تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 949 اولاول ... 46869293949596979899100106146196596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما 900 مگ مصرف کردید در کل که 875 مگ اون از ساعت 2 تا 7 بوده که رایگانه و 25 مگ هم از ساعت 7 صبح به بعد بوده که اونو از حسابتون کم کرده. روی هم رفته میشه 900 مگ . می تونین روی هر دوش حساب کنید
    این از صفحه گزارش اتصالات دیشب منه :
    Bytes In : 863mb
    Bytes Out : 19.2mb
    بنظر میاد که حجمی که شبانه استفاده میشه هم حساب میکنن ولی نرخش خیلی ارزونه.چون برای من مثلا یک شب از ساعت 2:30 تا 7:30 که تقریبا 900 مگ استفاده کردم ، در قسمت Credit Used زده 1350 ریال و یک شب هم از ساعت 2:15 تا 5:00 که 530 مگ مصرف داشتم زده 37 ریال و از ساعت 5:00 تا 7:25 زده 1800 ریال.و چون اینقدر کم از اعتبار اکانتم کم شده بهمین خاطر از مقدار مگابایت باقیماندم هم حدود 25 تا 30 مگ کم میشه!
    شما هم لطفا چک کنید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb_hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    آقا من احتمال داره از فن آوا برم اگه اطلاعاتی در مورد لایزر بم بدین(تو لایزر پست زدم کسی نبود جواب بده)
    به نظرتون لایزر سرعتش قیمتش شبانش قطعیش و... چطوریه
    لطفا راهنمایی کنید!×!
    من نميدونم همه جاي تهران يا ايران سرويسش چجوري هست لايزر ولي دوست من 3 ماه مشتري سرويس 512 لايزر بود ولي پينگ خيلي خيلي بدتر از دزد آوا داشت و سرعت دانلودش هم نوسان داشت بين 10 تا 35 كيلو بايت
    پشتيباني ضعيفي هم داره
    اگه نظر من رو بخواي ميگم يا شاتل بگير يا صبا يا پارس.اينا از لايزر خيلي بهتر هستن

---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------

شما باید تا ساعت 7 دانلود کنید اگه بشه 7:01 براتون عدد می ندازه. من دیشب از 2:01 تا 6:59 حدود 820 مگ گرفتم و یه بایتم از حسابم کم نشد
    يه نكته ي ديگه اين كه اگر سرويس شما 512 3گيگ يا 256 2 گيگ باشه و در پنل كاربري شما در قسمت night زده باشه infi...(دقيقا كلمه رو يادم نيست ولي شبيه اينه)در بين ساعت 2 تا 7 از اكانتتون كم نميشه

---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------

قبول دارم فن آوا داره سر شبانه یه عده رو اذیت میکنه
    اما خداییش قطعیش خیلی کمه،من الان حدود 10 ماهه سرویس دارم،کلا 2بار قطع شده
    یه نگاه به شاتل و پارس آنلاین بندازین ....
    خیلی قطعیشون زیاده
    اما فن آوا باید حتما رو پشتیبانیش کار کنه
    تاييد ميكنم
    قعطي نداره ولي نسبت به پولي كه داره ميگيره سرويس نميده
    512 3گيگ ماهي 20 هزار خيلي زياده و پينگ جالبي هم نداره

---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------

من تقریبا 6 ماه که از صبانت دارم استفاده میکنم دانلود شبانه اصلا نمیکنم چون وقتشو ندارم
    خط 128 گرفتم با 15 گیگ حجم برای 3 ماه
    54 تومان
    و ازش راضیم قطع هم تا حالا اصلا نداشته اینم تست سرعتمه که همین الان گرفتم و تا 250 کیلوبایت هم سرعت دانلود بهم میده
    [IMG][/IMG]
    صبا براي شهرستاني ها پارتي بازي ميكنه
    واسه تهران dowmsteram رو رو 1024 ميبنده واسه شهرستان رو 2048
    به هر حال نوش جونتون

3. 3 کاربر از dvb_hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

برای من که این ماهه این شرکت... آوا ! هم قطعی زیاد داشت، هم اگه داره از شما برای 512 ماهی 3 گیگ، 20 تومن میگیره، از من 40 تومن میگیره، چرا ؟ چون تو منطقه ما شرکت دیگری نیست ، پس یکه و تنها در حال زورگیری هست.

پ.ن: این که میگن عدالت نزدیک به مطلقه تو اینجا، همینه ، نه ؟!

5. این کاربر از LordMMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال m.behnam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

فن آوا اینترنت 1024 هم راحت میده یا دردسر داره ؟
    Last edited by m.behnam; 22-05-2010 at 20:57.

7. این کاربر از m.behnam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض کمـــــــــــــــک

بنظر میاد که حجمی که شبانه استفاده میشه هم حساب میکنن ولی نرخش خیلی ارزونه.چون برای من مثلا یک شب از ساعت 2:30 تا 7:30 که تقریبا 900 مگ استفاده کردم ، در قسمت Credit Used زده 1350 ریال و یک شب هم از ساعت 2:15 تا 5:00 که 530 مگ مصرف داشتم زده 37 ریال و از ساعت 5:00 تا 7:25 زده 1800 ریال.و چون اینقدر کم از اعتبار اکانتم کم شده بهمین خاطر از مقدار مگابایت باقیماندم هم حدود 25 تا 30 مگ کم میشه!
    شما هم لطفا چک کنید!
    چشم ولی الان راستش یه مشکلی با مودمم دارم که نمی تونم وصل بشم اینترنت. الانم با dial-up اومدم
    از اونجایی که فن اوا به مشتری هاش مودم siemens میده گفتم اینجاهم بنویسم. خواهشا هرکی جوابشو میدونه بگه چون خفن به اینترنت احتیاج دارم. زنگم زدم پشتیبانی شرکت گفت 2 روز دیگه یکی رو میفرستیم بیاد که خیلی دیره.

کامپیوترم دیگه مودمم رو که siemens ac-110 هست بعد از اینکه خاموش و روشنش کردم، نمی شناسه. مودم رو با lan وصل کردم به کامپیوتر. الان چراغ dsl link م خاموشه و به جاش چراغ usb م چشمک می زنه. خواستم از طریق usb و.صلش کنم که driver ش هیچ وقت نصب نمیشه. خط نصبش تا اخر پر نمیشه
    برای رفتن به صفحه تنظیمات مودم هم قبلا از 192.168.1.1 استفاده می کردم ولی اینم دیگه نمیره.
    ارم یه علامت تعجب زرد زنگ هم روی ایکن Local Area Connection که توی Network Connections هست ظاهر شده.
    وقتی ip ه 192.168.1.1 که مال siemens هست رو هم دستی وارد می کنم تا مودم رو به کامپیوتر بشناسونم علامت تعجب زرد زنگ میره ولی چراغ dsl link روشن نمیشه باز.
    یه دکمه reset هم پشتشه که هر کاری کردم نشد مودم رو reset کنم . هرچی دکمه رو میزنم یا می گیرم هیچی نمیشه. خواهشا کمک کنید
    مرسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما سرعت دانلودتون با یه برنامه مثل idm چنده؟
    من همیشه با IDM دانلود میکنم
    بستگی به سایتش داره تا 300 کیلو بایت هم دانلود داشتم

صبا براي شهرستاني ها پارتي بازي ميكنه
    واسه تهران dowmsteram رو رو 1024 ميبنده واسه شهرستان رو 2048
    به هر حال نوش جونتون
    شما اینم در نظر بگیر که تعداد مشترکی که تو تهران داره قابل مقایسه با اینجا نیست
    ولی در کل باید بگم

داره خودمونی میشه bijan666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من 256 از فن آوا دارم تهران

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه چیزی اون ور تر فاجعه میشه گفت

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برای من که 1 هفته هست اینترنتم قطعه و هیشکی هم از شرکت نمی دونه مشکلم چیه. الانم با dial-up میام.
    چراغ dsl link مودمم توی این هفته خاموش بوده. یه بار میگن مشکل از مودمه که نبود، یه بار میگن مشکل از مرکز مخابراتیه که باز نبود. الانم 3 روزه میگن فردا میایم خونتون که اونجا رو چک کنیم که هنوز نیومده این اقای مهندسشون. تازه امروز گفت تا شنبه (3 روز دیگه) مهندسمون نمیاد، بی خودی منتظر نباش.
    هر بار که زنگ میزدم برای پیگیری باید از اول مشکلم و اتفاقاتی که توی این یه هفته برای درست شدنش کردم ولی فایده نداشته رو دوباره توضیح بدم. یعنی تماس دیروزم هو تو تو
    هیچی نمی تونم بگم جز واقعا متاسفم.

داره خودمونی میشه kamell.kamell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما 900 مگ مصرف کردید در کل که 875 مگ اون از ساعت 2 تا 7 بوده که رایگانه و 25 مگ هم از ساعت 7 صبح به بعد بوده که اونو از حسابتون کم کرده. روی هم رفته میشه 900 مگ . می تونین روی هر دوش حساب کنید
    این از صفحه گزارش اتصالات دیشب منه :
    Bytes In : 863mb
    Bytes Out : 19.2mb

شما سرعت دانلودتون با یه برنامه مثل idm چنده؟
    اقا شما بفرمایید از چه سرویس وبا چه حجم ترافیکی در ماه استفاده میکنید تا ما هم ان سرویس را بگیریم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •