تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا از موتومینگ ( a1200 ) راضی هستید ؟

راي دهنده
312. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاملا راضیم

205 65.71%
  • اصلا راضی نیستم

22 7.05%
  • به جز بعضی اشکالات گوشی خوبیه

85 27.24%
صفحه 96 از 242 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 2416

نام تاپيک: کلوپ A1200

داره خودمونی میشه adame_haji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

h
    اوه اوه اوه
    بالاخره آپلود شد . پوستمو کند
    باز امشب سرعت بهتر از دیروز بود .

دوستان من رو گوشیم بازی و نرم افزار زیاد نصبه . کل شاخه .system رو یه جا براتون آپلود کردم تا شما با کپی کردن اون رو گوشیتون کلی بازی و برنامه نصب داشته باشین
    . حالا چی چی توی گوشی هست ؟
    نرم افزار :
    Zmplayer - Winamp old - Winamp New(With Head Set Supurt ) - Mpkg Installer - Superman - Quran (With Farsi translat) Calculatur(mashin hesab Mohandesi 2ta ) - Quisk not - Convertor - Draw Book - I lock (Screen Saver Iphonne )- File Manager
    بازی :
    Need For Speed - Worms - Ping Pong 3D - Buming - 3D rally - Block Breaker - Tower blox - Undre World - Flexis Extreme - Chekers - Spurce Chess - Mid Night Pool - 5ud0ku - Juiced The Sims 2 - 21 - War Of The world - Oceans - Puzzel - Cruize - Game (S.e xory) - Wy BZPOPO - Sudoku - Spicial Crime - Transform - Socom - Bead Heart - Ducati xt - Gold Mine - Finding Memo -

بعد از باز کردن Winamp و بستن اون گوشیتون صداش خفن تقویت میشه تا وقتی ریستارت نکردید .
    فریمور من 53p هست . ریختن این نرم افزارها فکر میکنم برای تمام فریمور ها شدنی باشه . ولی چون من تجربه ندارم ریسک دانلودش گردن خودتون .

چون دیال آپ استفاده میکنم کمر آپلود یه جارو ندارم پس اونو به 4 Part تقسیم میکم بعد آپلود میکنم .
    چون رو پرشین گیگ میریزم با این حجم امکان سازپند شدن سایت هستش . خواهش میکنم از دوستانی که اینترنت پر کمر دارن همه فایلها رو با هم دانلود نکنن . 2 تا فایل رو توی 1 ساعت دانلود کنن و 2 تا بعدی رو 2-3 ساعت بعد . چون این سایت محدودیت ترانسفر ساعتی و روزانه و ماهیانه داره . اگه این محدودیت شاملش بشه بقیه دوستان دیگه نمیتونن دانلود کنن .

اینم از لینکا .
    )فقط خواهشا همه لینکارو باهم توی یه ساعت دانلود نکنین )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    دعا یادتون نره

یا علی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نوشته شده توسط: Reza_1352
    سلام دوستان
    لطفا كمك كنيد.
    من ميخوام براي اتصال به اينترنت از گوشي به عنوان مودم استفاده كنم (با خط ايرانسل). شنيدم سرعت خيلي خوبي رو ميتونيم داشته باشيم، من اينكار رو انجام دادم ولي سرعتش از دايال آپ هم كمتر بود، خوب طبيعيه كه اين ميتونه به سرعتي كه گوشي در حالت مودم ساپورت ميكنه ارتباط داشته باشه. كسي ميدونه سرعتي كه اين گوشي به عنوان مودم ساپورت ميكنه چقدره؟
    در ضمن خودم فكر ميكنم درايوري كه نصب كردم اوريجينال اين گوشي نيست و اشكال از اينجاست. كسي ميدونه درايور اوريجيناله اين گوشي رو از كجا ميشه گير آورد؟
    مرسي

عزیز اصلا نیاز به درایور مودم نداری که از جایی بخای بگیری خود برنامه گوشی رو که نسب کنی اتوماتیک واست نسب میکنه

یا حق...

ممنونم از پاسختون
    ولي فكر ميكنم متوجه مشكل من نشديد.
    من نرم افزار گوشي رو قبلا نصب كردم، به خاطر همين هم تونستم گوشي رو مودم كنم و به اينترنت كانكت بشم.
    مشكل اينجاست كه سرعتش از حد انتظار خيلي كمتره. (حتي كمتر از دايال آپ)
    در نتيجه فكر ميكنم يا نرم افزاري كه همراه گوشي روي سي دي بوده، اوريجيناله A1200 نيست.
    و يا سرعت مودم اين گوشي كلا پايينه.
    آيا كسي A1200 رو در اين حالت استفاده كرده؟ لطفا راهنمايي كنيد.
    Last edited by Reza_1352; 09-10-2007 at 08:27.

داره خودمونی میشه rezasuzuki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    بالاخره تلسم شکست ومن هم a1200 خریدم
    با تشکر از راهنمایی شما عزیزان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اینم نرم افزار جدید و فوق العاده rockbox تازه از تنور در اوردن هنوزم داقه دقاه واقعا طراحی فوق العاده ای داره

نرم افزار فول اپشن هستی من نصب کردم کلی امکانات داره کمم نمیاره یه سایت هم مخصوص اسکین و برنامه های خودش داره
    ماله نصب باید قبلش winamp رو نصب کرده باشید جدید ترین ورژن بدون منوی سبز بالاش بعد همراه یه فایل اپدیتش کنید بعد فایل 6 مگی رو بگیرید بریزید تو مموری گوشی داخل اون فایل یه فایل زیپ هست اون رو کات کنید و اکستراکت کنید تو مموری بازم یه فایل پتچ هست اونم بگیرید ovewrite کنید رو فایل 6 مگی rockbox بعد از همون پوشه rockbox نوع گوشی رو انتخاب کنید . ر. فایل pkg کلیک کنید این برنامه کل گوشی های ezx رو ساپروت میکنه
    اینم لینک سایت اصلی تو اینجا همه چیز کامل توضیح داده شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by samboliya; 09-10-2007 at 10:59.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

1-البته برنامه touchecreen نیستش ولی اصلا تو چشم نمیزنه کل دکمه های گوشی تعریف شده خیلی کار کردن باهاش راحته.
    منوی خیلی قوی داره اکوالایرز و تنظیمات پیشرفته شدا
    تنظیمات تصویر
    قابلیت پخش فایلهای mpeg 1 and 2
    قابلیت دریافت رادیو
    قابلیت ضبط صدا
    تو خود برنامه کلی بازی و برنامه جالب دیگه هستش
    برتامه قابلی lyric داره
    همون جور که تو تصویر مشخصه برنامه قابلیت پخش تصویر خواننده در صورت وجود تو پوشه اهنگ رو داره و کلی امکانات دیگه
    تازخ یه امکان انفجاری داره که فکر نکنم تو سایت اصلی برنامه هم کسی ازش خبر داشته باشه واقعا چشم ادم از حدقه در میاد من شانسی پی بردم فکر نکنم خود برنامه نویس همچین قابلیتی رو گذاشته باشه اخه کسی بهش اشاره نکرده
    حالا زیاد تو خماری نمیزارمتون این برنامه مثل real player وقتی که در گوشی بسته هستش قبلیت اجرا داره حساب کنید با این محیط زیبا از زیر flip چه صحنه ای میشه تازه می تونید با دکمه ها اهنگ زو عقب جلو هم ببرید فوق العاده نیست !!!!!!!

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

h
    اوه اوه اوه
    بالاخره آپلود شد . پوستمو کند
    باز امشب سرعت بهتر از دیروز بود .

دوستان من رو گوشیم بازی و نرم افزار زیاد نصبه . کل شاخه .system رو یه جا براتون آپلود کردم تا شما با کپی کردن اون رو گوشیتون کلی بازی و برنامه نصب داشته باشین
    . حالا چی چی توی گوشی هست ؟
    نرم افزار :
    Zmplayer - Winamp old - Winamp New(With Head Set Supurt ) - Mpkg Installer - Superman - Quran (With Farsi translat) Calculatur(mashin hesab Mohandesi 2ta ) - Quisk not - Convertor - Draw Book - I lock (Screen Saver Iphonne )- File Manager
    بازی :
    Need For Speed - Worms - Ping Pong 3D - Buming - 3D rally - Block Breaker - Tower blox - Undre World - Flexis Extreme - Chekers - Spurce Chess - Mid Night Pool - 5ud0ku - Juiced The Sims 2 - 21 - War Of The world - Oceans - Puzzel - Cruize - Game (S.e xory) - Wy BZPOPO - Sudoku - Spicial Crime - Transform - Socom - Bead Heart - Ducati xt - Gold Mine - Finding Memo -

بعد از باز کردن Winamp و بستن اون گوشیتون صداش خفن تقویت میشه تا وقتی ریستارت نکردید .
    فریمور من 53p هست . ریختن این نرم افزارها فکر میکنم برای تمام فریمور ها شدنی باشه . ولی چون من تجربه ندارم ریسک دانلودش گردن خودتون .

چون دیال آپ استفاده میکنم کمر آپلود یه جارو ندارم پس اونو به 4 Part تقسیم میکم بعد آپلود میکنم .
    چون رو پرشین گیگ میریزم با این حجم امکان سازپند شدن سایت هستش . خواهش میکنم از دوستانی که اینترنت پر کمر دارن همه فایلها رو با هم دانلود نکنن . 2 تا فایل رو توی 1 ساعت دانلود کنن و 2 تا بعدی رو 2-3 ساعت بعد . چون این سایت محدودیت ترانسفر ساعتی و روزانه و ماهیانه داره . اگه این محدودیت شاملش بشه بقیه دوستان دیگه نمیتونن دانلود کنن .

اینم از لینکا .
    )فقط خواهشا همه لینکارو باهم توی یه ساعت دانلود نکنین )
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    دعا یادتون نره

یا علی

سلام خدا خيرت بده دستت درد نكنه واقعا گل كاشتي
    خسته نباشي ممنون

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

سلام بچه ها
    من یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی بلوتوسشو روشن میکنم مینویسه failed to on bluetouth و متاسفانه بلوتوسش روشن نمیشه با 24xp30 هم یه بار فلشش کردم ولی فایده ای نداشت
    میخواستم ببینم این مشکلو چطوری میشه حل کرد
    مرسی
    سلام ممكنه لبد فلش كرده باشي بله نظر من 053 رو ميريختي بهتر بود
    شايد هم اگه گوشي رو يه بار مستر ريزيت كني درست بشه

داره خودمونی میشه MOBILE_MASOUD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام ممكنه لبد فلش كرده باشي بله نظر من 053 رو ميريختي بهتر بود
    شايد هم اگه گوشي رو يه بار مستر ريزيت كني درست بشه
    فريموير قبلي خودش 053 بود
    مستر ريستشم كردم ولي بازم نشد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    توی browser گوشی من اصلا profile مربوط به ایرانسل نداره , همه بلایی م سرش آوردم انگار نه انگار,,دیگه نمیدونم چطوری از gprs ایرانسل استفاده کنم ,,,,,,,,,,,
    sony ericcson که راحت وصل میشه اما .....چطوریه مگه این a1200

از تمامی اساتید کمک می خوام لطفا ,البته ببخشید وسط بحثای حرفهای شما پریدما,,,
    Last edited by senatoramin; 09-10-2007 at 17:07.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من خیلی وقته دارم از اینجا و نظر دوستانه حرفه ایم استفاده میکنم .چند وقتیم هست گوشیه قبلیمو فروختم(k810) و a1200 خریدم.فریمویر گوشیم 25p هست.کل صفحه های اینجا رو هم خوندم.اما هیچکدوم از اینستالر هایی که اینجا گفتین تو فریمویر من کار نکرد.تا اونجایی که من فهمیدم هیچکدومتون این فریمویر رو ندارین.همه چیزش عالیه,جز انکه هیچ mpkg روش کار نمیکنه.اساتید اگه میتونن مشکل من و چند نفر دیگه رو که همینجا گفته بودن که mpkg رو گوشیشون کار نمیکنه رو حل کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •