ممنون ولی من همه جورش رو امتحان کردم
الان
2003 سرویس پک 3 رو دارم که آپدیت آپدیت هست.(چون میتونم آپدیت کنم)
2007 هم سرویس پک 2 هست و آپدیت آپدیت
2010 رو هم تازگی ها نصب کردم
ولی مشکل همچنان باقی هست
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
ممنون ولی من همه جورش رو امتحان کردم
الان
2003 سرویس پک 3 رو دارم که آپدیت آپدیت هست.(چون میتونم آپدیت کنم)
2007 هم سرویس پک 2 هست و آپدیت آپدیت
2010 رو هم تازگی ها نصب کردم
ولی مشکل همچنان باقی هست
من به هر ضربی بود query مربوط به زمان رو نوشتم حالا یه مشکل دیگه دارم کمککککککککککک کنید...
توی فرم وقتی یه دکمه command می زارم که query رو اجرا کنه ارور زیر رو میده !! مال چی می تونه باشه؟
ویرایش شد: یافتم .... با نام فیلد فارسی مشکل داره.... خودم سوال می کنم خودم پیدا می کنم خودم ویرایش می کنم ..... مرسی بچه ها......... lol
Last edited by parisa6628; 18-01-2010 at 13:14. دليل: خودم یافتم!
سلام،
خوبیش به همینه دیگه!!
راستی درباره سوال اولتون: واقعا فیلدهایی رو که میخواستی پیدا کردی؟ چه جوری؟ یعنی تاریخ ویرایش فیلدها رو از کجا استخراج کردی؟
با سپاس!
چگونه می توان شرط گذاشت که اگر عدد حاصل یک خانه منفی بود در یک خانه مورد نظر درج شود و اگر مثبت بود در خانه دیگر ممنوع اگر راهنمایی ام کنید ضروریست
Last edited by اصغر انتظارریحانی; 19-01-2010 at 19:52.
سلام
دوستان من یک خواسته خیلی ساده دارم (به شکل دقت کنید:
حالا من 45 کارمند دارم که شماره پرسنلیشون از 100 تا145 هست حال می خوام هروقت توی مستطیل کد پرسنلی طرف مقابل رو زدم نام و نام خانوادگیش توی مستطیل روبروش نمایش داده بشه
چه دستوری رو باید به کار ببرم
مثل vlookup اکسل ولی نمیدونم چطور!!!!!!
با تشکر
سلام
دوستان کسی نیست کمک کنه؟
با تشکر
سلام،
دستوری که باید اجرا بشه FindRecord هست. که میشه با ماکرو و یا کد اجرا بشه (دستورش توی کد VBA اینجوریه : DoCmd.FindRecord ) .
دوستان من یه مشکل برام پیش اومده
می خوام تو tabel1
ستون les1_1 رو ضرب در 2 کنم و ستون les2_1 رو + ضرب شده ستون les1_2 کنم و نتیجه رو تو ستون les1 بزارم چکار باید بکنم
دوست عزیز می تونی از Combo Box به جای نام خانوادگی استفاده کنی و اونو به فلید کد فرد ربط بدی
دوست عزیز Query از این Table1 ایجاد کن و در داخل آن فرمولهای خودتو قرار بده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)