راستش من خودم این پچو امتحان نکردم و نمیدونم چه جوری رویه گوشیه DB2020 بریزمش ولی فکر کنم بشه با برنامه XS++ 3.1 بشه روش پچ ریخت چون وقتی گوشیه کا 800 رو به ایکس اس وصل میکنم قسمت پچش فعاله به هر حال هر کس که تونست پچو بریزه تو گوشی ما رو هم خبر کنه
عالي
متوسط
ضعيف
راستش من خودم این پچو امتحان نکردم و نمیدونم چه جوری رویه گوشیه DB2020 بریزمش ولی فکر کنم بشه با برنامه XS++ 3.1 بشه روش پچ ریخت چون وقتی گوشیه کا 800 رو به ایکس اس وصل میکنم قسمت پچش فعاله به هر حال هر کس که تونست پچو بریزه تو گوشی ما رو هم خبر کنه
يكي به ما ميگه اين نوشته هاي نامفهموم چيه ؟ اصلا اين پچ كا 800 چيكار ميكنه و به چه درد ميخوره ؟
این نوشته ها رو تو نوت پد کپی کن و فایل رو با پسوند Vkp ذخیره کن میشه یک پچ. کارش هم که توضیح داده.وقتی یک سیمکارت جدید تو گوشی میزاری دیگه Wizard گوشی نمیاد تا تنظیمات جدید رو اعمال کنی.يكي به ما ميگه اين نوشته هاي نامفهموم چيه ؟ اصلا اين پچ كا 800 چيكار ميكنه و به چه درد ميخوره ؟
من شنیدم تیم داوینچی گوشی های سید 51 و 52 ر و پچ کردن و انواع پچ رو برای اونا مخصوصا کا 800 تهیه کردند اگر کسی اطلاعات بیشتری دار ه بگه لطفا ؟
منم كه گفتم توي چند تا سايت خارجي در موردش خوندم ولي متاسفانه چون از اين كارا سر رشته اي ندارم چيزي ازش سر درنياوردم
ممنون از راهنماييتون ....راستي اين فروم دكمه تشكر كجاست ؟![]()
اینجا باید با پست تشکر کنی!!!ممنون از راهنماييتون ....راستي اين فروم دكمه تشكر كجاست ؟
ممنون دوست عزیز.میرم دنبالش ببینم میتونم چیزی پیدا کنم.
خواهش میکنم.ممنون از راهنماييتون ....راستي اين فروم دكمه تشكر كجاست ؟![]()
به سایت داوینچی رفتم و اینها رو دیدم.ولی متاسفانه کرک این نسخه ها هنوز نیومده.احتمالا تا وقتی کرک این نسخه ها بیاد برنامه های دیگه مثل XS و Setool2lite این امکان رو به دیگر امکاناتشون اضافه میکنند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by iman_s; 17-12-2007 at 03:08.
حالا اينا چيه خوبه يا بده ....البته اين كه پچ جديد اومده ( اونم براي k800 ) مطمئنم ولي حالا نمي تونيم با هيچ برنامه اي بريزيم رو گوشي ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)