یه بدی هم داره که اگه بگی از بیرون برات بیارن دیگه وقتی میارن نمیشه اونو چک کنی چون چه بد چه خوب چه چپ چه راست باید بگیریش.
یه بدی هم داره که اگه بگی از بیرون برات بیارن دیگه وقتی میارن نمیشه اونو چک کنی چون چه بد چه خوب چه چپ چه راست باید بگیریش.
Last edited by becareful; 17-11-2007 at 21:18.
ینها به خاطر تحریم هم هست چون شرکت اصلی به ایران نمیده یا اگه بده گرون میده.(اخه بوش پدرشونو درمیاره)خیلی کالا ها توی ایران اینطورین. اینم قابل توجه کسایی که میگن آقا آمریکا برو تحریم کن ما مثل شیر وایسادیم.بزار ملت بدبخت تر شن.
کجا میتونم کارت گرافیک 8600 جی تی اس رو به قیمت 185000 تومن بخرم؟البته با برند Xfx
ممنون میشم اگه ادرس بدید
میگم چه جوری میشه از سایتای خارجی خرید اصلا میشه ؟ یکی از دوستام از این کارتای بین الملی داره (اسمش فکر کنم یه چیزی توی مایه های پایال یا پایپال هست فقط نخندید چون میدونم اشتباه نوشتم) به وسیله اون میشه خرید؟
اگه بخرم چقدر وقته به دستم میرسه هزینه های جانبیش چقدره؟ قابل پیگیری هست ؟احتمال داره بخورن پول رو؟ واز این جور مسائل
البته من همه اتفاقات و تصمیماتی که گرفته میشه رو تایید نمیکنم ولی باید واقع بین بود و همه چیز رو نباید به همه چیز ربط داد.
این چیزا بیشتر از اینکه دلیلش اون چیزی باشه که شما میگی ، بدلیل سودجویی یک سری افراد خاص هستش.
وگرنه خود آمریکا هم از مصرف زدگی ما ناراحت نمیشه و اعلام کرده اونهایی که در ایران سرمایه گذاری کنن تحریم میکنه ؛ نه اونهایی که به ایران محصول وارد میکنن. چون اگه اینجور بود samsung و LG اول از همه تحریم میشدن.
در این دنیا توجیه اقتصادی حرف اولو میزنه و اگر براشون صرف داشته باشه ؛ در ایران نمایندگی هم میزنن. اگر ترس تحریم بود ، گیگابایت سایت فارسی نمیزد و آواژنگ رو به عنوان نمایندگی خودش تو سایتش معرفی نمیکرد.
در ضمن اکثر قطعات کامپیوتری از امارات به ایران صادرات مجدد میشه . شاهدش اینه که پارسال پس از مرگ پادشاه امارات و تعطیلی کل این کشور برای چند روز قیمت همه قطعات بالا رفت. و اگه اونهایی که قطعات رو وارد میکنن و اونهایی که فروشنده هستن (البته نه همشون) ، یک هم انصاف داشته باشن و تا یک نفر غیروارد رو گیر میارن هر چی قطعه بنجل دارن بهش قالب نکنن خیلی اوضاع بهتر میشد.
Last edited by samdeath; 17-11-2007 at 22:26.
توی پاساژ ایران طبقه دوم یک نمایندگی سازگار ارقام هست ، بپرس شاید داشته باشه .
اگه خواستي با من تماس بگير من يه نفر ميشناسم
پاساژ ایران طرفای ولیعصره؟ممنون میشم اگه ادرس دقیق بدی
بازار رضا رو بلدی اگه بلدی 1 کیلومتر بالاتر پاساژ ایرانه یک کیلومتر بالاتر از چهار راه ولیعصر پاساژ ایرانه
موفق باشی
خیابان ولیعصر - مابین طالقانی و میدان ولیعصر
البته گفتم شاید داشته باشه - من نمیدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)