تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1 یا W960

راي دهنده
355. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • P1

79 22.25%
  • W960

276 77.75%
صفحه 96 از 146 اولاول ... 46869293949596979899100106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1455

نام تاپيک: کلوپ W960i

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آقا یکی به دادم برسه هیچجوری نمیتونم مسج فارسی بنویسم. زبان فارسی رو نصب کردم. تو مسجهم زبان اول وحتی دوم رو فارسی گذاشتم ولی بازم فقط انگلیسی تایپ می کنه.کمک کنین شمارو به خدا

2. این کاربر از llshexll بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض خدای w960

من مسعود هستم یک ماهه پیش می خواستم w960i بخرم از بچه های سایت خواستن منو راهنمایی کنن که بین گوشی p990i و w960i چه تفاوتی وجود داره 2 تا پاسخ اومد برام ولی کافی نبود متاسفانه اطلاعاته بچه ها در مورده w960i کمه چون من خودم خدای گوشیم حاضرم هر پاسخی داشته باشید اعم از آپدیت که هرکسی ازش باخبر نیست تا برسه به کوچکترین کار یعنی ارسال sms فارسی فرستادن و خلاصه هرچی که بخوایینو بهتون بگم بالاخره باید زکات علممو بدم دیگه برید حالشو ببرید اگر کلاسه خصوصی خواستید و سئوالات حرفه ای خواستید به masuod5961@yahoo. comایمیل بزنید راستی خودم 2 شبه پیش گوشیمو آپدیت کردم یه حالی کرد گوشیم که نپرس

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من مسعود هستم یک ماهه پیش می خواستم w960i بخرم از بچه های سایت خواستن منو راهنمایی کنن که بین گوشی p990i و w960i چه تفاوتی وجود داره 2 تا پاسخ اومد برام ولی کافی نبود متاسفانه اطلاعاته بچه ها در مورده w960i کمه چون من خودم خدای گوشیم حاضرم هر پاسخی داشته باشید اعم از آپدیت که هرکسی ازش باخبر نیست تا برسه به کوچکترین کار یعنی ارسال sms فارسی فرستادن و خلاصه هرچی که بخوایینو بهتون بگم بالاخره باید زکات علممو بدم دیگه برید حالشو ببرید اگر کلاسه خصوصی خواستید و سئوالات حرفه ای خواستید به masuod5961@yahoo. comایمیل بزنید راستی خودم 2 شبه پیش گوشیمو آپدیت کردم یه حالی کرد گوشیم که نپرس
    بابا آپدیت کردن و اون کارایی که میگی شتر مرغ هام بلدن!!!!!!!!!!!

5. این کاربر از danial_crazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بابا بچه مودب هرکاری که دوست داشته باشی هک,فلش,آپدیت,رفع مشکلات نرم افزاروبعضا سخت افزاری البته شترمرغا که بلدن پس زیاد به کارت نمی آد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آقا این آپدیت که از 99% بالاتر نمیره. یکی به دادم برسه فوری خواهشا!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پسر ته گوشی این W960 i سونی اریکسون

این ماه 600 تومن حقوق جمع کردم ولی میخوام موتور کاب 110 بخرم

این گوشی هم به خاطرات من پیوست بعنوان شاه گوشی های موبایل

اگه نباشه جاش خالی می مونه se-k750i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

عزیزم حق با اون دوستمونه آخه از پست دادن شما مشخصه که چقدر سطح اطلاعاتتون بالاس!!!
    شما که فرق 990 و 960 رو نمیدونی چرا این حرفو میزنی عزیزم؟!؟
    البته ببخشید خیلی رک گفتم .....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما بهتره به پست های کاربر فرهوده مراجعه کنید
    ایشون دکتر این گوشی هستند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام.
    دوستان هر گونه مقایسه-بحث-مشاوره.......در مورد گوشی هایی که دارای سیستم عامل Symbian OS UIQ هستند در تاپیکی که در زیر ادرس میدم انجام بدین.خودمم نمیدونم کدام را بگیرم........
    میدونم یه تاپیک شبیه به این در این سایت درست شده.ولی...........
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون

پروفشنال hamid00009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا یکی به دادم برسه هیچجوری نمیتونم مسج فارسی بنویسم. زبان فارسی رو نصب کردم. تو مسجهم زبان اول وحتی دوم رو فارسی گذاشتم ولی بازم فقط انگلیسی تایپ می کنه.کمک کنین شمارو به خدا
    شما با قلم فارسی بنویس ببین جواب میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •