h
اوه اوه اوه
بالاخره آپلود شد . پوستمو کند
باز امشب سرعت بهتر از دیروز بود .
دوستان من رو گوشیم بازی و نرم افزار زیاد نصبه . کل شاخه .system رو یه جا براتون آپلود کردم تا شما با کپی کردن اون رو گوشیتون کلی بازی و برنامه نصب داشته باشین
. حالا چی چی توی گوشی هست ؟
نرم افزار :
Zmplayer - Winamp old - Winamp New(With Head Set Supurt ) - Mpkg Installer - Superman - Quran (With Farsi translat) Calculatur(mashin hesab Mohandesi 2ta ) - Quisk not - Convertor - Draw Book - I lock (Screen Saver Iphonne )- File Manager
بازی :
Need For Speed - Worms - Ping Pong 3D - Buming - 3D rally - Block Breaker - Tower blox - Undre World - Flexis Extreme - Chekers - Spurce Chess - Mid Night Pool - 5ud0ku - Juiced The Sims 2 - 21 - War Of The world - Oceans - Puzzel - Cruize - Game (S.e xory) - Wy BZPOPO - Sudoku - Spicial Crime - Transform - Socom - Bead Heart - Ducati xt - Gold Mine - Finding Memo -
بعد از باز کردن Winamp و بستن اون گوشیتون صداش خفن تقویت میشه تا وقتی ریستارت نکردید .
فریمور من 53p هست . ریختن این نرم افزارها فکر میکنم برای تمام فریمور ها شدنی باشه . ولی چون من تجربه ندارم ریسک دانلودش گردن خودتون .
چون دیال آپ استفاده میکنم کمر آپلود یه جارو ندارم پس اونو به 4 Part تقسیم میکم بعد آپلود میکنم .
چون رو پرشین گیگ میریزم با این حجم امکان سازپند شدن سایت هستش . خواهش میکنم از دوستانی که اینترنت پر کمر دارن همه فایلها رو با هم دانلود نکنن . 2 تا فایل رو توی 1 ساعت دانلود کنن و 2 تا بعدی رو 2-3 ساعت بعد . چون این سایت محدودیت ترانسفر ساعتی و روزانه و ماهیانه داره . اگه این محدودیت شاملش بشه بقیه دوستان دیگه نمیتونن دانلود کنن .
اینم از لینکا .
)فقط خواهشا همه لینکارو باهم توی یه ساعت دانلود نکنین )
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
کد:
دعا یادتون نره
یا علی