آقا یکی به دادم برسه هیچجوری نمیتونم مسج فارسی بنویسم. زبان فارسی رو نصب کردم. تو مسجهم زبان اول وحتی دوم رو فارسی گذاشتم ولی بازم فقط انگلیسی تایپ می کنه.کمک کنین شمارو به خدا
آقا یکی به دادم برسه هیچجوری نمیتونم مسج فارسی بنویسم. زبان فارسی رو نصب کردم. تو مسجهم زبان اول وحتی دوم رو فارسی گذاشتم ولی بازم فقط انگلیسی تایپ می کنه.کمک کنین شمارو به خدا
من مسعود هستم یک ماهه پیش می خواستم w960i بخرم از بچه های سایت خواستن منو راهنمایی کنن که بین گوشی p990i و w960i چه تفاوتی وجود داره 2 تا پاسخ اومد برام ولی کافی نبود متاسفانه اطلاعاته بچه ها در مورده w960i کمه چون من خودم خدای گوشیم حاضرم هر پاسخی داشته باشید اعم از آپدیت که هرکسی ازش باخبر نیست تا برسه به کوچکترین کار یعنی ارسال sms فارسی فرستادن و خلاصه هرچی که بخوایینو بهتون بگم بالاخره باید زکات علممو بدم دیگه برید حالشو ببرید اگر کلاسه خصوصی خواستید و سئوالات حرفه ای خواستید به masuod5961@yahoo. comایمیل بزنید راستی خودم 2 شبه پیش گوشیمو آپدیت کردم یه حالی کرد گوشیم که نپرس![]()
بابا آپدیت کردن و اون کارایی که میگی شتر مرغ هام بلدن!!!!!!!!!!!![]()
بابا بچه مودب هرکاری که دوست داشته باشی هک,فلش,آپدیت,رفع مشکلات نرم افزاروبعضا سخت افزاری البته شترمرغا که بلدن پس زیاد به کارت نمی آد
آقا این آپدیت که از 99% بالاتر نمیره. یکی به دادم برسه فوری خواهشا!!!!
پسر ته گوشی این W960 i سونی اریکسون
این ماه 600 تومن حقوق جمع کردم ولی میخوام موتور کاب 110 بخرم
این گوشی هم به خاطرات من پیوست بعنوان شاه گوشی های موبایل
![]()
عزیزم حق با اون دوستمونه آخه از پست دادن شما مشخصه که چقدر سطح اطلاعاتتون بالاس!!!
شما که فرق 990 و 960 رو نمیدونی چرا این حرفو میزنی عزیزم؟!؟
البته ببخشید خیلی رک گفتم .....![]()
شما بهتره به پست های کاربر فرهوده مراجعه کنید
ایشون دکتر این گوشی هستند
سلام.
دوستان هر گونه مقایسه-بحث-مشاوره.......در مورد گوشی هایی که دارای سیستم عامل Symbian OS UIQ هستند در تاپیکی که در زیر ادرس میدم انجام بدین.خودمم نمیدونم کدام را بگیرم........
میدونم یه تاپیک شبیه به این در این سایت درست شده.ولی...........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
شما با قلم فارسی بنویس ببین جواب میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)