی من یه مودم وایرلس alfex دارم که از کابل لن با کامپیوتر و از طریق وایرلس با لپتاپ ازش اینترنت میگیرم.
میخواستم بدونم میشه از کامپیوتر چیزی رو به صورت وایرلس به لپتاپ انتقال بدم؟
چند پسپ قبل رو خوندم ولی چیزی سر در نیاوردم.
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)