من از برج ملت "پاساژ سایه" قمیت DS3 با sixaxis هفتاد تومن بود
من از برج ملت "پاساژ سایه" قمیت DS3 با sixaxis هفتاد تومن بود
با R1ميگيريش مثل بقيه كه تو بازي سربازارو ميگيري.
اره.بايد بزنيش تا خونش كم بشه هم افتاد برو پشتش هم بلند شد بگيرش.از منوي چپ تصوير هم ايتم سرنگ رو بيار
من احیانا قصد توهین ندارما،ولی تو که توضیح میدی از اول کامل بگو.مثلا بگو:
اول کامل جونشو بزن،بعد سرنگ رو از منوی آیتم انتخاب کن،بعد موقعی که بلند شد از پشت بگیرش و مثلث رو بزن.
اینجوری بنده ی خدا مجبور نمیشه n بار بپرسه.
توفیق اگه اونجاشی یه صحنه ی خیلی زیبا در پیش داری.کمربندو سفت ببند!
متشکرم دوست عزیز کلا بازی تموم کردم از راهنمایی شما متشکرم الان میخوام gta4 بازی کنم بازی خوبی هست چون اولین بار که میخوام gta4 کنم
همین؟!؟!بابا MGS4 که اینجوری تموم نمیشه که!باید لااقل 4 بار تمومش کنی!خودم آخر بار دوممه.اگه حال نداری حداقل یه Easter Egg Guide از Gamefaqs.com بگیر نکته های جالبشو بخون امتحان کن!باحاله!مثلا تو FaceCamo ی Beauty ها رو داری؟
GTA IV هم بازی قشنگیه و من اگه کنکور نداشتم حتما تا حالا تمومش کرده بودم.
میگم این سیستم تشکر هم چیز خزیه ها!من همیشه امیدوار بودم تو p30world هیچوقت نذارنش.حیف!
دوستان یکمی این تاپیک رو مثله بروبچه های تاپیک 360 گسترش بدین یک هفته است که هنوز تو صفحه های 90 مونده .
بچه ها خوش می گذره انگار خیلی حال می کنید من اگه بخوام بخرم که شاید الان ها نمی رم تو فکر پی اس پی هستم شاید هم این رو خردیم
می شه بگید نکته هاش چی سهت که اگه خوستم بخرم
بدونم چه جوری مدل هایش با هم فرق داره آیا مثل پی ای تو ژاپنی مدل بندی داره
![]()
خوب وقتي كسي سوالي نداره.چجوري تاپيك بره جلو?دوستان یکمی این تاپیک رو مثله بروبچه های تاپیک 360 گسترش بدین یک هفته است که هنوز تو صفحه های 90 مونده .
من گيج شدم.اطلاعات درباره PSP ميخاي يا PS3بچه ها خوش می گذره انگار خیلی حال می کنید من اگه بخوام بخرم که شاید الان ها نمی رم تو فکر پی اس پی هستم شاید هم این رو خردیم
می شه بگید نکته هاش چی سهت که اگه خوستم بخرم
بدونم چه جوری مدل هایش با هم فرق داره آیا مثل پی ای تو ژاپنی مدل بندی داره
اگه PS3 بوده كه نكته خاصش اينكه يه پا Player برا خودش
از نظر مدلهاشم كه:
20-40-60-80-40-80
اينا ظرفياتشن كه اون قرمزا توليد نميشن و اون سبزا با ساختار جديد وارد بازار شدن
80 جديد هنوز نيومده تو بازار چند هفته اي مونده
خوب بچه های گل کنسولاتون چطوره ؟
من که از وقتی gta ممنوع شده کلی درخواست داشتم !!! call 4 هم همینطور
چه وضی شده !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)