من یک صفحه تو قسمت افزودن صفحه یک صفحه درست کردم حالا می خواهم لینکش تو صفحه ی اول نشان داده بشود ممنون
من یک صفحه تو قسمت افزودن صفحه یک صفحه درست کردم حالا می خواهم لینکش تو صفحه ی اول نشان داده بشود ممنون
تا اونجا كه يادم مياد تو نيوك 8.2 ويرايش مشهد تيم خودش اون گوشه مياد!!
اگه نمياد برين بلوك دستي بسازيد و يا برين سايت مشهد تيم بلوكشو دانلود كنيد
مشکل حل شد ممنون باید بلوکش رو فعال می کردم بعد یک سوال دیگر چطور می شود تو ادیتور خبرش از کد html استفاده کرد
ميخواي كد html بريزي توش موقعه پست گزينه كد داره .. كد هاي html بريز تو كد ؤ بعد دوباره روي كد كليك كن نوشته مياد.. كد html شما هم نشان داده ميشه
خوب مدیران و دوستان عزیز ممنون
اما من به مشکل برخوردم هاست من دایرکت ادمین اون فایل ویدویی رو دانلود کردم بع قدم به قدم پیش رفتم تا بعد از ایجاد دیتا بیس به مشکل خوردم اونجایی که میگه سایتتون رو بنویسید و بعد نیوک رو وارد کنید . اگه ممکنه راهنماییم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز نمیشه
شما بايد وارد mysql managet شويد جديد يك اكانت بسازيد و اطلاعات رمز و .. وارد كنيد
و بعد موقعه نصب اطلاعات وارد كرده رو درخواست ميكند و وارد كنيد.. direct admin خيلي راحته شما صحفه اي كه sql ساختيد بازنگه داريد و روش نصب رو قدم قدم طي كنيد
درست نشد . چیکار کنم . من زودتر میخوام سایت رو بیارم بالا . عزیزان بزارید از اول براتون توضیح بدم. ببین من اومدم لوکال هاست رو نصب کنم تا آخرش هم رفتم اما اونجایی که میگه در صفحه باز شده و قسمت Your Projects نام روت نیوک خود را انتخاب کنید
کلیک که میکنی اینو میگه : در حال حاضر مشکلي در ارتباط با تنظيمات بانک اطلاعاتي وجود دارد
خوب این یه مشکل بود . اما دومی هم که روشنه دیگه 2 پست بالاتره . ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرماین.
دوستان عزیز من نیوک 8.2 رو نصب کردم و الآن یک مشکل دارم
من می خوام منوی اصلی سایتم اینجوری بشه ولی بلد نیستم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک ماژول بود به نام ماژول شاخه ها که اونم نصب کردم ولی باز هم نتونستم
اگر دوستان بتونند راهنمایی کنند خیلی ممنون میشم
اگر هم کسی نتونست راهنماییم کنه و قضیه پولی بود باز هم لطف میکنه اگر کمک کنه .
اطلاعات رو برام بفرستيد تا براتون درست كنم
متوجه نشدم کدوم اطلاعات رو میگی . راهنمایی میکنید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)