تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 356 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

پروفشنال Hpower_sl3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط نیتروس اسید
    سلام آقاي Hpower_sl3 ...

ممنون
    ممنون از لطفت راستش كاشكي سام هم در هنگام تايپ كردن خوب صحبت ميكرد تا قرار
    5 ساعت ديگه مبني بر كل زدن نباشه

به حرحال من كه اگر پيغامي دريافت كنم ميرم اگر نه هم كه شرمنده

هنوز پيغامي دريافت نشده و در اين صورت با سرعت 330تا حتمآ از كنارشون رد ميشم تا باد فراري بهشون بخوره

و در يه فرصت ديگه پيش شما دوستان ميامبراي دريافت كد:

1- ماشينت توسط گروه تيونينگ شده باشه

2-عضو گروه باشي

3-مدير گروه اجازه دريافت اون رو بهتون بده(خودم)

ببين براي بنز عددي كه نشانگر مدل هست مثلآ اس 305 ميشه كلاس اس و 305×10 ميشه قدرت موتور به سي سي يعني خودرو مفروض ميشه 3050 سي سي

وتور 405 هم بخواي سفارشي از طريق گروه ما بنز برات ميسازه

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

الان ساعت 22:45

هنوز پيغامي مبني بر شركت 21 عضو ياد شده دريافت نگرديده.فرصت اين مسابقه به پايان رسيده.

ديگر توقفي در ساعت ياد شده نيست.فقط1 خودروي فراري Fxx آلبالويي و 3دستگاه لامبورگيني :مورسيه لگوي آلبالويي و سانست و گالاردوي زرد رنگ با سرعت 300 كيلومتر از اتوبان همت حركت خواهيم كرد

به اميد خدا يك قرار ملاقات ديگر اما حساب شده

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط core due 2
    شما هم که مارو مسخره کردید دیشب از ساعت 2:30 تا 3:38 تو ی اتوبان شهيد همت به سمت شرق بعد از ورودي پاسداران زير پل بودیم هیچ خبری هم از شما نبود خب لااقل یه اس ام اسی یه چیزی میزدی ما نصفه شبی تو خیابون آواره نشیم .

اي باباب شما ديگه چرا من كه الان دارم جوابت رو ميدم هنوز ساعت 22:58 هست هنوز 4:30 ديگه مونده كه

بد منظورم رو متوجه شدي !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

عكس رو كجا گرفتي شيطون؟؟؟
    من كه اون عكسو نگرفتم...

در ضمن حمـــــــــــيد خان منظورشون از 5 شنبه همان در واقع بامداد روز جمعه بوده ها...

راستي چه خبر؟

خوش گذشت ديشب ماشين راني در سرعت 300 و خورده اي؟

من هم ديشب براي همياري و همدلي با شما نشستم پشت سيستم كامپيوترم و با بازي خوب آندرگروند ماست

ونتد كلي حال كردم

يه 380 تايي هم با لامبورگيني پر كردم

ولي حال ميداد چون خيلي خوب بود و با اينكه برادرم يه جفت جوي اتيكش را هم به من غرظ نداد باز هم با كيبورد

رانندگي ميكردم...

عجب بازي هايي ميسازن اين خارجي ها

راستي اين لامبورگيني توي بازي به نظر هم ديفرانسيل جلويش كار ميكند هم عقبي يعني ديف عقب است؟ يا ديف جلو؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اي باباب شما ديگه چرا من كه الان دارم جوابت رو ميدم هنوز ساعت 22:58 هست هنوز 4:30 ديگه مونده كه

بد منظورم رو متوجه شدي !!!
    منظورت چیه پنجشنبه که گذشته در واقه ساعت 3:30 18 آبان =3:30 بامداد 18 آبان پس اشتباه از تو بوده

در آغاز فعالیت emad62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان عزيز.. اميدوارم به اين سوالم جواب بدين!
    شنيدم براي تست چند تا ال90(لوگان)اومده تو بازار.. كسي هست كه اين خبر رو تا’ئيد يا رد كنه؟؟؟
    وآيا كسي اين خودرو رو تو تهران (نمايشگاه ماشين يا خيابون) ديده؟؟ اگه ديده لطفآ ادرس نمايشگاه رو بدين!!
    منتظر جوابتونم/ممنونم/ عماد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadmother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

قیمت لوازم یدکی خودروی هیوندا Gls چنده؟(کاپوت-سپر جلو-صندوق عقب-گلگیر جلو و عقب رادیاتور)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام به همه.

اول بگم که خیلی نامردید همتون دیشب من و پسر عموی بدبخت و زیر پل تنها گزاشتین.

و ا ز Hpower هم دلخور که چرا به خاطر تاپ قرار رو به هم زدوالبته به قولش عمل کرد و با 4 تا ماشین خفن رد شدن اما فقط رد شدن اونم با سرعتی حداقل بالای 250 تا!!!!

راستش ما با یه ماکسیما از ساعت 3 اونجا بودیم هیچکس بجز یه پراید سفید که اونم بعد از 5 دقیقه رفت نبود.ما هم تا 3:30 وایسادیدم دیدیم خبری نشد البته ما با تمام تجهیزات خبرنگاری مثل دوربین و ... اونجا بودیم

فکر کنم ساعت به وقت ماشین ما 03:32 بود که یه صدای بم داشت نزدیک میشد فکر کردیم خودشه اما دیدیم یه پرشیاس که فیلتر انداخته!!!

حدودآ 2 دقیقه بعد بود که درست بالای پل پاسداران 3تا ماشین وایساده بودن همشون درارو به بالا داده بودن که فامیلمون اونارو لامبورگینی صدا زد بعد از 30 ثانیه یه صدای به خدا عجیب و گوش کر کن

بود که ما پشت رو نگاه کردیم کسی نبود فکر کردم بازم سر کاریه اما یهو فامیلمون گفت بگیر منم با Mp3 Player صداش رو گرفتم اونم فیلمش رو لامسب عین یه نوار قرمز بود که رد شد از بغلمون باورتون نمیشه حتی توی فیلم هم ازش چیزی معلوم نیست!!!

بعدشم لامبورگینیا از ورودی بعدی انداختن دنبالش ما که داشتیم با 240 تا میرفتیم گمشون کردیم!!!

از دیشب از لامبورگینیا و از رد شدن فراری فیلم گرفتیم

اما به خاطر اینکه همه رکب زدن بهمون فقط صداش رو براتون میزارم حالا شاید بعدآ چیزی شه عکس و فیلم هم میزارم!!!!

ولی عجب شبی بود تا الآن تو کفشم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    حميد جان خدا رو شكر ما... نيستيم كه بخوايم چيزي رو تو خواب ببينيم.
    به خاطر ديشب هم بله، تقصير من بود. به خاطر مشغله زياد نتونستم بيام اينجا. ايشالا دفعه ديگه. ديشب خودم هم جا خوردم. آقاي هايري تماس گرفتن گفتن چرا قرارو كنسل كرديد؟ به هر حال فكر مي كردم اطلاع دادن از اينجا كافي باشه. ايشالا دفعه بعد.سرم شلوغ بود 5 شنبه شب اصلا نخوابيدم.

حميد جان چند تا سوال جدي برام پيش اومد كه خوشحال مي شم جوا بدي.
    همیشه این برای ما سوال بود چطور میشه که بدون تراش سیلندر حجم تعیین شده برای هر ضریب دنده رو بالا برد؟؟
    منظور از اين جمله چيه؟ منظورم اينه كه چه كاري رو خواستيد انجام بديد؟

Svg چيه؟

راستي چرا از گيربكس با رشيو نزديك به هم استفاده نمي كنيد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Hpower_sl3

بزای اولین بار حجم هر دنده 35 % بیشتر شد.تا گروه HPOWER یک قدم به سمت جلو حرکت کند...

با رسیدن به این سرعت حتمآ باید چراغها و سیستم ترمز تقویت بشه تا دردسر با این سرعت ایجاد نشه.

سیستم ترمز با توجه به پک نصب شده باید گل سرسبد این ماشین میشد.با تعویض کاسه آوریل عقب این ماشین و تبدیل آن به لنت این مسئله رو بهبود دادیم.

TOP==============================================
    ميشه اينارو توضيح بدي ؟؟

حجم دندي يعني چي؟ چرخ دندشو باد كردين ؟ بعدش چراغ چه ربطي به سرعت داره؟ كاسه آوريل چيه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •