برو قسمت تنظیمات و فایل کیجنی رو که میخوای تشخیص نده بصورت لیست سفید وارد آنتی ویروس کن.
هم در قسمت اسکن و هم در قسمت گارد این قابلیت وجود داره. شما باید در هر دو قسمت وارد کنی.
برو قسمت تنظیمات و فایل کیجنی رو که میخوای تشخیص نده بصورت لیست سفید وارد آنتی ویروس کن.
هم در قسمت اسکن و هم در قسمت گارد این قابلیت وجود داره. شما باید در هر دو قسمت وارد کنی.
واگه تروجان رو نگه داریم باعث سرایت به فایلای دیگه نمیشه؟ و اصلا در کل ترو جان چه ضرری داره بودنش؟
تا زمانيكه فايل آلوده اجرا نشه آسيبي بهمراه نداره.تروجانها هم عملكردهاي مختلفي دارند.بايد ديد نام تروجان مربوطه چيه.بعد بر اساس نتايج جستجو اظهارنظر كرد.اگر تروجان در قرنطينه آنتي ويروس باشه هيچ كاري نميتونه انجام بده و تهديدي نداره.
با سلام
من آخرين نسخهه اويرا را دانل.د كردم اما هنگام نصب كليد فعالسازسي مي خواهد
1 . يك كليد سه ماه دريافت كردنم آيا اين كليد به صورت شماره است يا يك فايل كه دانلود شود چون من اين دو نمونه رو داشتم ولي هيچكدام مورد قبول نبودند
2 . ايا براي نصب اين انتي ويروس حتما بايد به اينترنت وصل بود چون من همچنين پيغامي هم دريافت مي كردم
با تشكر
سلام به همگی واقعا این آویرا آنتی ویروس هست
من تا چند روز پیش از NOD32 استفاده میکردم با آپدیت روزانه ولی هیچ بدرد نمیخورد وقتی اونو پاک کردم جاش آویرا نصب کردم تازه فهمیدم کامپیوتر من ویروس داره اونم چندتا؟؟؟؟؟؟ 18 تا![]()
راستی نسخه Personal چی هست
من اینو نصب کردم
در صفحه قبل يكي از دوستان سوالي مشابه سوال شما پرسيده بود و راهنمايي كردم.
با داشتن كليد مناسب محصول و بدون نياز به اينترنت قابل فعالسازي ميباشه.
نسخه رايگان ميباشه.
به نظر شما خوب هستنسخه رايگان ميباشه.
بد نيست ولي نسخه Premium اين محصول كارايي بهتري داره و فعلا هم كليدهاي 3 ماهه براش موجوده.
با درود
بله من هم این مشکل رو مدت زیادی هست دارم
حتی نیمه شب ها با سرعت خوب هم نرم افزار به روز نمی شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)