تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 123 اولاول ... 46869293949596979899100106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1224

نام تاپيک: تعمیر آبگرمکن دیواری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    بوتان 3115 از بهترین آبگرمکنهاست
    1- مبدل فقط وقتی باید رسوب زدایی بشه که فشار آب گرم بیش از حد کم شده باشه و علتش هم کثیفی توری ورودیِ کاربراتور آب و یا گرفتگی لوله های آب گرم نباشه
    2- دیافراگم وقتی خراب میشه اصلاً نمیشه از ظاهرش تشخیص داد که خرابه . اگر سالهاست که داره کار میکنه پس احتمال خرابیش زیاده
    3- اگر از میله پیستون آب نشت میکنه پس اورینگ میله ی پیستون خراب شده . میتونین اورینگ و دیافراگم رو با هم عوض کنین
    بعدش باید به میله پیستون کمی گریس بسیار نرم و یا روغن موتور تمیز بزنین . این چربی باعث طول عمر چند برابری اورینگ میشه . حساسیتِ دیافراگم هم زیاد میشه و با فشار کم آب هم به خوبی کار میکنه
    بهتره 3 یا 4 ماه یک بار هم میله از اون شکاف تمیز بشه و چرب بشه . در صفحات قبل جزئیاتش هست
    4- اگر وقتی مشعل روشنه , با فشار دادنِ پیستون به سمتِ کاربراتور گاز , مشعل قوی میشه پس احتمال خرابی دیافراگم زیاده

5- اگر فشار آب خیلی کمه پس این هم میتونه علتِ ضعف شعله مشعل باشه
    6- افت فشار گاز هم علت دیگرش هست به علت سرما و مصرف زیاد و افت فشار شبکه سراسری
    7- دکمه ی درجه ی آب هم اگر کمتر از 1 باشه شعله ضعیف میشه نسبتاً
    نتیجه رو خبر بدین
    با سلام
    - تمام مواردی که گفتین در خصوص روشن شدن بود،، آبگرمکن به لحاظ روشن شدن مشکلی نداره، ولی شعله خیلی کوتاهه،،، یک جایی خوندم ارتفاع شعله باید 2 الی 3 سانتیمتر باشه، ارتفاع شعله اینو اندازه گرفتم، کمتر از 1.5 سانته،،،، دنبال راهی هستم که شعله زیاد بشه... دیافراگم رو تازه عوض کرده بودم، ولی مجدد بازش کردم، همه جاش سالم بود و نرم،،، تنها جایی که احتمال میدم آب بده، یک سوراخ روی بدنه هست برای هواگیری، اون کاملا بازه و راه داره به دو طرف، اونو پر کنم به نظرتون؟؟؟
    قبل از اینکه آبگرمکن رو بشورم، صدای تلق تلق میداد، از طرفی روشن شدنش خیلی طول می کشید، شعله هم نسبت به قبل کم شده بود، برای همین باز کردم گفتم شاید به علت جرم گرفتن اینجوری شده، موقع بستن متوجه شدم لوله مسی قدیمی که ورود آبه، کج شده و دبی آب رو کم میکنه، برای همین شلنگ براش خریدم و بستم سرجاش، اینجوری دبی خیلی بالا رفته و فرصت گرم شدن به آب نمیده، قبلا که لوله خم داشته، سرعت عبور آب هم کم بوده به همین دلیل فرصت گرم شدن آب وجود داشته، ولی الان با این احوال، باید یا رگولاتور گاز رو تنظیم مجدد بکنم یا یک فکر دیگری بکنم>>>
    ش

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

با سلام
    تمام مواردی که گفتین در خصوص روشن شدن بود،،
    آبگرمکن به لحاظ روشن شدن مشکلی نداره، ولی شعله خیلی کوتاهه،،، یک جایی خوندم ارتفاع شعله باید 2 الی 3 سانتیمتر باشه، ارتفاع شعله اینو اندازه گرفتم، کمتر از 1.5 سانته،،،، دنبال راهی هستم که شعله زیاد بشه... دیافراگم رو تازه عوض کرده بودم، ولی مجدد بازش کردم، همه جاش سالم بود و نرم،،، تنها جایی که احتمال میدم آب بده، یک سوراخ روی بدنه هست برای هواگیری، اون کاملا بازه و راه داره به دو طرف، اونو پر کنم به نظرتون؟؟؟
    قبل از اینکه آبگرمکن رو بشورم، صدای تلق تلق میداد، از طرفی روشن شدنش خیلی طول می کشید، شعله هم نسبت به قبل کم شده بود، برای همین باز کردم گفتم شاید به علت جرم گرفتن اینجوری شده، موقع بستن متوجه شدم لوله مسی قدیمی که ورود آبه، کج شده و دبی آب رو کم میکنه، برای همین شلنگ براش خریدم و بستم سرجاش، اینجوری دبی خیلی بالا رفته و فرصت گرم شدن به آب نمیده،
    قبلا که لوله خم داشته، سرعت عبور آب هم کم بوده به همین دلیل فرصت گرم شدن آب وجود داشته، ولی الان با این احوال، باید یا رگولاتور گاز رو تنظیم مجدد بکنم یا یک فکر دیگری بکنم>>> ش
    سبام

شماره 4 رو تست کردین ؟ این خیلی مهمه برای عیب یابی
    دیافراگم و فشار آب در روشن شدن و شدتِ شعله مشعل نقش دارند نه فقط در روشن شدنِ مشعل
    منظورتون از سوراخ هواگیری رو متوجه نشدم
    منظورتون همون روزنه ای هست که بین دو تا کاربراتورها هست و میشه ازش میله ی پیستون رو دید ؟

=========================================

◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبت‌ِ خیر و خوش إن شاء الله ..
    چند نمونه⬇️ : ( روی دکمه‌ی نمایش کلیک کنید )
      محتوای مخفی:  

◼️ دهها میلیون تومان صرفه‌جویی در هزینه‌های خودرو و زندگی :
    .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

◼️ تجربه‌های رانندگی ( بسیار مهم )

◼️ تجربه های زندگی

◼️ توصیه های مهم امنیتی:

◼️ قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:

.
    ◼️ برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
    .
    .
    ◼️ تاپیک جامع لوله‌کشی و پمپ آب و مخزن آب ( مشاوره و تعمیر و سرویس)
    .

◼️ مشاوره ، سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن دیواری

◼️ مشاوره ، سرویس و نگهداری و تعمیر پکیج

◼️ تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )

◼️ جسارتاً آموزش توبــهٔ واقعی

◼️ کلیه مسائل آپارتمان نشینی

◼️ اخبار و اطلاعات بسیار مهم مود وضعیت اقتصادی و قیمتها

Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 03-04-2024 at 16:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سبام

شماره 4 رو تست کردین ؟ این خیلی مهمه برای عیب یابی
    دیافراگم و فشار آب در روشن شدن و شدتِ شعله مشعل نقش دارند نه فقط در روشن شدنِ مشعل
    منظورتون از سوراخ هواگیری رو متوجه نشدم
    منظورتون همون روزنه ای هست که بین دو تا کاربراتورها هست و میشه ازش میله ی پیستون رو دید ؟
    بله، شماره چهار رو هم تست کردم، جای بازی خیلی کمی داره و شعله تاثیر چندانی روش نداره-----اون منفذی که می گم، روی رگولاتور آب، سمت جلو یک پیچ برنجی بزرگ هست که دوستان می گن برای هواگیری هستش(سایت دیگه اینو می گفتند، دقیقا نمی دونم برای چیه- به چیزی هم وصل نیست، خیلی هم محکمه و باز نمیشه) وقتی رگولاتور را باز می کنیم، یک منفذ ریزی هست دقیقا روبروی این پیچ هست که به ورودی آب راه داره، عکس ندارم ازش متاسفانه......... روی دیافراگم هم یک سوراخ هست که دور این منفذ قرار میگیره و یک میله کوتاه ازش رد میشه که بین دو قسمت رگولاتور قرار میگیره..امیدوارم منظورمو رسونده باشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

عکس چجوری میشه آپلود کرد؟؟؟ عکس دارم، ولی نمیتونم آپلود کنم؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرج

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بله، شماره چهار رو هم تست کردم، جای بازی خیلی کمی داره و شعله تاثیر چندانی روش نداره-----اون منفذی که می گم، روی رگولاتور آب، سمت جلو یک پیچ برنجی بزرگ هست که دوستان می گن برای هواگیری هستش(سایت دیگه اینو می گفتند، دقیقا نمی دونم برای چیه- به چیزی هم وصل نیست، خیلی هم محکمه و باز نمیشه) وقتی رگولاتور را باز می کنیم، یک منفذ ریزی هست دقیقا روبروی این پیچ هست که به ورودی آب راه داره، عکس ندارم ازش متاسفانه......... روی دیافراگم هم یک سوراخ هست که دور این منفذ قرار میگیره و یک میله کوتاه ازش رد میشه که بین دو قسمت رگولاتور قرار میگیره..امیدوارم منظورمو رسونده باشم.
    سلام
    فکر کنم منظورتون پیچ vent هست
    از دو سه سال پیش حذفش کردند
    پبچ ونت یک اورینگ هم داره
    یکی از کارهاش همین افزایش حساسیت دیافراگم هست
    یه کار دیگه اش برای قطع کردن صدای موشک مانند آبگرمکن موقع باز کردنِ سریعِ آب گرم هست

بنده و چند نفر دیگه مشکل صدای کاتیوشا مانند آبگرمکن داشتیم که با نیم دور شل کردنش حل شد
    اگر دیافراگم سالمه , میله پیستون هم چرب و روان هست , کاربذاتور آب و توری ورودی هم تمیزه و فشار آب گرم هم کم نیست و فشار گاز ساختمان هم خوبه و شیر گاز هم تا آخر بازه و رگولاتور کپسول گاز هم سالمه و شیر کپسول هم حداقل 1.5 دور بازه (برای گاز کپسول) پس دیگه علتِ ضعیف بودنِ شعله اینهاست:
    1- معیوب بودنِ سنسوری که روی مبدل نصب شده . این سنسور کارش اینه که اگر به دلیلی مبدل بیش از حد داغ بشه گاز رو قطع میکنه . شاید معیوب بودنش باعث ضعیف شدن گاز مشعل بشه
    با یک تکه سیم دو پایه اش رو به هم وصل کنین و نتیجه رو تست کنین
    اگر تغییری نکرد سیم رو بردارین . این سیم فقط برای تست هست
    2- کاربراتور گاز کثیفه و سرویس لازم داره
    هشدار

باز کردن و دستکاری کاربراتور گاز میتونه بسیار خطرناک باشه و باعث نشت گاز و انفجار و خسارتهای جانی و مالی بشه
    اگر دست به آچار نیستین باید تعمیرکار مجاز بیارید
    مسئولیت رعایت نکات ایمنی و درست انجام دادنِ کارها و هر گونه خسارت جانی و مالی با خواننده ی این مطالب هست

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

مطلب مهم دیگه :
    ممکنه کسی این پیچ کوچکِ هرزگرد رو دست زده و گاز مشعل کم شده
    پیچ کوچکِ بالایی در عکس زیر

در این عکس پیچ در وضعیتِ صحیح هست (وضعیتِ تنظیم شده توسط کارخانه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    فکر کنم منظورتون پیچ vent هست
    از دو سه سال پیش حذفش کردند
    پبچ ونت یک اورینگ هم داره
    یکی از کارهاش همین افزایش حساسیت دیافراگم هست
    یه کار دیگه اش برای قطع کردن صدای موشک مانند آبگرمکن موقع باز کردنِ سریعِ آب گرم هست

بنده و چند نفر دیگه مشکل صدای کاتیوشا مانند آبگرمکن داشتیم که با نیم دور شل کردنش حل شد
    اگر دیافراگم سالمه , میله پیستون هم چرب و روان هست , کاربذاتور آب و توری ورودی هم تمیزه و فشار آب گرم هم کم نیست و فشار گاز ساختمان هم خوبه و شیر گاز هم تا آخر بازه و رگولاتور کپسول گاز هم سالمه و شیر کپسول هم حداقل 1.5 دور بازه (برای گاز کپسول) پس دیگه علتِ ضعیف بودنِ شعله اینهاست:
    1- معیوب بودنِ سنسوری که روی مبدل نصب شده . این سنسور کارش اینه که اگر به دلیلی مبدل بیش از حد داغ بشه گاز رو قطع میکنه . شاید معیوب بودنش باعث ضعیف شدن گاز مشعل بشه
    با یک تکه سیم دو پایه اش رو به هم وصل کنین و نتیجه رو تست کنین
    اگر تغییری نکرد سیم رو بردارین . این سیم فقط برای تست هست
    2- کاربراتور گاز کثیفه و سرویس لازم داره
    هشدار

باز کردن و دستکاری کاربراتور گاز میتونه بسیار خطرناک باشه و باعث نشت گاز و انفجار و خسارتهای جانی و مالی بشه
    اگر دست به آچار نیستین باید تعمیرکار مجاز بیارید
    مسئولیت رعایت نکات ایمنی و درست انجام دادنِ کارها و هر گونه خسارت جانی و مالی با خواننده ی این مطالب هست
    با سپاس---در ضمن یادم افتاد که ترموکوپل رو هم عوض کردم، مال خودش سیم داشت ولی به جایی وصل نبود، من یکدونه بدون سیمش رو گرفتم بستم، از اون ممکنه باشه؟
    در زمینه تمیز کاری کاربراتور گاز هم کمی راهنمایی کنید، من از لحاظ فنی، مشکلی ندارم، دست به آچارم خوبه، تقریبا تمام تعمیرات ماشین و وسایل خونه رو خودم انجام می دم....نگرانی نداره
    Last edited by P30andriod; 02-01-2018 at 16:29.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سپاس---در
    ضمن یادم افتاد که ترموکوپل رو هم عوض کردم، مال خودش سیم داشت ولی به جایی وصل نبود، من یکدونه بدون سیمش رو گرفتم بستم، از اون ممکنه باشه؟
    در زمینه تمیز کاری کاربراتور گاز هم کمی راهنمایی کنید، من از لحاظ فنی، مشکلی ندارم، دست به آچارم خوبه، تقریبا تمام تعمیرات ماشین و وسایل خونه رو خودم انجام می دم....نگرانی نداره
    یک شیر آب گرم باز کنین تا مشعل آبگرمکن روشن بشه بعدش اون پیچ هرزگرد رو بچرخونین و تاثیرش رو بر شعله ی مشعل ببینید
    نکته مهم . اگر تاثیری نداشت برگردونینش جای اولش
    ===========================

ترموکوپل بی سیم ؟؟؟!!!

پس چطوری گرما رو منتقل میکنه به بوبین که توی کاربراتور گاز هست ؟؟؟ با وای فای ؟

الان این ترموکوپل بی سیم به کجا وصله و با چی وصله اگه سی نداره ؟
    =======================
    باز کردن کاربراتور گاز رو بذارین آخر کار اگر که مشکل حل نشد

Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 02-01-2018 at 17:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یک شیر آب گرم باز کنین تا مشعل آبگرمکن روشن بشه بعدش اون پیچ هرزگرد رو بچرخونین و تاثیرش رو بر شعله ی مشعل ببینید
    نکته مهم . اگر تاثیری نداشت برگردونینش جای اولش
    ===========================

ترموکوپل بی سیم ؟؟؟!!!

پس چطوری گرما رو منتقل میکنه به بوبین که توی کاربراتور گاز هست ؟؟؟ با وای فای ؟

الان این ترموکوپل بی سیم به کجا وصله و با چی وصله اگه سی نداره ؟
    =======================
    باز کردن کاربراتور گاز رو بذارین آخر کار اگر که مشکل حل نشد

منظورم از بی سیم وای فای نبود!!!!! اون قبلی وسطش سیم بهش وصل بود، دوتا سوکت هم سرش داشت که به یک سنسور بالای مبدل گرما(رادیاتور آبگرمکن-لوله مسی ها) وصل می شد، ولی خیلی وقت بود این سوکتها ول بود، تا اینکه ترموکوپل شکست، اونی که میگم بدون سیم، منظورم اون سیم ها و سوکته!!!!!
    در ضمن پیچ هرزگرد رو چرخوندم، گرمای آب خروجی خیلی بهتر شد، در حدی گرم شده که میشه قبول کرد،،،،،، از لحاظ حلله،،،
    الان مونم کل رگولاتور گاز رو دربیارم بندازم داخل بنزین یا نه، میخوام بشورمش، چون بعد از اینکه گرمای مشعل رو زیاد کردم، یکبار دیگه چک کردم ببینم پیستون گاز حرکت میکنه یا نه، دیدم به علت اینکه آبگرمکن نیم ساعت کار کرده بود و داغ بود، پیستون هم بیشتر حرکت میکنه، فکر کنم اون گریسی که داخل رگولاتور گاز بوده، به مرور زمان سفت شده و جلو حرکت راحت پیستون رو میگیریه، یعنی با داغ بودن آبگرمکن، میشد بصورت دستی پیستون گاز رو یکم بیشتر هل بدم داخل و مشعل اصلی بلندتر میشد،،،، نظر شما چیه؟؟؟ کل رگولاتور گاز رو بندازم داخل بنزین یا تینر، یا اینکه بازش کنم و قطعات داخلی رو تمیز کنم؟؟؟
    راستی از امروز صبح، اولش که شیر رو باز میکنم، صدای موشک میده تا اینکه روشن میشه و صدا قطع میشه .....یه موضوع دیگه، من مبدل گرما رو دو روز پیش با اسید شستم، مثل دفعات قبل، ولی امروز شیر آب گرم و سر رو که با هم مقایسه می کردم، دبی آب خیلی با هم متفاوته، یکم گیج شدم، چرا اینجوری شده؟؟؟؟ یعنی داخل لوله ها تمیز نشده کاملا؟؟ دوباره با اسید بشورم ؟؟ صدا از کجا اومد؟؟ شعله چرا کم شده؟؟؟
    ممنون میشم در این زمینه هم راهنمایی کنید.
    Last edited by P30andriod; 03-01-2018 at 14:42.

11. این کاربر از P30andriod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •