من اولش فکر کردم دعوا داری,حالا که دعوا نداری هر چی دوست داری صدا کن.من که نمی دونم ,این طوری که بچه ها میگن چرت وپرته ولی تو موبایلستان خیلی ازش تعریف کردن.bye
من اولش فکر کردم دعوا داری,حالا که دعوا نداری هر چی دوست داری صدا کن.من که نمی دونم ,این طوری که بچه ها میگن چرت وپرته ولی تو موبایلستان خیلی ازش تعریف کردن.bye
راستی کسی نمودونه n95معمولی تا چقدر رم ساپورت میکنه؟
اگه کسی بخواد n95 ساده ی دست دوم رو با n95 8gigدست دوم عوض کنه چقدر باید سر بده؟
دعوا کدومه؟!؟!؟!
اگه قرار باشه با یه حرف به این کوچیکی همه چیز بهم بخوره که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه!بازم اگه ناراحت شدی مارو ببخش
....
من الان توو ان 95 خودم یه رم San Disk دو گیگاباتی گذاشتم و بدون هیچ مشکلی باهاش کار می کنم...نه سرعتش پایین اومده ، نه هنگ می کنه و...
اما اون سوال دومت...به نظر من فعلا این کارو نکنی بهترهچرا؟چون الان 8 گیگش واقعا گرونه(با توجه به گفته ی علی آقا)و ارزشش رو نداره
...من خودم می خواستم این کارو بکنم اما گوشیمو که عین ان 95 نو می مونه فک می کنی گفتن چند می خرن؟350 تا 370
!!!من چند خریدم؟570
...یعنی من باید حداقلی 300 تومن دیگه روش بذارم که این یعنی ضرر محض و الی تا آخر...این نظر منه!امیدوارم به دردت بخوره
...راستی امضات هم خیلی باحاله
!خب دیگه فعلا ما بریم تا بعد...
رمش میکرو باید باشه اگه اشتباه نکنم و رم میکرو هم من بالا تر از 2 گیگ ندیدم شایدم باشه.
اگه هر دو اندازه هم کار کرده باشن به نظر من هر چه قدر اختلاف نوش هست . بقیش دیگه بستگی به تفاهم دو طرف داره.
البته
قیمت دابلیو 960
داره می کشه پایین تو شیراز 600 قیمت داده بودن (راستو دروغشون پای خودشون !)
ولی دابلیو 960
از اون گوشی هاست که افت قیمتش
مثل سقوط ازاد میمونه
با عرض معذرت اشتباه میکنین
مموری ان 95 مینی اس دی هستش
تو بازار ظرفیت 4 گیگش هم اومده
ولی خیلی کم طرفداره
از یه منبع نا موثق شنیدم ثیمتش 80 تومنه
[QUOTE=amin2005;2047739]راستی کسی نمودونه n95معمولی تا چقدر رم ساپورت میکنه؟
2 گیگ که به راحتی ساپورت میکنه
ولی تو یه فروم نوشته بود با اپدیت 4 گیگ هم ساپورت میکنه
علی جان با عرض معذرت شما اشتباه میکنی
میکرو اس دی ه
با توجه به فناوری و امکانات جدید گوشی های نوکیا مشکلی بابت ساپورت رم نداره
دوستان دیگه قیمت رم 8 گیگ رو هم حدود هتاد تومن در تهران برای N95 گرفتن
از نظر قیمت هم باید قیمت روز رو داشته باشید
نه دیگه علی جون ، این یکی رو شما اشتباه کردی.رمی که ان 95 ساپورت می کنه از نوع "میکرو اس دی" هست.من توو خیلی از سایت های معتبر دیده بودم که ان 95 تا 2 گیگ رو خوب می کشه(Up To 2 Gig) ، بعضی جاها هم دیده بودم که تا 4 گیگ هم نوشته...ولی اینو مطمئن نیستم.
آخرین قیمت 8 گیگ : (امروز صبح پرسیدم) - 513 تومن ، گمونم یارو خل بوده و قیمت ان 95 معمولی رو بهم گفته!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)