تخمین جایگاه خود بر اساس قبول شدگان کنکور سراسری سال قبل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تخمین جایگاه خود بر اساس قبول شدگان کنکور سراسری سال قبل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتفاقا من گاج سفید دو جلدی رو دارم ...منظورتون پاسخهای کانون هست؟
در ضمن همه کتابهای گاج هم خوب نیستند.
من دیفرانسیل سفید رنگ گاج رو خوندم. دیگه از این مزخرفتر ندیدم. حد یک دنباله رو دو تا بدست آورده بود!(اگه ریاضیدانان این رو ببینند، درجا خودشون رو دار میزنند
) هم سوالاتش بدرد نخور بود و هم جوابهاش. بقیه کتابهاش رو هم زیاد بررسی نکردم.
میشه شماره سوالش رو بگی ....
...موفق باشی...
معاون تحقیقات و سنجش آزمون سازمان سنجش آموزش كشور، از فراهم شدن امكان مشاركت كلیه اعضای هیأت علمی در طراحی سؤالات آزمون های سراسری خبر داد. محمدی اقدم، در گفتگو با ایسنا، با بیان اینكه طراحی سؤالات سازمان سنجش در سال جاری با سالهای گذشته تفاوت چندانی ندارد، اظهار كرد: آزمون كارشناسی ارشد امسال ۲۰ روز زودتر از سالهای گذشته و در بهمن ماه برگزار می شود بنابراین گروه آزمون سازی فعالیت خود را آغاز كرده است. وی مفهومی شدن سؤالات كنكور را مهمترین تغییر در طراحی سؤالات آزمون سراسری عنوان كرد و گفت: این روندی است كه از چند سال گذشته آغاز شده و همچنان ادامه خواهد داشت چرا كه از طریق سؤالات مفهومی، اطلاعات و دانسته های داوطلبان به صورت بهتری سنجیده خواهد شد. محمدی اقدم با بیان اینكه آزمون پاسخ كوتاه سال گذشته برای آزمون دكترای یكی از دانشگاه های تهران برگزار شد، اظهار كرد: این آزمون نتایج مثبتی در پی داشت بنابراین این آزمون با تغییراتی برای امسال نیز مجدداً برگزار خواهد شد و به محض اینكه همه اجزای آزمون از جمله حروف، عدد، كاراكتر، فرمول و غیره در این آزمون قابلیت عملیاتی شدن داشته باشد، این نوع آزمون یعنی آزمون پاسخ كوتاه برای سایر آزمون های سازمان سنجش در صورت تصویب اجرایی می شود. وی با بیان اینكه منابع آزمون و حذفیات كنكور نهایی و ابلاغ شده است، گفت: طراحی سؤالات كنكور نیز با هدف رفع و كاهش نقاط ضعف آزمون تستی، هر ساله مفهومی تر خواهد شد. محمدی اقدم با بیان اینكه هر ساله بعد از برگزاری آزمون ها، فعالیت گروه روانسنجی آزمون های سازمان سنجش آغازمی شود، تصریح كرد: اطلاعات و نتایج حاصل از طرح روانسجی سؤالات هر ساله برای بهبود طراحی سؤالات به اساتید طراح سؤال منعكس می شود تا هر ساله به سمت بهبود و مفهومی تر شدن سؤالات حركت كنیم.
منبع:روزنامه ابرار
رئیس سازمان سنجش گفت: براساس بررسی مجدد، زمان آزمون کارشناسی ارشد تغییری نمی کند و در روزهای ۱۰ و ۱۱ و ۱۲ و ۱۳ بهمن برگزار می شود.
عبدالرسول پورعباس در گفت وگو با فارس افزود: با توجه به این که مقرر شده بود تجدید نظری در زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد صورت بگیرد پس از بررسی ها مشخص شد که زمان برگزاری آزمون های دانشگاه ها با زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد متفاوت بوده و به غیر از یک دانشگاه مابقی دانشگاه ها قبل از برگزاری آزمون کارشناسی ارشد امتحاناتشان به پایان می رسد.
وی تاکید کرد: بر این اساس به نظر می رسد که ضرورتی در تغییر زمان آزمون کارشناسی ارشد احساس نمی شود در نتیجه این آزمون در تاریخ مقرر برگزار می شود.
منبع: روزنامه مردمسالاری
مرسی سهیل جان پس منظورت اینه که واحد های درسی 3 رشته ی مورد علاقتو میدونی؟
آره جونم مي گم
همين قد بدون كه اولاً وقت كمه دي و بهمن و اينجار هرفا بدترين دشمن من و توه از همين الان كه ژشت كامژيوترتي شروع كن
گاج جلد سفيداش رو من مي گم با سبزاش كاري ندارم
كاج سوالاش استاندارد تر اونم همه درساش نه من پيشنهاد مي كنم هندسه+شيمي+ديني 100 % رو بگير زبانش اصلاً نگير ((ديفرانسيل+ادبيات)) رو هم ژيشنهاد مي كنم
ضمناً آموزشش رو هم تو قسمت پاسخ نامه داده كه خيلي كامله
سلام به همه
امیر جون زیارت قبول
من کاملا با نظر Sub عزیز مخالفم در مورد دیفرانسیل گاج
اگه منم بخوام نمره بدم به چندتا از کتابام
دیفرانسیل گاج=17
آمار گاج=19
عربی2 سبز کانون=19
عربی ایاد فیلی=18
عربی تست گاج سفید=12
ادبیات های گاج سبز=19
تحلیلی کانون=14
ریاضیات 2 و حسابان آبی کانون=18
گاج سفید هندسه 1 و 2 و تحلیلی= 3
کانون گسسته=11
گاج سفید گسسته=16
فیزیک ابی کانون=18
فیزیک ژرف اندیشان(برای دانش آموزان)=16
شیمی 3 گاج=17
شیمی 2 کانون ابی=19
شیمی پیش گاج=16
هندسه 1 (خود کتاب)=19
زبان ها گاج سفید=19
معارف(خود کتاب)=19
معارف گاج سفید=19
آخی تموم شدن
راستی این دو هفته رکورد زدم(اما رکورد کم خونی)
بای![]()
من 3 تا کتاب تست دیفرانسیل دارم ولی هر وقت بخوام تست بزنم میرم سراغ گاج ....من کاملا با نظر Sub عزیز مخالفم در مورد دیفرانسیل گاج
اگه منم بخوام نمره بدم به چندتا از کتابام
دیفرانسیل گاج=17
سلام
همین طور که حدس میزدم ری........ .
ادبیات پیش= 75 %
ادبیات 3 = 27 % (؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
عربی = 20% ( ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
معارف پیش و 2 = 87 %
زبان پیش=37 % ( ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
زبان 3= 100%
.................................................. .............
دیفرانسیل= 78%
ریاضی پایه=50 %
تحلیلی= 37 % (؟؟؟؟؟؟؟؟)
گسسته=47 %
هندسه 1=47 %
فیزیک پیش=35 %(؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
فیزیک 3= 30 % (؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
شیمی پیش=90 %
شیمی 3=63%
یعنی من همون سعیدم؟
سلام من یک مرتبه به سهیل گفتم که تاپیک کمرنگ شده و به هیچ دردی نمی خوره و وقتی فکر کردم به نظرم اومد که فقط مخصوص 10 نفر شده از جمله خودم که دلیلش احتمالا جو رقابتی نا سالمی که بوجود آمده(چیزی که میبایست تو پیغام خصوصی مطرح بشه .
پست 1 رو بخونید که سهیل نوشته.
من که بعد ثبت نام اینترنتم رو دیگه شارژ نمی کنم.
سعید جان فکر میکنم که خیلی زود دچار اضطراب الکی شدی!!
سعی کن که خودت رو نجات بدی حتی به قیمت اینکه چند تا آزمون رو شرکت نکنی
و برا چند تا از دوستان که تو پیغام خصوصی به من میگن شروع نکردن یا خیلی شل درس میخونن::
انگیزه مهم ترین عامل حرکته.بگو چه رتبه و دانشگاه و رشته ای می خوای در حد انتظارات منطقی خودت و شروع کن به خوندن(حتما به خدا توکل و به ائمه هم توصل داشته باشید)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)