تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 150 اولاول ... 46869293949596979899100106146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 1496

نام تاپيک: کلوپ 6120

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين ريست سه دکمه اي چيه اون وقت
    وقتی گوشی بالا نمیاد و میخوای مستر ریست کنی باید دکمه های 3 + ستاره + سبز (دکمه برداشتن تلفن) رو همزمان بگیری و پاور رو فشاد بدی و 7 8 ثانیه نگهداری (ترجیحا مموری کارتم در بیاری)
    پی نوشت: جالبیه ریست 6120 اینه که سرعت ریست اینقذر بالا هست که مثل روشن شدن عادیه گوشیه!

2. این کاربر از nima912 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

9

اين ريست سه دکمه اي چيه اون وقت
    سلام
    ببخشید که من جواب میدم.چون مشکل من اورژانسی ،اول جواب این دوستمون رو بدم که بقیه بتونن برای من فرصت داشته باشند.

عزیز جون تویه حالتی که لازمه دوباری سیستم عامل گوشی رو از روی ROM نصب کنی از این روش استفاده میکنی.تمام sms خا و برنامه های نصبی ات هم از بین میره(باید نسخه پشتیبان داشته باشی)

اول گوشی رو خاموش میکنی بعد در حالیکه کلیدها :call (green key), * (star key), 3 (three گرفتی گوشی رو روشن میکنی،یادت باشه باید باتری پر باشه و چند دقیقه هم طول میکشه.

اما سوال من:

خب اولین مشکل با E51 پیش اومد.همون طوری که میدونید گوشی ام هنوز هک نشده.خواستم دیکشنری soloved بریزم که هم فارسی داره هم تلفظ نشد.از همین انجمن و چند جایه دیگه دانلود کردم ولی اجازه نصب نداد.در ضمن تنظیم app.manager رو به ALL تغییر دادم.
    1-آیا حتما باید گوشی هک باشه؟
    2-روش SWMail فقط برای UIQ3 است یا برای E51 هم صادقه؟

3-اگه فروم خوبه انگلیسی یا اسپانیایی زبون سراغ داری که کلوپ E51 داشته باشند و معرفی کنید دیگه اصلا مزاحم نمیشم.چندتا عضو هستم اما E51 اونجا مظلوم واقع شده

4. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajadblog.blogfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آخر دنیا

پيش فرض

بچه ها ممنون يه سوال ديگه هم دارم اين سه دکمه اي اساسي تره يا *#7370# ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    ببخشید که من جواب میدم.چون مشکل من اورژانسی ،اول جواب این دوستمون رو بدم که بقیه بتونن برای من فرصت داشته باشند.

اما سوال من:

خب اولین مشکل با E51 پیش اومد.همون طوری که میدونید گوشی ام هنوز هک نشده.خواستم دیکشنری soloved بریزم که هم فارسی داره هم تلفظ نشد.از همین انجمن و چند جایه دیگه دانلود کردم ولی اجازه نصب نداد.در ضمن تنظیم app.manager رو به ALL تغییر دادم.

3-اگه فروم خوبه انگلیسی یا اسپانیایی زبون سراغ داری که کلوپ E51 داشته باشند و معرفی کنید دیگه اصلا مزاحم نمیشم.چندتا عضو هستم اما E51 اونجا مظلوم واقع شده
    بچه ها ممنون يه سوال ديگه هم دارم اين سه دکمه اي اساسي تره يا *#7370# ؟
    فقط فلش کردن از سه دکمه ای اساس تره

آقا منو فراموش نکنید

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

ارور مشکل امنتی و این حرف ها داد (Certificate Erro)؟ اگه این بوده یا باید گوشی رو هک کنی (که خیلی بهتره) یا این که نرم افزار رو ساین کنی و ...
    اگه می خوای Gmail رو تو گوشی داشته باشی ، باید Imap4 رو توی جی.میل فعال کنی ، بعد از طریق خود گوشی راحت OK میشه ، یه تاپیک هم در این رابطه هست!

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ارور مشکل امنتی و این حرف ها داد (Certificate Erro)؟ اگه این بوده یا باید گوشی رو هک کنی (که خیلی بهتره) یا این که نرم افزار رو ساین کنی و ...
    اگه می خوای Gmail رو تو گوشی داشته باشی ، باید Imap4 رو توی جی.میل فعال کنی ، بعد از طریق خود گوشی راحت OK میشه ، یه تاپیک هم در این رابطه هست!
    بله روی بعضی برنامه ها این error رو میده و روی بعضی دیگه عدم سازگاری رو

جایی رو-فروم خارجی-برای E51 میشناسید؟

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

بله روی بعضی برنامه ها این error رو میده و روی بعضی دیگه عدم سازگاری رو
    مشکل همون ساین هست ، شما این تاپیک رو ببین ، روشن میشی!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی اگه می خواستی ، هک کنی ، حتما از روش BiNPDA و بعد هم کپی Install Server.EXE استفاده کن! اگه با روش دیگه هک کردی ، شب میام تو خوابت و ...!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مشکل همون ساین هست ، شما این تاپیک رو ببین ، روشن میشی!

ولی اگه می خواستی ، هک کنی ، حتما از روش BiNPDA و بعد هم کپی Install Server.EXE استفاده کن! اگه با روش دیگه هک کردی ، شب میام تو خوابت و ...!!!
    1-ممنون تاپیک خوبی بود
    2-یه مشکل مسخره دارم.نمیتونم با Xplore فایل کپی کنم.میرم انتخابش میکنم از منو کپی رو انتخاب میکنم اما نه از من محل کپی رو میپرسه نه گزینه past رو پیدا میکنم.در سالیان دور وقتی کپی رو میزدم میپرسید کجا میخوای کپی کنی . . .

Menu>Mark>Selected برای انتخاب و Menu>File>Edit (1) برای کپی

ورژن 1.22

3-راستش تمایلی به هک گوشی ندارم.شاید بعدا که از عوارض احتمالیش مطلع شدم انجامش بدم
    4-راستش SlovoED یه Engine داره ,و یه Database.میزنه Database نصب نشده.فعلا هم که نمیتونم فارسی رو اونجا کپی کنم.

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

1-ممنون تاپیک خوبی بود
    2-یه مشکل مسخره دارم.نمیتونم با Xplore فایل کپی کنم.میرم انتخابش میکنم از منو کپی رو انتخاب میکنم اما نه از من محل کپی رو میپرسه نه گزینه past رو پیدا میکنم.در سالیان دور وقتی کپی رو میزدم میپرسید کجا میخوای کپی کنی . .
    شما وقتی کپی رو انتخاب کردی با فلش دادن به سمت چپ و راست(برای باز و بسته کردن پوشه ها) به پوشه مورد نظر میرسی و اونوقته که کلید Action (چه میدونم اسمش چیه.همون کلید انتخاب)رو فشار میدی.به همین سادگی به همین ...
    شرتکات کپی هم کلید 1 هستش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1-ممنون تاپیک خوبی بود
    2-یه مشکل مسخره دارم.نمیتونم با Xplore فایل کپی کنم.میرم انتخابش میکنم از منو کپی رو انتخاب میکنم اما نه از من محل کپی رو میپرسه نه گزینه past رو پیدا میکنم.در سالیان دور وقتی کپی رو میزدم میپرسید کجا میخوای کپی کنی . . .

Menu>Mark>Selected برای انتخاب و Menu>File>Edit (1) برای کپی

ورژن 1.22

3-راستش تمایلی به هک گوشی ندارم.شاید بعدا که از عوارض احتمالیش مطلع شدم انجامش بدم
    4-راستش SlovoED یه Engine داره ,و یه Database.میزنه Database نصب نشده.فعلا هم که نمیتونم فارسی رو اونجا کپی کنم.
    1-دوست عزیز برای کپی مثلا فایل X (یا چند تا فایل که برای مارک کردن باید دکمه # رو بگیری و بالا یا پایین رو فشاد بدی) دکمه 1 رو بزن (برای move کزدن دکمه 2) بعد میری اون فولدری که میخوای فایل رو بریزی دکمه وسط (ok) رو فشاد میدی (برای رفتن به subfolder ها هم از سمت راست و برای خارج شدن از اونا سمت چپ رو بزن)
    2-در مورد هک عوارض ندارد!! اما وقتی گوشی هک شده به فایلهای سیستمی توی C:\private دسترسی داده میشه که اگه اونجا دستکاری غیر علمی صورت بگیره (مثلا فایلی رو پاک کنید) گوشی دیگه فنا میره و بالا نمیاد که با مستر ریست درست میشه! البته کارایی که بچه ها تو این فروم و فرومهای مشابه در مورد هک انجام میدن تست شده هست.(پیشنهادم برای شما تحقیق بیشتر تو همین انجمن و تاپیک های هک- ساین و ... هست تا با روح قضیه که ساده هم هست آشنا بشی)
    3- من رو موبایلم دو تا دیکشنری دارم که کاملا راضیم میکنه (الان دارم واسه ارشد میخونم و برای تست های زبان به دیکشنری ها بسیار مراجعه میکنم) اولی unidic 1.2 هست که انگلیسی به فارسی و بلعکسه و دومی Msdict5.0 هست که با دانلود دیکشنریهای مختلفش (oxford :business-medical-concise-idioms-) و حتی شنیدم یه دیکشنری با 240.000 لغت و سخنگو نیاز شما رو بر طرف میکنه. (تو موبایلستان یه سرچ کنی لینکش به سرعت پیدا میشه)
    شاد باشی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •