سلام.
انیمه از روی مانگا ساخته میشه.مانگا یه جور نقاشیه.
مثلا تو لینک زیر میتونی یه صفحه از مانگای ناروتو را ببینی که انیمه از روی اون ساخته شده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
انیمه از روی مانگا ساخته میشه.مانگا یه جور نقاشیه.
مثلا تو لینک زیر میتونی یه صفحه از مانگای ناروتو را ببینی که انیمه از روی اون ساخته شده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم منم.
ايا اين طراحيها رو براي صرفن كارتون ميكشن يا نه؟
ايا اين كار براي تمام انيم ها صورت ميگيره؟
يك عكس از گروه پالتو قرمز ديدم كه ناراتو هم مثل اونها بوذ ايا فقط عكس بوده يا دليلي داره؟
فقط گاي سنسه (دينگ برق دندون)
با تشكر![]()
من نمیدونم که همه مانگاها تبدیل به انیمه میشن یا نه.ولی برای خیلی از مانگاهای معروف و پرطرفدار مثل Naruto و Bleach این اتفاق افتاده.
اگه منظور شما از پالتو قرمزها آکاتسوکی باشه باید بگم که فقط یه عکس بوده.
این گای شما اگر تو قسمت بعدی مانگا نیاد کمک کاکاشی دیگه به درد نمیخوره.![]()
مانگا به کمیک های ژاپنی گفته میشه!کمیک که دیدی؟مثل بتمن و اینا که توی مجلند!
مانگای ناروتو توی مجله هفتگی شونن جامپ (معنی فارسی:پرش جوانان) چاپ میشه و کتاب رو نمیشه هر هفته منتشر کرد!این وان مانگا مانگاهای ترجمه شده sleepy fans که با فتوشاپ ادیت شدند (از لحاظ کیفیت) رو آپلود میکنه!مانگا تو ژاپن در قالب کتاب عرضه میشه.
همرو که دختر کردی! تریپ کونوهامارو زدی؟نیچان
نیچان اگه برای پسرها به کار برده بشه معنی خوبی نداره...
میتونی از نیسان استفاده کنی
بابا ما اینجا همه خودمونی هستیم.اشکالی نداره.
راستش من اولش میخواستم از kun استفاده کنم.ترسیدم سوء تفاهم پیش بیاد.
Last edited by *Batman*; 08-11-2008 at 23:02.
batman عزيز يه چند تا سوال پيش برام اومده اگه جواب بدي كه دمت غيژ:
اين پسوتدها چيه؟مثل: ساكورا چان-ساكرورا سان-ناراتو كن
اين قسمتي كه گفتي كاكاشي داره ميميره قسمت جندومه؟
آکاتسوکی چند نفرند؟10 يا 9
چرا همش چمش راست كاكاشي بسته؟ يعني نميتونه مثل بقيه بياردش يا ببردش(منظورم خوب گفتم؟)
دمت غيژ غيژ
دينگ
گیم مستر جون وقتی من بهت میگم دوست من گیم مستر عزیز !!!!!! چان -ک*ون-سان- اینا معنیه احترام میده مثل آقای گیم مستر
نه نمیتونه کاکاشی هاتاکه اوچیها نیست و چشمش از حالت دوم شارینگان پیوند خورده و همیشه شارینگانش فعالهو برای اینکه چاکرا هدر نده جلوش رو میگیره!چرا همش چمش راست كاكاشي بسته؟ يعني نميتونه مثل بقيه بياردش يا ببردش(منظورم خوب گفتم؟)
اگه منظورت اینه که به اینا میگن فن آرت Fan Art و یه سری واسه خودشون میکشن ...هرهر!خودت دو تا عکسو مقایسه کنيك عكس از گروه پالتو قرمز ديدم كه ناراتو هم مثل اونها بوذ ايا فقط عكس بوده يا دليلي داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام
با تشکر از سمپای جان که خیلی خوب و کامل جواب داد.
اون قسمت که کاکاشی می میره (که البته هنوز زنده ست) مربوط به مانگا 424 میشه.
ولی بی چاره ناروتو احتمالا وقتی با خبر میشه که به کونوها حمله شده که همه اش از بین رفته....
عجب جنگی است ها....احتمال اینکه تسوناده هم کشته بشه زیاده ...نظر شما چیه...
این رمز رو شیکامارو و ان دختر کشف رمزه که هنوز کشف نکردن (ولی یک معنی ازش در میاد پین اصلی توشون احتمالا نیست و یک جای امن واستاده تماشا)
راستی بنظرتون ناروتو میتونه این جتسو جدید رو یاد بگیره که از محیط نیرو می گیره و بهتر از جیرایا بشه؟
تا الان که از بین این شش تا پین یکیش از بین رفته 5 تاش مونده.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)