تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 210 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله خودم اینکار رو انجام دادم. وقتی لپتاپ شما از اینترنت استفاده میکنه و به مودم وصله و PC شما هم با لن به مودم وصله مودم به عنوان روتر این وسط عمل میکنه و میشه فایل شیرینگ انجام داد.
    چه جالب ! من فک کردم فقط با Access Point میشه!

بعد بین ویندوز و مک هم میشه این کارو کرد ؟

2. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بسیار عالی
    دست شما درد نکند
    خواهش میکنم قابل شما رو نداشت.
    فقط اگر ویندوز شما 7 هست و امکان این رو دارید که یک فایل بالای 700 مگ رو از هارد Pc به لپتاپ کپی کنید و سرعت انتقال رو که ویندوز نشون میده رو بگید ممنون میشم.

چه جالب ! من فک کردم فقط با Access Point میشه!

بعد بین ویندوز و مک هم میشه این کارو کرد ؟
    در مورد مک اطلاعی ندارم که با ویندوز میشه به خالت workgroup شبکشون کرد و فایلها رو به اشتراک گذاشت اگر شما امکان تست دارید ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فقط اگر ویندوز شما 7 هست و امکان این رو دارید که یک فایل بالای 700 مگ رو از هارد Pc به لپتاپ کپی کنید و سرعت انتقال رو که ویندوز نشون میده رو بگید ممنون میشم.
    ویندوزهای من هر دو XP هستند. من با این شبکه وایرلس یک فایل 1.56 گیگابایتی رو از هارد PC به لپتاپ کپی کردم و زمانش رو با کورنومتر اندازه گرفتم 11 دقیقه و 58 ثانیه طول کشید.
    همین فایل رو از لپتاپ به PC کپی کردم 10 دقیقه و 23 ثانیه طول کشید.
    به نظر شما چطوره ؟
    Last edited by koorosh2500; 14-11-2010 at 19:16.

در آغاز فعالیت ssevda2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Iran-Rasht

پيش فرض

ممنون از همه ی دوستان مفید بود

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ویندوزهای من هر دو XP هستند. من با این شبکه وایرلس یک فایل 1.56 گیگابایتی رو از هارد PC به لپتاپ کپی کردم و زمانش رو با کورنومتر اندازه گرفتم 11 دقیقه و 58 ثانیه طول کشید.
    به نظر شما چطوره ؟
    یعنی شما 1.56*1024*8= 12779 مگابیت رو در 623 ثانیه کپی کردید که میشه حدود 20.5 Mbit/s جالبه نه
    فاصله مودم شما چقدر هست؟ فایل شما چه فرمتی بوده یک تکه بوده؟
    می بینید در عمل با تئوری چقدر فاصله هست ؟ البته این وسط فکر کنم چیزهایی وجود داره که مهندسهای معمولی هم شاید زیاد ازش سر درنیارند. ولی به نظر من خودم هم تست کردم و نمیشه از 54 Mbit/s استفاده کرد مودم من Linksys بود و در بهترین شرایط سرعت به 23 مگ میرسید و تا 54 خیلی فاصله هست. اول خواستم مودم رو ببرم گارانتی ولی گفتند که مشکلی نداره و طبیعیه ولی دلیلش رو نگفتند.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یعنی شما 1.56*1024*8= 12779 مگابیت رو در 623 ثانیه کپی کردید که میشه حدود 20.5 Mbit/s جالبه نه
    می بینید در عمل با تئوری چقدر فاصله هست ؟ البته این وسط فکر کنم چیزهایی وجود داره که مهندسهای معمولی هم شاید زیاد ازش سر درنیارند. ولی به نظر من خودم هم تست کردم و نمیشه از 54 Mbit/s استفاده کرد مودم من Linksys بود و در بهترین شرایط سرعت به 23 مگ میرسید و تا 54 خیلی فاصله هست. اول خواستم مودم رو ببرم گارانتی ولی گفتند که مشکلی نداره و طبیعیه ولی دلیلش رو نگفتند.
    فاصله لپتاپ تا مودم حدود 3 الی 4 متر بود و آنتن دهی لپتاپ Exellent رو نشون می داد. فایل یک فایل ویدئویی یک تکه بود با فرمت mpg که قبلا کپچر کرده بودم.
    بعدا همین فایل رو در فواصل دورتر وقتی سیگنال ضعیفتر باشه حتما کپی خواهم کرد تا ببینیم چه نتیجه ای خواهد داد.
    اما یک سوال: سرعت هارد لپتاپ یا هارد PC تاثیر گذار نیست؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

فاصله لپتاپ تا مودم حدود 3 الی 4 متر بود و آنتن دهی لپتاپ Exellent رو نشون می داد. فایل یک فایل ویدئویی یک تکه بود با فرمت mpg که قبلا کپچر کرده بودم.
    بعدا همین فایل رو در فواصل دورتر وقتی سیگنال ضعیفتر باشه حتما کپی خواهم کرد تا ببینیم چه نتیجه ای خواهد داد.
    اما یک سوال: سرعت هارد لپتاپ یا هارد PC تاثیر گذار نیست؟
    بی تاثیر نمی تونه باشه ولی 54 مگابیت یعنی 6.75 مگابایت در ثانیه که بدترین فلشهای بازار سرعت خواندن و نوشتنشون از 8 مگ در ثانیه بیشتره در صورتی که هارد شما سرعتش خیلی بیشتره پس نمیتونه نقش بزرگی داشته باشه.

9. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ddavod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    iran-tehran

پيش فرض

سلام.

برای File Sharing شما باید 2 تا کارت وایرلس داشته باشی تا بتونی File هات رو Share کنی.(ب استفاده از پیکربندی ad-hoc)

راه دوم هم اینه که یک Wireless Access Point بگیری تا بتونی هر دو کارت رو باهاش به راحتی انجام بدی.

موفق باشی.

---------- Post added at 10:16 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------

سلام.

شما باید Access Point بگیرین. با مودم وایرلس نمیشه.
    من نمیتونم مودم وایرلس رو با لن وصل کنم به کامپیوتر از این طرف هم ازطریق وایرلس لب تاپ به مودم وایرلس وصل بشم فایل شر کنم

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

امکان این رو دارید که یک فایل بالای 700 مگ رو از هارد Pc به لپتاپ کپی کنید و سرعت انتقال رو که ویندوز نشون میده رو بگید
    من با این شبکه وایرلس یک فایل 1.56 گیگابایتی رو از هارد PC به لپتاپ کپی کردم و زمانش رو با کورنومتر اندازه گرفتم 11 دقیقه و 58 ثانیه طول کشید.

طبق قولی که دادم این آزمایش رو برای فاصله دور که 3 تا دیوار بین لپتاپ و PC قرار داشت و سیگنال لپتاپ بین Low و very Low نوسان می کرد ، انجام دادم:
    همین فایل 1.56 گیگا بایتی رو از هارد PC به لپتاپ کپی کردم 13 دقیقه و 40 ثانیه طول کشید و از هارد لپتاپ به PC که کپی کردم 18 دقیقه و 35 ثانیه طول کشید. (ضمنا مودم بنده Zyxel P660 HW است)
    Last edited by koorosh2500; 15-11-2010 at 21:10.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    من یه کامپیوتر با ویندوز اکس پی دارم که با کابل لن به لپتاپم با ویندوز 7 شبکه اش کردم (با کمک پست اول این تاپیک). دو سیستم به هم وصل هستن ولی من نمیدونم چطوری فایل های مثلا کامپیوتر رو به لپتاپم انتقال بدم.
    توی کامپیوتر رفتم روی یه فولدر کلیک راست کردم و توی پروپرتیز توی تب شرینگ یه سری تنظیمات انجام دادم و زیر آیکن اون فلدر عکس دست اومد که فکر کنم یعنی شیر شده، ولی نمیدونم چطوری اون رو توی لتاپ باز کنم و بریزمش توی لپتاپ. ممنون میشم کمکم کنین.

راستی من یه مودم وایرلس alfex دارم که از کابل لن با کامپیوتر و از طریق وایرلس با لپتاپ ازش اینترنت میگیرم.
    میخواستم بدونم میشه از کامپیوتر چیزی رو به صورت وایرلس به لپتاپ انتقال بدم؟
    چند پسپ قبل رو خوندم ولی چیزی سر در نیاوردم.
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •