تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 96 از 1174 اولاول ... 468692939495969798991001061461965961096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

با سلام و عرض ارادت :
    اولآ که از امضات ممد جون خیلی خوشم اومد.
    2ومآ باید بگم که در مورد گاگو بیچاره هنوز جونه میتونه خیلی پیشرفت کنه لا اقل از گوتی که در بازی مقابل لاتزیو باز رفت که اون اشتباه رو کرد و پاندف گل زد بهتره.
    3ومآ این کالدرون گفته تغیرات کوچکی میاره منظورش چیه؟
    4ومآ خیلی مخلصیم...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سلام به همه رئالیهای عزیز........
    منم با احمد جان موافقم.....گاگو هنوز جوونه....خیلی راه داره تا به اوج خودش برسه....یادمون نره بلایی که بخاطر اتوئو سرمون اومد...اونم اولش خیلی خوب بازی نمی کرد و مسئولین فکر کردند به درد تیم نمی خوره و فروختنش و حالا می بینیم که چه بازیکنی شده....
    گاگو احتیاج به زمان داره....یا همین روبینهو خورمون اوایل حضورش که یاده همه هست....ولی الان به نظر من جز 10 بازیکن برتر دنیاست........
    در ضمن منم 100 تایی شدن رو تبریک می گم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

اینم هزارمین مطلب............
    اسامی بازیکنان تیم منتخب لیگ قهرمانان در این هفته:

دروازه بان : خولیو سزار ( اینترمیلان )
    مدافعین : مایکون ( اینترمیلان ) - مالدینی ( اث میلان ) - سندروس ( ارسنال ) - روبرتو کارلوس ( فنرباغچه )
    هافبکها : روبن ( رئال مادرید ) - راکیتیچ ( شالکه ) - جرارد ( لیورپول ) - مانسینی ( اس رم )
    مهاجمین : مسی ( بارسلونا ) - بنزما ( لیون )

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مهاجم جوان و ارژانتینی رئال مادرید هیگوئین معتقد است که ترکیب تیم رئال مادرید قویتر از ترکیب تیم بارسلونا است.
    این بازیکن دلیل این حرف خود را ساده می داند :
    بارسلونا از نظر فردی بسیار قوی است اما کار گروهی رئال مادرید خیلی قویتر از کار گروهی بارسلونا است.
    اما بارسلونا به ما نزدیکتر شده است و ما باید بجنگیم چون انها دارند کم کم دارند بهتر می شوند .
    همچنین این بازیکن از نیمکت نشینی خود در تیم ناراحت نیست :
    کم کم نوبت من نیز خواهد رسید درست است که خیلی وقت است بازی نکرده ام اما دلیلش را می دانم چون مربی بازیکنانی چون رائول و نیستلروی را دارد که از بهترین مهاجمان دنیا هستند و مربی نمی تواند تا زمانی که انها دارند خوب بازی می کنند چیزی را تغییر دهد.
    متاسفانه من در مقابل دروازه کمی بدشانس هستم که این مشکل می تواند با تمرین و کار کردن حل شود.
    من همه کار می کنم تا در ترکیب اصلی رئال قرار بگیرم و به همین دلیل است که همیشه به اینده امیدوارم چون گلزنی در برنابئو بهترین احساس در دنیاست و امیدوارم در لیگ قهرمانان در برابر رم شانس بازی کردن را پیدا کنم.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

13

اینجا توی فروم اخبار پستاش حساب نمی شه ....
    در ضمن کسری دیروز گفتی بارسلونا راحت سلتیک رو رد اصلا هم این جوری نبود داشت ازش می باخت ...
    بازی نیمه ی اول 2-1 به نفع سلتیک بود ....
    اگه به آمار بازی نگاه کنی می فهمی چی میگم!!!!!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

اگه به آمار بازی نگاه کنی می فهمی چی میگم!!!!!!!!!!!
    من امارو ندیدم ولی اینو می دونم تا دقیقه ی 40 2-1 عقب بود ...

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مصاحبه کاسیاس:

نظرتان در مورد مصاحبه اراگونس و رائول چیست ؟
    اصلا تعجب نکردم بلکه من از هر چیزی که برای تیم ملی مفید باشد استقبال می کنم این مربی است که تصمیم می گیرد چه بازیکنی در تیم باشد اما معتقدم اگر رائول همین طور به بازیهای خوبش ادامه دهد و تمرین کند به تیم ملی دعوت می شود .
    نظرتان در مورد اینگونه قوانین که مانع می شوند بازیکنانی مانند گرانرو از بازی در برابر رئال محروم شوند چیست ؟
    دیدگاههای زیادی در این مورد وجود دارد اما به نظر من خوب هستند. یک بازیکن که قرضی به تیم دیگری رفته باید در اخر فصل به تیم سابقش برگردد مخصوصا برای بازیکنی مانند گرانرو که فصل خوبی را داشته است این کار را مونیتیس و مورینتس نیز در سالهای گذشته انجام دادند.
    اگر بارسلونا ببرد ان وقت فاصله شما با بارسلونا قبل از بازی با ختافه به ۲ امتیاز می رسد ...
    این اتفاق می تواند بیفتد در واقع بازی انها در برابر لوانته بسیار اسان است اما هر اتفاقی ممکن است بیفتد انتظار می رود که بارسلونا ببرد اما بازیکنان لوانته نیز می خواهند بهترین بازی خود را ارائه دهند.
    ایا هنوز در انگشتان دستتان احساس درد می کنید ؟
    بله هنوز مشکل دارم اما نمی گویم که کم هست یا زیاد.
    نظرتان در مورد سه شکست متوالی در خارج از خانه چیست ؟
    ما در سه بازی اخیر خارج از خانه نتایج خوبی کسب نکرده ایم اما همه چیز در برابر رم واقعا فرق می کرد. فصل طولانی است و ما باید از این صدرنشینی خودمان استفاده کنیم و می خواهیم با شکست ختافه صدرنشینی خود را تداوم بخشیم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

میگم اینقدر موضوع بارسلون مهمه...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

گزارش تمرینات امروز:

تمرینات امروز رئال با بازگشت دیارا به کارهای گروهی و تکمیل مراحل ریکاوری روبینیو و په په همراه بود و گوتی که کمی مصدومیت دارد امروز به تنهایی و در خارج از زمین چمن تمرین کرد.
    ساویولا نیز که دیگر می شود گفت از بند مصدومیت رهایی یافته امروز در کنار سایر بازیکنان تمرین کرد و می شود احتمال این را داد که مانند روبینیو که پیش از این گفته بودند احتمال بازی وی در برابر ختافه است این ارژانتینی نیز احتمال بازی کردنش در برابر ختافه هست.

این بازیکنان ابتدا به گرم کردن خود پرداختند و سپس به تمریناتی فیزیکی - تکنیکی مانند دوی زیگ زاگ - پاس دادن توپ با دست و پریدن از مانع مشغول شدند.
    بهترین خبر امروز بازگشت دیارا به تمرینات گروهی بعد از مصدومیت جزیی که در بازی برابر رم دچار شده بود و بدترین خبر غیبت گوتی در تمرینات گروهی بود.
    در تمرینات امروز ۳ بازیکن به محل حضور نداشتند که ان ۳ بازیکن مارسلو - اشنایدر - متذلدر بودند.
    در سوی دیگر زمین په په و روبینیو که دیگر در حال پشت سر گذاشتن مراحل ریکاوری و بازگشت به تمرینات گروهی هستند همراه با خوزه سن مارتین مربی ریکاوری به تمرینات ویژه خود پرداختند در این بین میشل سالگادو نیز به جمع روبینیو و په په پیوست.
    اینم عکس های تمرین:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به گزارش سایت eurosport تیم رئال که دو روز دیگر با Getafe بازی دارد با بازگشت هافبک مهم خود، Robinho به دیدار این تیم میرود، این در حالیست که Arjen Robben، هافبک هلندی این تیم نیز، بعد مدت ها مصدومیت به فرم ایده آل خود بازگشته است.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

12

من این کفش ها رو می خوام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •