تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 96 از 1635 اولاول ... 468692939495969798991001061461965961096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض كدام بهتر است؟

به نظر شما p80 بهتره يا sx10 يا sx1 يا h50
    برام قيمت مهم نيست ومي خوام حتما فيلم برداري داشته باشه
    راستي قيمت sx1 چند است من نتونستم قيمتش را توي سايتها پيدا كنم
    يا حق

-========================-
    سلام دوست عزيز
    دوست عزيز تمام دوربين هاي فوق مد فيلم برداري هم دارند اما توجه كنيد كه اگر مي خواهيد عكاسي حرفه اي كنيد، فكر فيلم برداري را از سرتان بيرون كنيد! دوربين عكاسي مخصوص عكاسي است و دوربين فيلم برداري مخصوص فيلم برداري!
    در مورد سوالتان، بايد عرض كنم sx1 با sx10 مهم ترين تفاوتشان، نوع سنسور مي باشد كه بحثش بماند براي بعد ... البته نكته اين است كه sx1 چون خيلي جديد است قيمتش هنوز معلوم نيست و طبعا بالاست بنابراين اين گزينه حذف مي شود! (توجه كنيد كه sx1 با sx10 تفاوت آنچناني ندارد) ...
    در كل p80 گزينه خوبي است به اين دليل كه خروجي خوبي دارد و قيمتش هم پايين است 330 هزار تومان
    ضمنا سايت ديجي كالا در قسمت ضعف هاي دوربين ها يك سري مشكلات را متذكر شده كه بايد گفت اهميتي ندارد (نسبت به ساير دوربين ها كه ضعف هاي به مراتب بزرگتري دارند) در واقع علت عمده تفاوت قيمت مدل هاي فوق با p80، امكانات بيشتر آنها مي باشد كه تمام آنها را مي توان با فتوشاپ انجام داد! كافي است شما فتوشاپ بلد باشيد ....
    و اما قيمت ها:
    Sx10 = 400
    p80 = 330
    h50 = 380
    و ضمنا توجه كنيد كه sx10 زوم و ماكروي قوي دارد .... و h50 نويزگير و لرزش گير خوب و p80 كه همه را دارد اما در كار روتوش ضعيف است كه مي توانيد خروجي را بعدا با فتوشاپ دستكاري كنيد
    با احترام
    كاويان

2. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض Slr

سلام دوست من اگر مي تواني تا 600 هزينه كني برو سراغ slr و از بين مدل هاي d60 و 1000d يكي را بخر كه اولي مال نيكون و دومي مال كنون مي باشد
    اگر هم مي خواهي عكاسي ماكرو انجام دهي و يا زوم بالا برايت خيلي اهميت دارد از بين sx10 و h50 و p80 يكي را انتخاب كن كه البته با توجه به اختلاف قيمت اين 3 مدل، p80 مقرون به صرفه تر مي باشد! (آهونگار 330 تومان قيمت گذاشته) و توجه داشته باش كه هر 3 عالي هستند و هر 3 جز slr-like محسوب مي شوند ...
    كه البته ماكروي sx10 فوق العاده قوي مي باشد و شما از 0 سانتي مي تواني عكس بگيري (يعني لنز را به سوژه بچسباني و يا اينكه اگر بخواهي از حشره اي عكس بگيري مي تواني آنقدر رويش زوم كني كه كرك و پرش بريزه!!)

باسلام مجدد
    دوست عزيزمنگفتم هيچ اطلاعي ازدوربينهاي عكاسي ندارم مثلا نميدانم فرقslr باslr-like يا ماكروي چيست اگرامكان داردكمي دراينموردتوضيح دهيد وبهترين رابمن پيشنهادكنيدراستيsx10 بالاتراست ياsx100.
    بسيارمتشكرم

-=====================-
    با سلام و احترام
    دوست عزيز دوربين هاي SLR قابليت تعويض لنز دارند و شما وقتي يكي از آنها را مي خريد به همراه لنز كيت به شما مي دهند كه قيمتي از حداقل 500 هزار تومان دارند (آلفا 200) توجه كنيد كه اين لنز كيت همراه دوربين SLR براي گرفتن عكس هاي معمولي در فاصله 1 متري تا 7 متري خوب است (در اين فاصله را شارپ با جزئيات بالا نشان مي هد) و شما براي گرفتن عكس هاي دور (يعني زوم كردن برايتان واجب است) بايد لنز تله بخريد ... اين لنز هاي Tele و لنزهاي وايد و لنزهاي ماكرو مبالغ زيادي دارند كه بايد پول بسيار بيشتري بدهيد تا يكي از اينها را بخريد و اگر مي خواهيد تمام اين موارد را داشته باشيد بايد چندين لنز مخصوص داشته باشيد كه قيمت هاي گزافي خواهند داشت .... در نتيجه شما براي داشتن تمامي موارد فوق بايد از يك SLR-LIKE استفاده كنيد مثل SX10 يا H50 كه تمام موارد فوق را دارند اما توجه كنيد كه چون SLR-LIKE هستند و لنزشان عوض نمي شود و سنسور كوچكي دارند آن كيفيتي كه شما در برخي پوسترها مي بينيد كه سلول صورت طرف هم معلوم مي شود را ندارد! اما در كل كيفيت هاي بسيار خوب و چه بسا عالي دارند .... شما در ماكرو با SLR-LIKE ها هيچ مشكلي نداريد و همان كيفيتي را مي دهند كه SLR ها مي دهند (در ماكرو) اما در عكس هاي عادي SLRها حرف اول را مي زنند ضمن اينكه گزينه هاي بيشتر و حرفه اي تر براي كنترل دارند ... (شما در SLR-LIKE ها بايد در منوها بگرديد و مثلا يك گزينه مثل Contrast يا Exposure يا ISO را تنظيم كنيد اما در SLR ها برايش يك گزينه تعبيه شده البته هر SLR يك يا چندتا از اين دكمه ها را دارد)
    از نظر قيمت خريد SLR ها فقط زماني توجيه اقتصادي دارد كه شما يك عكاس حرفه اي باشيد و يا حداقل عاشق عكاسي باشيد و يا كسي كه از دوربينش پول در مي آورد در غير اينصورت خريدش اشتباه است)
    با احترام
    كاويان

داره خودمونی میشه esesdijital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پشت ميز كار

پيش فرض

من ميخوام كنن بخرم
    بين كنن ايسوس80 يا آ1000 مرددم چه كار كنم نظر بدين؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض انتخاب دوربین

من ميخوام كنن بخرم
    بين كنن ايسوس80 يا آ1000 مرددم چه كار كنم نظر بدين؟
    -===================-
    با سلام
    به نظر من هیچکدام! کمی بیشتر هزینه کنید و SLR-LIKE خریداری نمائید ... اما اگر حتما می خواهید یکی از 2 مدل فوق را خریداری کنید باید به عرض برسانم شخصا با 80 کار کرده ام و نمونه عکس هایش بسیار معمولی است! یعنی تا فاصله 4 متری خوب است و البته با 2 بار زوم نویز را مشاهده خواهید کرد!
    در خرید دوربین لنز را مد نظر داشته باشید البته اگر کیفیت برایتان مهم است ...
    80 با رم و تشکیلاتش برای شما 300 هزار تمام می شود در صورتی که با 330 هزار می توانید P80 نیکون خریداری کنید که SLR-LIKe است و یا کنون SX110 که به مراتب بهتر از 80 می باشد!
    حال خود دانید ... ولی عجله نکنید و بیشتر تحقیق نمائید
    با احترام
    کاویان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

سلام.من بیین این 2 تا مدل موندم.میدونم هیچ ربطی به هم ندارند ولی ممنون میشم راهنماییم کنین

CybershotW300 و.Canon PowerShot SX110 IS

سونی رو با قیمت 255$ میتونم بخرم و کنون هم با قیمت 205$.شما کدوم رو پیشنهاد میکنین.واسه عکاسی حرفه ای هم نمیخوام ولی خب میخوام همون چندتایی هم که میگیرم تک باشن
    ممنون.

داره خودمونی میشه esesdijital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پشت ميز كار

پيش فرض

از راهنمائي شما سپاسگذارم ولي من ميخواستم از نوع كوچك و فشرده باشه چون فقط عكس خانوادگي مي خوام باهاش بگيرم در عين حال با اين مشخصات نظرتون چيه؟
    -===================-
    با سلام
    به نظر من هیچکدام! کمی بیشتر هزینه کنید و slr-like خریداری نمائید ... اما اگر حتما می خواهید یکی از 2 مدل فوق را خریداری کنید باید به عرض برسانم شخصا با 80 کار کرده ام و نمونه عکس هایش بسیار معمولی است! یعنی تا فاصله 4 متری خوب است و البته با 2 بار زوم نویز را مشاهده خواهید کرد!
    در خرید دوربین لنز را مد نظر داشته باشید البته اگر کیفیت برایتان مهم است ...
    80 با رم و تشکیلاتش برای شما 300 هزار تمام می شود در صورتی که با 330 هزار می توانید p80 نیکون خریداری کنید که slr-like است و یا کنون sx110 که به مراتب بهتر از 80 می باشد!
    حال خود دانید ... ولی عجله نکنید و بیشتر تحقیق نمائید
    با احترام
    کاویان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من يك sx10 باقيمت 405 خريدم درمد auto عكسها يك مقدارنويزداره براي كاهش نويزچه كاركنم
    ياحق

9. این کاربر از parasto2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض انتخاب

سلام.من بیین این 2 تا مدل موندم.میدونم هیچ ربطی به هم ندارند ولی ممنون میشم راهنماییم کنین

cybershotw300 و.canon powershot sx110 is

سونی رو با قیمت 255$ میتونم بخرم و کنون هم با قیمت 205$.شما کدوم رو پیشنهاد میکنین.واسه عکاسی حرفه ای هم نمیخوام ولی خب میخوام همون چندتایی هم که میگیرم تک باشن
    ممنون.

-========================================-
    سلام
    sx110 is ... به این دلیل که 1) لنزهای کنون بهتر است سونی هستند 2) منوهای بیشتری جهت دستکاری عکس دارید
    با احترام
    کاویان

11. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض شما پیشرفت می کنید!

از راهنمائي شما سپاسگذارم ولي من ميخواستم از نوع كوچك و فشرده باشه چون فقط عكس خانوادگي مي خوام باهاش بگيرم در عين حال با اين مشخصات نظرتون چيه؟

سلام
    بازهم به نظر من بیشتر هزینه کنید و slr-like بخرید ... پشیمان نمی شوید ... اما مطمئن باشید که با خرید کامپکت پس از مدتی علاقه مند می شوید و آنقوت است که پشیمان می شوید ....
    من شخصا کامپکت ها را اصلا پیشنهاد نمی کنم! خود دانید ..
    با احترام
    کاویان

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

سلام
    من يه Cyber Shot H5 دارم .
    مي ارزه بفروشمش يه دوربين جديد بخرم ؟؟؟
    الان چند مي خرنش ؟؟؟ خرداد 86 خريدم 450
    اگه فروختم چي بخرم !؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •