به قول خودت نیکی و پرسش ؟ .... خیلی ممنون میشم اگه بگی ....
به قول خودت نیکی و پرسش ؟ .... خیلی ممنون میشم اگه بگی ....
در لینک زیر میتونید دو راه برای تشخصی این که فلگ شدین یا خیر رو ببینید!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اینکه مایکروسافت بتونه کسی رو فلگ کنه باید حتما اون طرف به اینترنت وصل باشه یا می تونه مثلا با یک آپدیت آفلاین ( همینا که روی بازیاس) کنسول های کپی خور رو فلگ کنه تا وقتی به لایو وصل میشن فوری بن بشن ..
نه آفلاین هم از طریق بازی هایap2.5و داشبرد ها فلگ میکنه...... ولی برای همشون راه جلوگیری هست...
------------------------------------------
این که کلا فینگیلیش نوشته اگه خودت فهمیدی چیه به ما هم بگو............
--------------------------------------------------------------------------------
اگه میخوای راحت بازی کنی باید پینگ زیر300داشته باشی...
مثلا اگه میخوای با دوستان ایرانی بازی کنی از سرور باکو استفاده کن....
کلا با هر جایی میخوای بازی کنی باید پینگت تا اونجا300 باشه..
از سایتspeedtest.netاستفاده کن
شرمنده آقا پارسا فقط حرفاتونو کامل کردم![]()
Last edited by S.J-REZ2; 12-09-2011 at 11:35.
دوستان مدیر یه تایپیک باز کنن,که بچه های که تو live هستن,GamerTag هاشون رو بنویسن بیشتر باهاشون اشنا بشیم.
سلام من xbox360 slim 250 gb دارم. فقط میخوام برای آپدیت pes 2011 وارد محیط لایو بشم، اصلاً قصدم بازی کردن در لایو نیست. وقتی به لایو وصل میشم یک پیام با مضمون زیر ظاهر میشه:
a system update is available from xbox live if you decline you will be signed out of xbox live
خواهشاً بگید من چیکار کنم. آپدیت کنم یا نه؟
Last edited by meyn; 14-09-2011 at 11:22.
سلام رفقا.من بهد از آپدیت با فلش(برای فیفا 12)دستگاه از کپی خوری افتاد.به توصیه ی دوستان همینجا lt 1.91 ریختم حل شد.می خواستم بدونم حالا میتونم فیفا12 رو لایو بازی کنم یا نه؟ممنونم از قبل
ببین بازیت Stealth Patch هست یا نه !
از کجا باید بفهمیم دستگاه Premium هست یا core که بدونیم یک ماه Gold داریم یا نه ؟!!
و یه سوال دیگه واسه بازی کردن توی live حتما باید DVDها SplitVid باشند؟ یا Stealth Patch کافیه؟
Last edited by m64m64; 03-10-2011 at 21:12.
تاپیک از حالت مهم خارج شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)