با سلام خدمت دوستان گلم
بنده که دیگه بخاطر مشغله کاری نمیتونم سر این قرارها بیام
همینجا از همه دوستان گلم که تو این مدت باهاشون آشنا شدم معذرت میخوام
امیدوارم قرارها بهتون خوش بگذره![]()
با سلام خدمت دوستان گلم
بنده که دیگه بخاطر مشغله کاری نمیتونم سر این قرارها بیام
همینجا از همه دوستان گلم که تو این مدت باهاشون آشنا شدم معذرت میخوام
امیدوارم قرارها بهتون خوش بگذره![]()
سلام اميد جوننوشته شده توسط OMID
![]()
![]()
![]()
چرا نمياي ؟ ديگه ما رو دوست نداري ؟
آقا يكي بگه اين ماه قرار هست؟ ... نيست؟ ....![]()
نوشته شده توسط Amin
نه امید این کار را نکن. از مهدی بست هم که هیچ خبری نیست. یکی نیست به داد این تاپیک برسه و به ما اعلام کنه که این ماه قرار هست یا نه؟!؟!؟!؟
دوستان عزیز
قرار این ماه اخرین پنجشنبه ی ابان ماه برابر با 25 ابان خواهد بود
حضور سروارن گرامی موجب دلگرمی ماست!
استاد الفین به شایعات پایان دادن پس این ماه قرار هست منم نم یتونم تضمین کنم بتونم بیام ولی احتمالش زیاده که بیام !!!
ادرس و زمان دقيق بديد - من هم شايد مزاحم شدم
نوشته شده توسط Gabana
بولوار کشاورز تقاطع کارگر پارک لاله حوض مجسمه ی ابوریحان بیرونی
ساعت 16-18
من این بارم صد در صد می آم و اینبار هم احتمالا نقش ناظر رو دارم !
آخه خدایی آدم خجالت می کشه وسط این همه همکارو کار بر فعلا مدیر و اینا هیچ کاره باشه بیاد اون وسط چی بگه آخه ! اینا روشون به هم باز شده می زنن تو سر کله هم ولی ما چی !
آقا یه سوال داشتم می شه جنس بیاریم تو قرار بفروشم ؟؟؟؟!!!! ما که ناظریم حداقل یه کاسبی اون وسط بکنیم !
سلامنوشته شده توسط javid_blogsky
شما بيا ! من اينقدر تو سر و كلت ميزنم كه با همه خودموني بشي![]()
![]()
والا امین جان تو قرار قبلی مثل اینکه شما نبودی چون یه چیزایی یادمه بچه ها منتظرت بودن منم که بودم انگار نبودم ! بیشترین کسی که با من صحبت کرد الفین بود( که من نمی دونم چرا همش فکر می کنم دلفینه اسمش) که فکر کنم یه بیست باری به من گفت دیگه چه خبر منم که نمی دونستم چی بگم !!! یعنی می خواستم یه چیزی بگم ولی خوب روم نمی شد واسه همین گفتم !!!!سلام
شما بيا ! من اينقدر تو سر و كلت ميزنم كه با همه خودموني بشي
من معمولا زود با همه قاطی می شم مخصوصا کسایی که اصلا نمی شناسم که اصولا بهم می گن چایی نخورده فامیل شدی از این حرفا ولی تو قرار که اون دفعه کسی ما رو تحویل نگرفت البته خوب همه مدیرن و درجه دار معلومه سرباز صفره تحویل نمی گیرن ! آدم هم می ترسه شوخی غار نشینی کنه با هاشون یه وقت بن شه یا اخراج !
به هر حال این بارم تقریبا صد در صد می آم ناظر بودن هم عالمی داره من اصولا از جمع های اینچنینی خوشم می آد شایدم با دوستم اومدم که تنها نباشم ! حداقل یکی باشه که بزنم تو سرش !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)