تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 96 از 2014 اولاول ... 468692939495969798991001061461965961096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال sentimental's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض شیث رضایی:کنار تماشاگران می نشینم و پرسپولیس را تشویق می کنم / تبعید نشده ام

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اینکه تابع تصمیمات مسئولان باشگاه است، گفت: حاضرم کنار تماشاگران پرسپولیس بنشینم و با تمام وجود این تیم را تشویق کنم.
    به گزارش خبرنگار مهر، شیث رضایی پس از برتری یک برصفر تیمش مقابل مس کرمان با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران حاضر در ورزشگاه آزادی افزود: نه در تمرینات پرسپولیس غایب هستم و نه به تیم "ب" تبعید شده ام. پرسپولیس یک تیم دارد و من عضو آن هستم.

وی در ادامه از توافق خود با حبیب کاشانی یاد کرد و افزود: من با مدیرعامل باشگاه توافق کرده ام که در این بازی هم در فهرست تیم نباشم تا در بازی های آینده با آمادگی بیشتر در خدمت تیم باشم.

رضایی همچنین به مصاحبه هایش با رسانه های مختلف اشاره کرد و گفت: گفتگوهایی با برخی از رسانه ها داشتم که موجب شد بین من و باشگاه سوتفاهم هایی به وجود آید. به همین خاطر تصمیم گرفته ام پیرامون اتفاقاتی که در هفته های اخیر رقم خورده است، صحبتی نکنم.

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس خود را بازیکنی تابع باشگاه خواند و گفت: من دراختیار باشگاه هستم و هرچه آقای کاشانی برای من صلاح بدانند انجام خواهم داد.

وی تصریح کرد: حتی حاضرم به خاطر مدیرعامل باشگاه روی سکوهای ورزشگاه بنشینم و در کنار مردم با تمام وجود تیم را تشویق کنم.

رضایی در واکنش به تشویق هواداران تیم فوتبال پرسپولیس و مقایسه توانایی های وی با بهادرعبدی گفت: در این مورد اظهارنظری ندارم، بهتر است قضاوت را به مردم بسپاریم.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض پرسپولیس نمی تواند 90 دقیقه بین المللی بازی کند / نصرتی را به خاطر اشتباهاتش تعویض کردم / این گل میو

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با ابراز خرسندی از پیروزی تیمش برابر مس کرمان گفت: با اینکه در این دیدار به پیروزی رسیدیم اما هنوز نمی توانیم 90 دقیقه فوتبال بین المللی بازی کنیم.
    به گزارش خبرنگار مهر، افشین قطبی که پس از پیروزی یک برصفر عصر امروز تیمش برابر مس کرمان در جمع خبرنگاران حاضر در ورزشگاه آزادی سخن می گفت ضمن بیان این مطلب افزود: خوشحالم که پرسپولیس توانست سه امتیاز دیگر را کسب کند. ما بازی سختی را پشت سر گذاشتیم و توانستیم در دیداری دشوار به پیروزی برسیم.

وی در مورد گلزنی فاطمی گفت: فراز یکسال خوب تمرین کرد و خوشحالم که در این بازی توانست میوه تلاش و زحمتش را برداشت کند و با یک گلش سه امتیاز به پرسپولیس هدیه بدهد.

قطبی با تاکید بر وعده گذشته اش مبنی بر قهرمان کردن پرسپولیس خاطر نشان کرد: هر بازی در لیگ برای ما سخت است. تیم ها مقابل پرسپولیس انگیزه زیادی برای پیروزی دارند و می آیند تا امتیاز بگیرند. گرفتن هر امتیاز برای ما که می خواهیم قهرمان شویم با اهمیت است و امیدوارم بتوانیم با کسب امتیازات لازم به قهرمانی لیگ برسیم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در مورد دلیل تعویض محمد نصرتی گفت: او در این دیدار اشتباهاتی در پاس دادن داشت که تشخیص دادیم تعویض شود و به جای او الونگ در پست دفاع آخر بازی کند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا احتمال نیمکت نشینی نصرتی در بازی آینده وجود دارد گفت: هنوز هیچ تصمیمی در این مورد نگرفته ایم.

قطبی با بیان اینکه پرسپولیس هنوز فوتبال 90 دقیقه ای بین المللی بازی نمی کند خاطر نشان کرد: متاسفانه ما هنوز نمی توانیم این خواسته را برآورده کنیم. برخی اوقات 15 دقیقه و برخی اوقات بیشتر و حتی یک نیمه فوتبال بین المللی بازی می کنیم اما هنوز نمی توانیم 90 دقیقه بین اللملی بازی کنیم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پایان به بازی خوب مس کرمان اشاره کرد و گفت: آنها در این بازی فوتبال خوب و زیبایی را به نمایش گذاشتند و می توانستند به پیروزی برسند اما از موقعیت هایشان به درستی استفاده نکردند.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب.پرسپولیس در روزی که خوب نبود بازیو برد.ولی مطمئنم اگر توی اون صحنه ی تک به تک بازیکن مس خودخواهی نمیکرد و پاس میداد پرسپولیس گل رو خورده بود و دیگه نمیتونست ببره با اون وضع بازی.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب.پرسپولیس در روزی که خوب نبود بازیو برد.ولی مطمئنم اگر توی اون صحنه ی تک به تک بازیکن مس خودخواهی نمیکرد و پاس میداد پرسپولیس گل رو خورده بود و دیگه نمیتونست ببره با اون وضع بازی.
    پرسپولیسم موقعیت داشت.
    خلیلیم تک به تک داشت که گل نشد.
    از این اتفاقات زیاد میفته .جدی نگیر!!

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

به نظر من بازی چندان خوبی رو پرسپولی انجام نداد مخصوصا نیمه اول ولی با این بازی نه چندان خوب هم می تونست دو سه تا به مس کرمان بزنه. در ضمن مس فقط همون موقعیت تک به تک رو داشت و نتونست موقعیت دیگه ای روی دروازه پرسپولیس ایجاد کنه.

دم واعظی هم گرم

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

در ضمن امتیازای پرسپولیس دو برابر اس تق لال شد

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

در حاشیه دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و مس کرمان

دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و مس کرمان از هفته دوازدهم رقابتهای لیگ برتر عصر امروز با پیروزی یک بر صفر پرسپولیس در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگارمهر، این دیدار در شرایطی برگزار شد که تیم فوتبال پرسپولیس از یازده دیدار گذشته 25 امتیاز کسب کرده بود و در صدر جدول رده بندی قرار داشت. حاشیه های بازی مس کرمان و پرسپولیس را در زیر می خوانید:

* افشین قطبی سرمربی پرسپولیس برای گرم کردن مردان اصلی اش دو تیم را به میدان فرستاده بود که یک تیم شامل بازیکنان ذخیره بود.

* مهدی واعظی به همراه حسن رودباریان وارد زمین شدند و به گرم کردن پرداختند که از میان این دو مهدی واعظی درون چارچوب قرار گرفت.

* علی گل تکین دستیار پیشین مصطفی دنیزلی با حضور در جایگاه ویژه ورزشگاه آزادی این دیدار را از نزدیک تماشا کرد.

* تا دقایقی قبل از شروع بازی طبقه اول ورزشگاه آزادی مملو از تماشاگر شده بود اما در طبقه دوم هیچ تماشاگری حضور نداشت و مشخص نبود به چه دلیلی اجازه ورود تماشاگران به نیمه دوم داده نشده بود.

* با نزدیک شدن به زمان آغاز دیدار مسئولان ورزشگاه آزادی یکی از درب های طبقه دوم ورزشگاه آزادی را بر روی تماشاگران باز کردند که در تصمیم تازه تماشاگران استقلال و مس کرمان تحت تدابیر انتظامی در جایگاه های ویژه مستقر شدند. اما با افزایش تعداد تماشاگران پرسپولیس این محدودیت برداشته شد.

* تماشاگران تیم فوتبال پرسپولیس در طول 90 دقیقه بازی تشویق تیمشان قطع نکردند و در پایان خوشحال ورزشگاه را ترک کردند.

* پیراهن بزرگی از کریم باقری با شماره 6 او در طبقه دوم ورزشگاه آزادی جلب توجه می کرد.

* شیث رضایی بازیکن کنار گذاشته پرسپولیس از روی سکوها این دیدار را تماشا کرد و در فهرست 18 نفره تیمش هم قرار نداشت.

* علیرضانیکبخت واحدی که مثل دیدارهای گذشته در دقایق پایانی تعویض شد با چهره ای گرفته زمین را ترک کرد و جایش را به فرزاد آشوبی داد.

* افشین قطبی و حبیب کاشانی در این دیدار بارها از سوی تماشاگران حاضر در ورزشگاه تشویق شدند.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

من نمیدونم این نیکبخت چرا از تعویض شدنش ناراحت میشه

اصلا خوب بازی نکرد و باید تعویض میشد

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •