محسن خان یه زحمتی داشتم برات
من میخوام برای یه سایت خبری از جوملا استفاده کنم
چون زیاد با سایتهای جوملا کار نکردم میخواستم اگه ممکنه یه قالب برای این کار پیدا کنید برام پولی هم باشه مهم نیست
اگه خودتون هم تونستید طراحی کنید مساله ای نیست
محسن خان یه زحمتی داشتم برات
من میخوام برای یه سایت خبری از جوملا استفاده کنم
چون زیاد با سایتهای جوملا کار نکردم میخواستم اگه ممکنه یه قالب برای این کار پیدا کنید برام پولی هم باشه مهم نیست
اگه خودتون هم تونستید طراحی کنید مساله ای نیست
عجب ..فکر کردم تعطیل کردن رفتن ...نه انگار واقعا یه کم تغییرش داند ...
یه سایت هست که قالبهای فارسی پولی میده یعنی باید اکانت بگیری ...برات پ .خ میکنم ...![]()
منتظر پ خ هستم کادو جان
اقا تو این سایت نوشته دریافت ولی لینک نداده شما نسخه اخر فارسی رو دارید بزارید دانلود کنیم
سايت
joomla.ir
يك سري قالب پولي داره
اونجا رو هم ببينيد
من خودم قالب طراحي نمي كنم
وقت ندارم متاسفانه
موفق باشي
محسن
نسخه 1.0.13 فارسی ..
نسخه 1.5.2 فارسی ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توضيحات: .از دوستان عزيز خواهشمنديم جوملا 1.5 بتا را تنها به عنوان تست و مشاهده بخش هاي مختلف ان استفاده كنند.زيرا تنها بصورت تست ميباشد و هنوز مشكلات امنيتي آن كامل برطرف نشده است.
عمليات انجام شده بر جوملا 1.5 بتا2 كاملا فارسي :
1 - فارسي سازي كامل بخش كاربري
2 - فارسي سازي كامل بخش مديريت
3 - فارسي سازي كامل بخش نصب و را اندازي
4 - شمسي سازي تاريخکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چطوری تاریخ رو شمسی کنم؟
به این نسخه جومفا اعتمادی هست؟
واسه منو ها چطوری کادر بزارم
ممنون
منظورم یوزر پسورد ادمینه که خود جوملا موقع نصب بهمون میده. ولی وقتی جوملا رو پاک کردم و دوباره از اول میخوام نصبش کنم بدون این که بهش یوزر پسوردی بدم اشکال یوزر پسورد میگیره
سلام .دستتون درد نکنه خداییش من چند ماه بود دنبال آموزش CMS جوملا بودم .
میخواستم یه لطفی بکنید و بگید که چطوری میتونم Security سایتمو آپدیت کنم چون هر وقت میخوام تمپلیت نصب کنم یه پیامی میده :
Warning: Installing 3rd party extensions may compromise your server's security. Upgrading your Joomla! installation will not update your 3rd party extensions.
For more information on keeping your site secure, please see the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پیام باعث میشه که من دیگه نتونم تمپلیت نصب کنم . یه لطفی بکنید و منو راهنمایی کنید..بخدا یه عمر دعاتون میکنم ....
خیلی ممنونم!!!!!
چطوری تاریخ رو شمسی کنم؟
به این نسخه جومفا1.5.2 اعتمادی هست؟
واسه منو ها چطوری کادر بزارم؟
+
چطوری لوگو رو وسط بیارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)