سایت برای من بدون مشکل باز میشه.
با سلام
دوباره امتحان کنید
همین آدرسی که دادین درست هست فقط بدون www باید میدادین به دوستان.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مهندس شب بخیر این اپراتور های 135 پنج شنبه ها ساعت چند تعطیل میشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از بانک ها هم زودتر !!!!!!!!!!!
من پنج شنبه ساعت 11:35 زنگ زدم سیستم پاسخگو ضبط شده میگه با شماره دیگر تماس بگیرید اپراتور ها به دلیل پایان ساعت اداری نیستند
با سلام
135 پنجشنبه ها تعطیل است
مهندس این طرح دانلود از سرورهای ایرانی 100 درصده؟
برای ما که قرارداد یکساله داریم هم اعمال میشه(یوزر و پس جدا هم به ما میدین)
هزینه اش چقدر؟انشاا... برای کسانی که طرح دارن رایگان هست دیگه!
آقای جعقریان هنوز لیستی از قیمت های مصوب ارایه ندادید با تمام احترام ...
(( همین که حداقل میان اینجا جای شکرش باقی هست .. چون بعضی از مدیران از ارتباط مستقیم با مشترین و کلا مردم در هراس هستند و یا از فناوری به دور هستند .. ))
اما با اینکه تشریف میارید اینجا لطفا در جهت رفع مشکلات قدم بر دارید جز این توقعی بیش نیست . . .
هزینه تمدید هر گیگ : 4240 !
هزینه 1 ماه : حدود 9500 تومن .. !
==============
تعرفه دنیای نت را در دنیا ملاحظه کنید :
نقد ها و بررسی ISP های انگلیس برای مثال درسایت روربرو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==============
اما نمونه ای از قیمت ها رو براتون مثال بزنم :
Virgin Media
همونطور که در تصویر زیر ملاحظه می کنید برای 1 ماه تنها : (4*4800) حدود 20 تومن برای 1 ماه پرداخت می کنند اما با جه امکاناتی ؟ :
- سریعترین سرعت اینترنت ( برودبند ) انگلیس
- تا حدود 30 مگابیت سرعت ... !!!!
- دانلود بی نهایت !!!
- مودم وایرلس رایگان !!!
================================================== ==
TalkTalk
در این ISP نیز مشاهده می کنیم قیمتی معادل 2.50 پوند و برابر 12 هزار تومن ( حدودا ).. که چه امکاناتی رو ارائه می دهد ؟ :
- ارزان ترین برای همیشه
- در همه ی امکانات نامحدود
- وایرلس رایگان - مودم
- چون این ISP تلفن هم ارائه می دهد مثل همراه اول فرض کنید در مکالمات خودش با اینترنت رایگان محاسبه می کند ..
- و قیمت مناسب !!!
================================================== =======================
نمونه های دیگر از به صورت لینک میتونید مشاهده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا ما نمیتوانیم چنین امکاناتی رو بدهیم ؟ !
دانلود نامحدود نمیخواهیم .. ! اما سرعت بالا و قیمت مناسب چرا میخواهیم .... ! ...
نظر شما چیست .. !؟
اگر بگویید که از دنیا عقب هستیم .. که به شخصه قبول نمی کنم چرا که همونطور که گفتید در این کشور زندگی می کنیم .. و الحمدالله کشور در چند سال اخیر بهبود های خوبی در زمینه آی تی داشته .. اما نمیدانم برخی کارشکنی ها در این حوزه آی تی از کجاست ؟
چرا باید دوستانی باشند ( که دانلودر نام دارند ) ... بتوانند روزانه ترابایت ها دانلود کنند و بفروشند و ما کاربران نمیدونم چطور نمیتونیم به این نوع اینترنت ها دستیابیم ..
( اینترنت ها خطی می باشد .. نه نوع دیگر .. )
Last edited by e4lyas; 16-12-2013 at 00:31.
اره در دست اقدام میبشد
با سلام
کاملا درسته لطفا پیشنهاد بدهید
سلام و شب به خیر جناب اقای ملک جعفریان
اقای ملک جعفریان در سایت ها و خبرهایی که مطالعه کردم قراره که اپراتور چهارم خطوط فیبر نوری رو به انحصار خودش دربیاره
که اگه اشتباه نکنم اسم اپراتور چهارم ایرانیان نت هست
حالا سوال من اینه که اگه این شرکت کارش رو شروع کنه بنده و دوستان می تونیم از حضورتون مرخص بشیم و بریم از اونجا سرویس adsl بگیریم
یا اینکه شما خطوط فیبر نوری رو از این شرکت کرایه می کنید و باعث میشید که مهمونتون باقی بمونیم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)