فکر کنم..1.5 vروز طاقت بیاره.....
یکمی از 3250 ضعیف تره.... مخصوصا اگر نوره lcd بالا باشه....
l6 هم چون lcd کوچیکی داره بیشنر دوم میاره... و باتریشم اکثرا یکه...با v3x....
فکر کنم..1.5 vروز طاقت بیاره.....
یکمی از 3250 ضعیف تره.... مخصوصا اگر نوره lcd بالا باشه....
l6 هم چون lcd کوچیکی داره بیشنر دوم میاره... و باتریشم اکثرا یکه...با v3x....
سلام
چرا وی 3 آی تم قبول نمیکنه ؟
سلام ..خوش اومدی...
چرا قبول نکنه.. شما مراحله نصبه skin رو رفتین؟؟؟
کجا مشکل دارید؟؟
سلام تو اینباکس وی تری ایکس من 220 تا مسیج بیشتر جا نمیشه . باید چی کار کنم تا 1000 تا جا شه .
سلام
من 1 گوشي موتورولا V3x دارم كه حدود 9 ماه پيش شروع كرد به هنگ كردن. از اون موقع به چند تا تعميركار درست و حسابي هم نشونش دادم، هر كدوم مبلغي گرفتند و باز هم گوشيم هنگ مي كنه! از فلش و نصب نسخه هاي متعدد سيستم عامل گوشي و حتي چك سخت افزاري همه كار روش انجام شده! اما بازم هنگ مي كنه! هر چه پول دارم خرجش مي كنم، شده كفش هاي ميرزا نوروز! نمي دونم چه كارش كنم.... كسي ميتونه كمكم كنه؟ ممنون ميشم...
البته ازش استفاده زيادي هم نمي كنم، چون از اون وقتي كه شروع كرد به هنگ كردن، 1 گوشي ديگه گرفتم و از اون استفاده مي كنم...
منتظر جواب هستم..
بازم ممنون
شما باید با cor3 گوشیتون رو فلش کنین تا مسیج ها رو مموری ذخیره شه..
ببین دوسته من این هنگ کردن ها میتونه به گفته ی تجربه ی دوستان از باتری باشه... که با تعویضه باتری ممکنه
مشکلتون حل بشه..
آقا راهی هست که من فونت فارسی رو گوشیم نشون بده ولی فونت انگلیسی عوض نشه.
منظورم اینه که من گوشیمو با هرتلس V3 فلش زدم.از فونتش خیلی خوشم میاد ولی فارسی ساپورت
نمیکنه.وقتی فارسیش میکنم فونت انگلیسی عوض میشه. نمیشه فونت فارسی رو
به LanguegePack اضاف کرد؟؟؟
بله شما برو به این سایت.. کلوپه موتو... آقا ناصر زحمته کلی فونته زیبا برایه v3x رو کشیدن... همچنین آموزشه
ساخته فونت رو..
![]()
باید به پشته کارت افرین گفت مسعود جان متاسفانه همه مشکلات دست به دست هم دادن و من نمیتونم بیام اینجا امید وارم هرچه زودتر بتونم بیام و زیز سایه تو وبقیه به دوستان کمک کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)