تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 96 از 616 اولاول ... 46869293949596979899100106146196596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مال من که نه من معاف هستم!

مال دوستمه که از زبون خودش نوشتم

خوب میگه اذر پارسال فرستاد دفترچرو و افتاد 17 دی سال بعد که میشه دو ماه خورده ای دیگه باید بره خدمت

و منظور از نمیه دوم اینه:
    نیمسال دوم!

یعنی دانشگاه ازاد 2 بار در سال دانشجو میگیره . 1. ابستون 2. اذر یا دی

این دوست من میتونه باز شرکت کنه؟

یا باید بره سربازیشو یکی دو ماه بندازه عقب ؟ (خودش گفت میشه باید بره نظام وظیفه البته من خبر ندارم اصلا)

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

شما کل کاراتون چقدر طول کشید؟امضای رئیس ناحیه هم لازمه؟
    منظورتون همین کارای واسه تکمیل مدارک هست؟ اگه منظورتون همینه که زیاد طول نکشید! تو یه نصفه روز همه کاراشو میشه انجام داد.

ضمنا امضا و مهر رئیس ناحیه آموزش پرورش هم لازمه ...چون امروز به من گیر داد که چرا مهر نداره!

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

مال من که نه من معاف هستم!

مال دوستمه که از زبون خودش نوشتم

خوب میگه اذر پارسال فرستاد دفترچرو و افتاد 17 دی سال بعد که میشه دو ماه خورده ای دیگه باید بره خدمت

و منظور از نمیه دوم اینه:
    نیمسال دوم!

یعنی دانشگاه ازاد 2 بار در سال دانشجو میگیره . 1. ابستون 2. اذر یا دی

این دوست من میتونه باز شرکت کنه؟

یا باید بره سربازیشو یکی دو ماه بندازه عقب ؟ (خودش گفت میشه باید بره نظام وظیفه البته من خبر ندارم اصلا)
    اگه منظورتون از طریق آزمون سراسریه دانشگاه آزاد هست که تو تابستون برگزار میشه دوستتون نمیتونه بده.(چون قبل از کنکور باید بره خدمت)اینی هم که میگین 2 بار دانشجو میگیره من خبر ندارم.ولی تا این حد میدونم که هم ترم پاییز و هم ترم زمستون رو از طریق آزمون سراسری آزاد گزینش میکنه.
    باز اگه دوستان اطلاعی دارن این دوستمون رو راهنمایی کنن.

منظورتون همین کارای واسه تکمیل مدارک هست؟ اگه منظورتون همینه که زیاد طول نکشید! تو یه نصفه روز همه کاراشو میشه انجام داد.

ضمنا امضا و مهر رئیس ناحیه آموزش پرورش هم لازمه ...چون امروز به من گیر داد که چرا مهر نداره!
    آره.منظورم همینا بود.واکسن و معاینه پزشکی هم رفتی؟اون چقدر طول کشید؟

فرم دیگه ای که لازم نیست؟همه چیز رو باید تو دفترچه پر کنیم؟

تا 18 ام باید بفرستم وگرنه غیبت میخورم. واسه همینه دارم همه چی رو میپرسم که دوباره کاری نشه.

4. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اگه منظورتون از طریق آزمون سراسریه دانشگاه آزاد هست که تو تابستون برگزار میشه دوستتون نمیتونه بده.(چون قبل از کنکور باید بره خدمت)اینی هم که میگین 2 بار دانشجو میگیره من خبر ندارم.ولی تا این حد میدونم که هم ترم پاییز و هم ترم زمستون رو از طریق آزمون سراسری آزاد گزینش میکنه.
    باز اگه دوستان اطلاعی دارن این دوستمون رو راهنمایی کنن.
    مرسی که جواب دادید

نه منظورم تابستونش نیست . خودش میدونه که باید بره سربازی و تابستونم غیر ممکنه

این منظورش همون ازمون تو اذر یا دی ماه هست

ولی تا این حد میدونم که هم ترم پاییز و هم ترم زمستون رو از طریق آزمون سراسری آزاد گزینش میکنه.
    یعنی باید تو اون تابستون شرکت میکرد تا تو اینم شرکت کنه؟ (خدا کنه اینطور نابشه که حالش گرفته میشه اخه شرکت نکرده تابستون)
    خودمم اطلاعاتم کمه و یه چیزهایی درباره اینکه این ترم پایزو زمستون تکمیل ظرفیت هست شنیدو ولی نمیدونم چی هست اصلا

دوستان دیگه نظری ندارن ؟

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

آره.منظورم همینا بود.واکسن و معاینه پزشکی هم رفتی؟اون چقدر طول کشید؟
    واسه من جفتش نیم ساعت هم نشد...

فرم دیگه ای که لازم نیست؟همه چیز رو باید تو دفترچه پر کنیم؟
    مدارک مورد نیاز رو تو صفحه 7 دفترچه نوشته . ضمنا اگه فارغ التحصیل پیش دانشگاهی هستی باید اون برگه اعلام فراغت از تحصیل دوره متوسطه و پیش رو هم از مدرسه بگیری و همراه بقیه مدارک تحویل بدی...

7. این کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AB

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

یعنی باید تو اون تابستون شرکت میکرد تا تو اینم شرکت کنه؟ (خدا کنه اینطور نابشه که حالش گرفته میشه اخه شرکت نکرده تابستون)
    خودمم اطلاعاتم کمه و یه چیزهایی درباره اینکه این ترم پایزو زمستون تکمیل ظرفیت هست شنیدو ولی نمیدونم چی هست اصلا

دوستان دیگه نظری ندارن ؟
    بازم میگم من نفهمیدم منظور دوستتون از کنکور زمستون چیه ولی تکمیل ظرفیت هم با ملاک آزمون سراسری هست.احتمالن منظور دوستتون یه چیز دیگست.آخه دانشگاه آزاد تو زمستون که کنکور نداره(برای دیپلمه ها)

اگه کاردانی خونده که کنکورش تو زمستونه(شما بازم بپرسین من مطمئن نیستم) و باید بره ببینه وقت کنکور قبل از اعزامش هست یا نه.اگر هم که نه باید تو آزمون سراسری تابستون سال آینده شرکت کنه که نمیتونه(چون اعزامش 2 ماه بعد هست مگر این که بتونه یه جوری اعزامش رو عقب بندازه که احتمال شدنش کمه.)

9. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مرسی باز جواب دادید دوست من

پرسیدم گفتش کاردانی هست و میتونن زمستون یا قبلش (اذر) یه کنکور دیگه هم بدن . (اینا حرفای خودشه والا خودمم هیچی بارم نیست اصلا )

پس با این اوصاف بگم امیدوار باشه درس بخونه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad.ef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اصفهان شهر شهیدان

پيش فرض

سلام
    درمورد شرایط جدید معافیت سوالی دارم
    من متولد نیمه اول 66 والان ترم 7 دانشگاهم .سه برادر بزرگتردارم که دوتا اولی سربازی رفته اند . هنگامی که برادر دومم سربازبود ( حدود ده سال قبل ) قانون اینجور بود که اگر یه برادر سرباز باشه و برادر دیگر مشمول بشه ، مشموله معاف میشه . برادر سومم اینجوری معاف شد .حالا با قوانین جدید من میتونم معاف بشم ؟

داره خودمونی میشه miladng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زير بارون

پيش فرض

سلام بر همه
    من پدرم چند وقت پيش فوت كرد.ميخواستم ببينم با اين شرايط يكي از برادران من معاف مي شوند.
    ما سه برادر هستيم. هر سه دانشجو (18 به بالا) .مي خواستم بدونم برادر بزرگم معاف ميشه يا نه.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام
    درمورد شرایط جدید معافیت سوالی دارم
    من متولد نیمه اول 66 والان ترم 7 دانشگاهم .سه برادر بزرگتردارم که دوتا اولی سربازی رفته اند . هنگامی که برادر دومم سربازبود ( حدود ده سال قبل ) قانون اینجور بود که اگر یه برادر سرباز باشه و برادر دیگر مشمول بشه ، مشموله معاف میشه . برادر سومم اینجوری معاف شد .حالا با قوانین جدید من میتونم معاف بشم ؟
    سلام
    اگه یه نفر معاف شده باشه با این قانون دیگه کسی نمیتونه معاف بشه

سلام بر همه
    من پدرم چند وقت پيش فوت كرد.ميخواستم ببينم با اين شرايط يكي از برادران من معاف مي شوند.
    ما سه برادر هستيم. هر سه دانشجو (18 به بالا) .مي خواستم بدونم برادر بزرگم معاف ميشه يا نه.
    سلام
    خدا رحمتشون کنه
    اگر برادر بزرگترتون خرج خونه رو در میاره میتونه معافیت بگیره

14. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •